We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Loading...

Prikazuje se vseh 22 šopkov

Lucy – Šopek rumenih vrtnic

Redna cena: 35.15 29,88

Devetindevetdesetim razlogom za odlično presenečenje smo dodali še enega. Šopek Lucy je sestavljen iz izrazito rumenih vrtnic, ki s svojimi velikim dišečimi glavami dosežejo tisto, kar od vrhunskega šopka tudi pričakujete. Primeren je za prav vse priložnosti ter očara vsako ljubiteljico ali ljubitelja cvetja

Sale

Victoria – Šopek rdečega Amarilisa

Redna cena: 23.00 19,55

Amarilis je ena izmed tistih rož, ki lahko stoji sama zase. Debelo ter dolgo steblo podpira več velikih cvetov, ki tvorijo bogato krošnjo živo rdeče barve. Zaradi dolge življenske dobe bo dlje časa razveseljeval vaše najdražje in krasil zanj izbrano posebno mesto.

Sale

Amelia – Šopek iz mešanih vrtnic

Redna cena: 45.44 38,62

Mešan šopek vrtnic sestavljata sorti maritim in rafaelo. Kombinacija nežno belega ter vijoličnega cvetja naredi šopek simpatično barvit. Če ste ljubitelji vrtnic, vendar želite nekaj bolj pisanega ter nestandardnega, je šopek Amelija prava izbira. Ker so vrtnice lokalno vzgojene, vam zmeraj zagotavljamo sveže odrezano cvetje.

Anna – Šopek z rdečimi vrtnicami

Redna cena: 39.53 33,60

Šopek je previdno spet iz premium rdečih vrtnic Naomi. Zaradi svoje žametne rdeče barve, ter izredno pravilne oblike vrtnic, naredi globok vtis. Je klasika, s katero ne morete zgrešiti.

Sale

Urška – Šopek iz angleških vrtnic

Redna cena: 35.15 29,88

Šopek je pravi hit! Angleške vrtnice so moderna izbira, s katero boste navdušili vse predstavnice nežnejšega spola. Ker je primeren tako za vašo partnerico, prijatelico ali poslovno partnerko, je varna izbira. Kljub temu pa boste s šopkom pokazali, da ste izbrali cvetje premišljeno, ter da poznate modne smernice pri izbiti rož.

Eli – Šopek orhideje

Redna cena: 35.26 29,97

Orhideja je roža, ki simbolizira uspeh, ekskluzivnost ter eksotičnost. V šopku je spet tudi list Aspidistre, ki še dodatno povdari eleganco cveta orhideje. Šopek lepo sovpada s sofisticiranimi posamezniki, ki se ne bojijo igrati na najvišjem nivoju. cylindrical vase.

Sale

Daisy – Šopek iz marjetic

Redna cena: 42.38 36,02

Šopek Daisy je sestavljen iz kombinacije belih ter santini zelenih marjetic. Zaradi svoje košate oblike ter izrazito bele barve, napolni prav vsak prostor s pozitivno energijo. V kolikor iščete dekoracijo svojega prostora ali šopek za v dar dragi osebi, je šopek marjetic popolna izbira.

Sale

Emily – Šopek iz oranžnih Gerber

Redna cena: 38.87 33,04

Šopek gerber EMILY v zlato rjavi preobleki. Z dodatkom evkaliptusa deluje zares nekaj posebnega. Za vse ljubitelje velikih cvetov pravilnih oblik je šopek gerber prava izbira. Ker pa vsebuje cvetje lokalnih gojišč, boste zmeraj dobili sveže vrezane gerbere.

Emma – Šopek iz vrtnic Martim

Redna cena: 35.15 29,88

Šopek Emma bo navdušil tako ljubitelje vrtnic, kot tudi tiste, ki obožujete živahne barve cvetja. Sestavljen je iz vrste vrtnic maritim. Nežna, vendar izrazita rožnato vijolična barva vrtnic naredi ta šopek izstopajoč ter hkrati eleganten. Vrtnice so lokalne pridelave, kar pomeni, da vam lahko zagotovimo zmeraj sveže odrezano cvetje.

Sale

Harper – Šopek iz Whiskey vrtnic

Redna cena: 42.16 35,84

Za vse ljubitelje vrtnic smo dodali šopek sorte whiskey v jesensko zimski preobleki. Eleganten šopek ognjene barve smo za vas obogatili še z rjavimi hrastovimi listi, ter tako naredili zares izstopajočo kombinacijo. Ker so vrtnice lokalno vzgojene, vam zagotavljamo zmeraj sveže odrezano cvetje.

Sale

Isabella – Šopek iz vrtnic Rafaelo

Redna cena: 35.15 29,88

Za vse ljubitelje vrtnic smo dodali šopek Isabella. Sestavlja ga vrsta vrtnic rafaelo, ki v sebi prepleta odtenek bele ter roza barve. Šopek deluje nežno ter elegantno, k čemur pripomore tudi visoka kvaliteta cvetja. Ker so izbrane vrtnice lokalno pridelane, vam zagotovimo zmeraj sveže odrezano cvetje.

Sale

Layla – Šopek Liziantusa

Redna cena: 35.15 29,88

Globoka vijolična barva je zagotova glavna značilnost tega šopka. S svojimi manjšimi, vendar izredno gosto posajenimi cvetovi naredi vtis polnosti. Kombinacija teh dveh lastnosti poskrbi, da šopek Layla izstopa iz povprečja. Vse ljubitelje vijolične barve bo šopek naravnost navdušil. Zaradi svoje drugačnosti ter redkosti pa je odlična izbira za vse cvetlične sladokusce.

Sale

Luna – šopek iz vijoličnega Anturiuma

Redna cena: 46.98 39,93

Šopek Luna je sestavljen iz Anturiuma vijolične barve. Veliki cvetovi specifične oblike naredijo ta šopek še posebej izstopajoč. Nežna vijolična barva pa doda veliki količini cvetov posebno noto, ki vas zagotovo prevzame. Šopek Luna lahko krasi vaš prostor razpuščen v vazi, ali spet v visok eleganten šopek.

Sale

Nina – Šopek iz belih kal

Redna cena: 46.54 39,56

Visoka, ravna stebla, ki se zaključijo z bogatimi, podolgovatimi cvetovi. Šopek belih kal simbolizira čistost, zaradi svoje elegance ter pravilnih belih cvetov pa je primeren za vse tiste, ki želite s šopkom pokazati svoj prefinjen okus za cvetje.

Sale

Olivia – Šopek iz Nutansa

Redna cena: 56.39 47,93

Ekstravaganten šopek iz nutansa je zagotovo primeren za vsakega, ki v cvetju išče nekaj posebnega. Nutans smo oblekli v jesenko/zimsko dekoracijo z rjavim hrastom, ter tako še povdarili njegovo rdečo barvo. Izbira tega šopka je preprosta za vse tiste, ki iščete v cvetju umetnino, ki lahko stoji sama zase.

Sale

Eva – Šopek iz kal

Redna cena: 41.50 35,28

Zaradi oblike cvetov ter ravnega stebla delujejo kale zelo elegnatno. Tudi izbrani barvi, vijolična ter roza, pripomoreta k takšnemu izgledu. Večje število cvetov pa naredi vtis bogastva ter polnosti. Ker šopek deluje zelo pozitivno, je odlična izbira za prav vse priložnosti.

Sale

Maya – Šopek iz gerber

Redna cena: 34.49 29,32

Šopek gerber deluje izredno živahno. Je odlična popestritev vsakega prostora, ki ga napolni s prijazno energijo. Z barvno kombinacijo pa smo dosegli, da v bogatem šopku pride do izraza prav vsak cvet posebej.

Sale

Lilly – Šopek belih lilij

Redna cena: 34.49 29,32

Iz belih lilij spet veličasten šopek vas bo zaradi svoje košate oblike, ter čiste bele barve navdušil.   Če želite ukrasti pozornost, je šopek vaša prava izbira. Zaradi svoje velikosti ter intenzivne bele barve, ga ni mogoče zgrešiti.

Izbrano

Katie – Šopek tulipanov

Redna cena: 38.43 32,67

Tulipani so sezonsko cvetje, ki spomnijo na pomlad. So cvetje, ki zaradi svoje nežnosti ter blagih barv, vzbuja pozitivne občutke. V šopku je večja količina cvetov, kar doda šopku tisto polnost ter bogatost, ki jo iščete.

Sarah – Šopek s sončnicami

Redna cena: 39.09 33,23

Sončnice so pozitivna popestritev, ki jo iščete. Z dodatkom Astre ter evkaliptusa smo šopku dodali moderen izgled, ki se poda v vsako okolje. Našli ste pravo darilo za tiste osebe, ki imajo sončno energijo!

Marry – Šopek iz ranunkul

Redna cena: 46.54 39,56

Šopek sestavlja kombinacija ranunkul te evkaliptusa. Kombinacija cvetja ter zelenja daje šopku občutek nežnosti, hkrati pa je šopek moderen ter izstopajoč. Če ste tista oseba, ki se želi izpostaviti s stilom ter ujeti pozornost radovednežev, je šopek MARRY vaša prava izbira.

Evelyn – Šopek iz potonik

Redna cena: 34.49 29,32

Veliki cvetovi, ki delujejo zelo nežno ter ženstveno so značilnost potonik, po katerih jih prepoznamo v prvem hipu. Šopek Evelyn je tisti, s katerim očarate prav vsako žensko. Je pomladno poletni hit, ki nikoli ne gre iz mode, odlično pa se poda prav vsakemu stilu deklet.