We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Loading...

Bella – Šopek belih vrtnic

Redna cena: 29,88

Vam je všeč nežno cvetje? A hkrati pričakujete, da naredi vtis zaradi svojega mogočnega videza? Potem je šopek Bella prava izbira. Lahko je romantičen ali prijateljski, lahko je presenečenje ali zahvala. Odlično se znajde v prav vsaki priložnosti. Ker je sestavljen iz premium belih vrtnic, pa vas bo videz polnih, enakomernih ter izredno velikih cvetov zagotovo očaral.

Uredi
SKU N/A
Category
Oznake ,

Opis

A si predstavljate nasmeh na obrazu vaše drage osebe? Narišete ga lahko tako, da ji v naročje pošljete lep, dišeč ter ogromen šopek belih vrtnic. Najlepša presenečenja so tista, s katerimi na pristen ter inovativen način sporočite vaši dragi osebi ali prijateljici, da mislite nanjo. In katero darilo je lepše kot rože? Bele vrtnice, spete v šopek Bella izražajo vso nežnost, ki jo šopek cvetja lahko premore. Ker v šopku belih vrtnic pri nas najdete le najboljše, najdaljše ter najbolj sveže cvetje, ki ga dnevno dostavljamo iz lokalnih gojišč, vas bo zagotovo navdušil. Primeren pa je za prav vse priložnosti. Odlično se znajde v rokah vaše ljubljene osebe, zanj pa vam bo hvaležen tudi vsak, ki vam je kakorkoli polepšala življenje. Šopek je poslan v lični embalaži, v kateri ima tudi dovolj vode, da mu transport ne predstavlja prav nobenega napora. Šopku lahko dodate tudi posvetilo. Tako prejemniku sporočite, s čim si je zaslužil tako lepo darilo. Če pa vas skrbi, da prejemnik nima primerne vaze, mu v škatlo priložimo tudi primerno za šopek belih vrtnic Bella.

– Nežen videz
– Veliki cvetovi
– Primeren za vse priložnosti

Dodatne informacije

velikost

KLASIK, PREMIUM, DELUXE, ROYAL