We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Prikazuje se vseh 11 šopkov

sopek - kale 1

Eva – Šopek iz kal

Redna cena: 41,50 35,28

Zaradi oblike cvetov ter ravnega stebla delujejo kale zelo elegnatno. Tudi izbrani barvi, vijolična ter roza, pripomoreta k takšnemu izgledu. Večje število cvetov pa naredi vtis bogastva ter polnosti. Ker šopek deluje zelo pozitivno, je odlična izbira za prav vse priložnosti.

Evelyn – Šopek iz potonik

Redna cena: 34,49 29,32

Veliki cvetovi, ki delujejo zelo nežno ter ženstveno so značilnost potonik, po katerih jih prepoznamo v prvem hipu. Šopek Evelyn je tisti, s katerim očarate prav vsako žensko. Je pomladno poletni hit, ki nikoli ne gre iz mode, odlično pa se poda prav vsakemu stilu deklet.

Layla – Šopek Liziantusa

Redna cena: 35,15 29,88

Globoka vijolična barva je zagotova glavna značilnost tega šopka. S svojimi manjšimi, vendar izredno gosto
posajenimi cvetovi naredi vtis polnosti. Kombinacija teh dveh lastnosti poskrbi, da šopek Layla izstopa iz
povprečja. Vse ljubitelje vijolične barve bo šopek naravnost navdušil. Zaradi svoje drugačnosti ter redkosti pa
je odlična izbira za vse cvetlične sladokusce.

sopek - gerbere 1

Maya – Šopek iz gerber

Redna cena: 34,49 29,32

Šopek gerber deluje izredno živahno. Je odlična popestritev vsakega prostora, ki ga napolni s prijazno energijo. Z barvno kombinacijo pa smo dosegli, da v bogatem šopku pride do izraza prav vsak cvet posebej.

Urška – Šopek iz angleških vrtnic

Redna cena: 35,15 29,88

Šopek je pravi hit! Angleške vrtnice so moderna izbira, s katero boste navdušili vse predstavnice nežnejšega spola. Ker je primeren tako za vašo partnerico, prijatelico ali poslovno partnerko, je varna izbira. Kljub temu pa boste s šopkom pokazali, da ste izbrali cvetje premišljeno, ter da poznate modne smernice pri izbiti rož.

Anna- Šopek z rdečimi vrtnicami

Redna cena: 39,53 33,60
Ocenjeno 5.00 od 5
(Based on 1 review)

Šopek je previdno spet iz premium rdečih vrtnic Naomi. Zaradi svoje žametne rdeče barve, ter izredno pravilne oblike vrtnic, naredi globok vtis. Je klasika, s katero ne morete zgrešiti.

Lilly – Šopek belih lilij

Redna cena: 34,49 29,32
Ocenjeno 4.00 od 5
(Based on 4 reviews)

Iz belih lilij spet veličasten šopek vas bo zaradi svoje košate oblike, ter čiste bele barve navdušil.   Če želite ukrasti pozornost, je šopek vaša prava izbira. Zaradi svoje velikosti ter intenzivne bele barve, ga ni mogoče zgrešiti.

Izbrano

Katie – Šopek tulipanov

Redna cena: 38,43 32,67
Ocenjeno 4.00 od 5
(Based on 1 review)

Tulipani so sezonsko cvetje, ki spomnijo na pomlad. So cvetje, ki zaradi svoje nežnosti ter blagih barv, vzbuja pozitivne občutke. V šopku je večja količina cvetov, kar doda šopku tisto polnost ter bogatost, ki jo iščete.

Sarah – Šopek s sončnicami

Redna cena: 39,09 33,23

Sončnice so pozitivna popestritev, ki jo iščete. Z dodatkom Astre ter evkaliptusa smo šopku dodali moderen izgled, ki se poda v vsako okolje. Našli ste pravo darilo za tiste osebe, ki imajo sončno energijo!

sopek-ranunkole-2

Marry – Šopek iz ranunkul

Redna cena: 46,54 39,56
Ocenjeno 4.50 od 5
(Based on 2 reviews)

Šopek sestavlja kombinacija ranunkul te evkaliptusa. Kombinacija cvetja ter zelenja daje šopku občutek nežnosti, hkrati pa je šopek moderen ter izstopajoč. Če ste tista oseba, ki se želi izpostaviti s stilom ter ujeti pozornost radovednežev, je šopek MARRY vaša prava izbira.

Eli – Šopek orhideje

Redna cena: 35,26 29,97

Orhideja je roža, ki simbolizira uspeh, ekskluzivnost ter eksotičnost. V šopku je spet tudi list Aspidistre, ki še dodatno povdari eleganco cveta orhideje. Šopek lepo sovpada s sofisticiranimi posamezniki, ki se ne bojijo igrati na najvišjem nivoju. cylindrical vase.