We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Loading...
Želite dostavo šopka že jutri? Ostalo vam je še ur

Flora- Šopek iz vrtnic Revival

Redna cena: 29,88

Šopek Flora je sestavljen iz roza vrtnic vrste revival. Vrtnice so v odtenku nekoliko nežnejše roza barve, kljub temu pa je barva intenzivna. Prav to nasprotje doda nekaj posebnega in šopek naredi zares edinstven. Je odlična izbira za vse tiste, ki želite svoji dragi poslati romantičen šopek v nežnem, a hkrati udarnem barvnem odtenku.

Uredi
SKU N/A
Category
Oznake ,

Opis

Narišite nasmeh na obrazu svoje drage osebe z odlično izbranim šopkom roza vrtnic. Odtenek barve je okusno izbran. Vseeno pa ima pridih roza bare, kar naredi cvetove bolj nežne ter ženstvene. Je torej nekoliko drugačen od klasične rdeče, vendar ima enako jasno sporočilo: “Pomeniš mi vse na svetu”. Vrtnice so odlično cvetje za pošiljanje na dom ali delovno mesto. So namreč zelo visoke, ter imajo močne izrazite barve s prijetnim vonjem. Ker jih dobavljamo iz lokalnega gojišča, vam lahko zmeraj postrežemo s sveže odrezanim cvetjem. Pošljemo jih v embalaži, ki je prilagojena tako, da se cvetje med transportom dobro počuti. Seveda pa smo ob izdelavi embalaže imeli v mislih tudi estetsko noto. Tako je že samo odpiranje šopka odlično doživetje. K šopku lahko priložimo tudi posvetilo, kamor zapišete nekaj besed, namenjenih prejemnici ali prejemniku. Prav tako lahko priložimo okrasno vazo, v kateri bo šopek deloval kar najlepši.

  • Eleganten videz
  • Prijeten vonj
  • Enostavna nega

Dodatne informacije

velikost

KLASIK, PREMIUM, DELUXE, ROYAL