Dostava svežih šopkov po celotni Sloveniji 👩💐 Poglej video

Amelia - Šopek iz mešanih vrtnic

Amelia - Šopek iz mešanih vrtnic

Mešan šopek vrtnic sestavljata sorti maritim in rafaelo. Kombinacija nežno belega ter vijoličnega cvetja naredi šopek simpatično barvit. Če ste ljubitelji vrtnic, vendar želite nekaj bolj pisanega ter nestandardnega, je šopek Amelija prava izbira. Ker so vrtnice lokalno vzgojene, vam zmeraj zagotavljamo sveže odrezano cvetje.

5.00 / 5 - na podlagi 2 ocen

 


Velikost šopka
Izbira zelenja in ovijalnega papirja
Tiskana kartica s posvetilom
Dodatki

Kaj so povedale zadovoljne stranke

  Bety
  27.05.2022
  Vedno naročam pri vas, kadar želim koga še posebej razveseliti in presenetiti. In vedno sem zelo zadovoljna, ko mi slavljenka pošlje fotografijo z vašim čudovitim šopkom...
  Darja
  20.04.2021
  Zelo vesela, ker sem našla šopek v barvah, ki jih ima prijateljica najraje...super!

Dodaj odgovor

Podaj mnenje in pridobi dodaten popust!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

+ DODAJ KOMENTAR
SVEŽE ODREZANO, KVALITETNO CVETJE
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
HITRA DOSTAVA šopka na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
POSEBNA DARILA IN DODATKI
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.
OSEBNO POSVETILO
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
SAMI IZBERETE DATUM DOSTAVE
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
ESTETSKA EMBALAŽA
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Opis šopka

V šopku Amelija smo združili dve vrsti vrtnic, ki skupaj delujeta naravnost čudovito. Prav vsak ljubitel šopkov nežnih, vendar še zmeraj živahnih barv bo nad tem šopkom navdušen. Ker so vrtnice kraljice vsega cvetja, smo za vas pripravili pestro ponudbo različnih kombinacij tega izredno popularnega cvetja. Lahko je čudovito darilo ljubljeni osebi, ali pa lepa dekoracija za vaš prostor ali pisarno. Barvi prideta odlično do izraza v spetem šopku ali pa razprte v širši vazi. Več barvnih kombinacij vrtnic v istem šopku simbolizira slogo. Ob pogledu na šopek Amelia hitro ugotovite, zakaj je temu tako. Skupaj namreč barvi delujeta izredno harmonično. Šopek vam pošljemo preko za to izdelanega sistema. Vrtnice so lokalno pridelane, kar pomeni, da lahko zmeraj zagotavljamo sveže odrezano cvetje. Zaradi tega bodo v vaši vazi ostale dlje časa lepe. Šopek lahko naročite na vaš domač naslov, ali pa na naslov vaše drage osebe. Seveda pa ob vaši želji šopku priložimo tudi posvetilo z vašim pripisom. Prav tako vam omogočamo, da zraven šopka pošljete vazo, mi pa bomo izbrali takšno, v kateri bo vaš šopek deloval kar najlepši.

 • Nežen, pisan videz
 • Prijeten vonj
 • Enostavna nega

A JE RES TAKO ENOSTAVNO? SEVEDA!

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

CVETJE PREJMETE V LIČNI EMBALAŽI

Ker želimo, da je prejemanje cvetja ob prvem stiku lepa izkušnja, smo cvetje poslali v takšni embalaži, da bo že odpiranje paketa prijetno.

ŠOPKU PRILOŽIMO VIZITKO S POLJUBNIM PRIPISOM

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Izdelali smo vizitko, na katero bomo natisnili posvetilo. Željen tekst pripišete v okence ob naročilu, mi pa ga priložimo šopku. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo. Lahko ste brez skrbi, da bo prejemnik vedel, zakaj je prejel tako prijetno presenečenje.

TUDI NEGA CVETJA JE POMEMBNA

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku, ki ga dostavimo na željen naslov, dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi vrečko s hrano za vaš šopek. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja.

CVETJE NAJLEPŠE ZASIJE V PRIMERNI VAZI

Izbrali smo takšne, v katerih naši šopki delujejo kar najlepše. S tem smo še dodatno olajšali pošiljanje cvetja tistim osebam, ki niso prepričane, ali ima prejemnik primerno vazo. Ker pa je ponudba cvetja zelo raznolika, šopki pa po velikostih različni, vam glede na izbran šopek priložimo takšno, ki je glede na naročilo najbolj primerna.

  Bodite prvi obveščeni o akcijah

  prijavite se na e-novice

  Amelia - Šopek iz mešanih vrtnic