Amber

šopek iz vrtnic, marjetic, nagljev in zelenja

Amber - šopek iz vrtnic, marjetic, nagljev in zelenja

5.00 (6 ocen)
Šopek Amber sestavlja preplet jesenskih odtenkov in čutnih tekstur. Središče šopka so marjetice, vrtnice in nageljni, katerih odtenki se nežno prelivajo in ustvarjajo toplo, prijetno vzdušje. Skupaj tvorijo čarobno kompozicijo, ki prinaša spokojnost ter prehaja v sezono hladnejših dni.  
Izberi velikost
KLASIK
49.90 
9 stebel
PREMIUM
65.90 
12 stebel
Priljubljen izbor
DELUXE
79.90 
15 stebel
ROYAL
95.90 
19 stebel
NASLEDNJI KORAK

Amber je šopek sestavljen iz več različnih vrst cvetja in zelenja, kar ga naredi zanimivega in privlačnega na pogled, prisvoji si vašo pozornost in je čudovit dodatek vsaki dekoraciji, ki prinaša vonj in podobo jeseni v vaš dom. Vrtnice dodajo šopku svojo večno eleganco, nageljni čarobno globino, marjetice pa občutek topline. Šopek Amber s svojimi prefinjenimi odtenki bakrene in rjave, skupaj z belimi in sivo-zelenimi poudarki tvori harmoničen kontrast, kot da bi narava sama potihoma poljubljala šopek s prvim dotikom jeseni.

Ocene in mnenja

5.00 (6 ocen)
Zahvala
Preverjen nakup
12.12.2023
Zahvaljujem se vam za čudovite šopke, ki so neizmerno osrečili in razveselili ob slavju mojo mamo, kolegice in sodelavke. Šopki so izredno bogati, sveži, predvsem pa narejeni z veliko mero elegance in srčnostjo. Hvala, da nam vedno prisluhnete in ažurno uredite dostavo, ko nam čas ne dopušča priti osebno do vas! Vedno znova se z veseljem vračam k vam. Toplo priporočam!
Ocena: 5
Zahvala
Preverjen nakup
12.12.2023
Zahvaljujem se vam za čudovite šopke, ki so neizmerno osrečili in razveselili ob slavju mojo mamo, kolegice in sodelavke. Šopki so izredno bogati, sveži, predvsem pa narejeni z veliko mero elegance in srčnostjo. Hvala, da nam vedno prisluhnete in ažurno uredite dostavo, ko nam čas ne dopušča priti osebno do vas! Vedno znova se z veseljem vračam k vam. Toplo priporočam!
Ocena: 5
Eva
Preverjen nakup
26.10.2023
Zelo lep sopek. Narocila sem premium opcijo, in v zivo je zgledal super, pa zdel se mi je ravno pravih barv za jesen. Prijateljica ki ga je dobila je bila zelooo vesela :)
Ocena: 5
Eva
Preverjen nakup
26.10.2023
Zelo lep sopek. Narocila sem premium opcijo, in v zivo je zgledal super, pa zdel se mi je ravno pravih barv za jesen. Prijateljica ki ga je dobila je bila zelooo vesela :)
Ocena: 5
Lovro Tomšič
Preverjen nakup
14.10.2023
Tako lepega šopka se razveseli vsaka
Ocena: 5
Lovro Tomšič
Preverjen nakup
14.10.2023
Tako lepega šopka se razveseli vsaka
Ocena: 5
Sveže odrezano, kvalitetno cvetje
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
Hitra dostava na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
Osebno posvetilo
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
Sami izberite datum dostave
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
Estetska embalaža
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Posebna darila in dodatki
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

Izberi svoj najljubši šopek
Oglej si šopke, ki so na voljo in izberi zate najlepšega. Šopke vam ponujamo v različnih velikostih. Izberete jih s klikom na okvirčke ob šopkih. S klikom naroči šopek potrdi izbiro in nadaljuj v naslednji korak naročila.
Izberi med različnimi dodatki ter tiskanim ali video posvetilom
Na tem korku imaš možnost dodati kakšnega izmed dodatkov, tiskano ali video posvetilo. Video posvetilo naložiš na označenem mestu, vaše desedilo pa bo prepisano DOBESEDNO.
Vpis osebnih podatkov plačnika in prejemnika, datum dostave in plačilo
Vpišite potrebne podatke za izstavitev računa in dostavo. Izbirate lahko med dostavo Hitre pošte in osebnim prevzemom v naši poslovalnici. Datum dostave lahko določite že za naslednji dan ali pa kar za leto vnaprej. Možni so različni načini plačil. Po oddanem naročilo na mail prejmete povzetek naročila.
Hitra in sledljiva dostava
Noč pred dostavo bo na vaš mail poslana sledilna številka, s katero boste lahko sledili poteku dostave paketa.

Šopku priložimo vizitko s poljubnim pripisom ali qr kodo do video posvetila ter izbrane dodatke

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Na voljo so vizitke z različnimi motivi, na katere natisnemo vaše besedilo. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Želite še nekaj bolj osebnega? Zdaj lahko posnamete svoje video posvetilo! Za še dodatno popestritev darila pa smo za vas izbrali nekaj okusnih in dišečih dodatkov, med katerimi lahko izbirate. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo.

Tudi nega cvetja je pomembna

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi tekoče hranilo. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje, ki ste ga prej podrezali. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja. Prav tako je za različne vrste cvetja potrebna drugačna temperatrura vode, tako pri šopkih z vrtnicami, sončnicami in gerberami uporabimo mlačno, toplejšo vodo, pri tulipanih, ranunkulah in potonikah pa nekoliko hladnejšo.

Ne boste več pozabili na obletnice, rojstne dneve in praznike

Se vam je že kdaj zgodilo, da se je kak pomemben datum izmuznil? Ste se že znašli v neprijetni situaciji, ko ste pozabili na rojstni dan od ljubjene osebe? Nič več! Za vas smo ustvarili koledar dogodkov, kjer si lahko vnaprej izberete željene datume dostav cvetja in dodatkov. Izbirate lahko za eno leto vnaprej in si tako zabeležite vse pomembne datume, ki jih ne smete zamuditi.

Pogosta vprašanja

Znotraj izbranega šopka lahko izbirate med različnimi velikostmi in cenami šopkov. V kolikor ne izberete časopinega ovijalnega papirja, šopek zavijemo v rjavkast natur papir.

Dodate lahko tiskano kartico s posvetilom, izbirate lahko med različnimi motivi.

Pod izbranim šopkom boste našli tudi druge dodatke, ki jih lahko po vaši izbiri priložimo k šopku, kot so vaza, steklenica vina, sveča, čokolada in čaj.

Gumb naroči šopek vas bo vodil v nadaljevanje naročila, kjer lahko izbirate med dostavo Hitre pošte Slovenije ali osebnim prevzemom v naši poslovalnici na Slomškovem trgu 1 v Mariboru. V primeru dostave vpišete svoje in prejemnikove podatke.

Datum dostave lahko izbirate za en mesec vnaprej. Če želite dostavo že naslednji dan je naročilo potrebno oddati najkasneje do 18.00.

Prostor za opombe je namenjen dostavljalcem, katere lahko usmerite z dodatnimi navodili.

Možnost anonimnega pošiljanja pomeni, da na paketu ni navedene telefonske številke pošiljatelja, imena pošiljatelja v vsakem primeru ni na paketu. V kolikor ne izberete anonimne dostave prejemniku lahko povemo vaše ime ob morebitnem klicu.

Izbirate lahko med štirimi možnostmi plačila, nakazilo na TRR, PayPal, kartično plačilo ali GoCrypto.

Šopek je ob pošiljanju zavit v papir in pritrjen na škatlo. Vrečka z vodo poskrbi, da cvetje ostane sveže med dostavo. V kolikor izberete dodatke, tudi te pritrdimo in s tem zagotovimo, da vsebina paketa prispe do prejemnika lično pripravljena in nepoškodovana.

Šopke pošiljamo po celotni Sloveniji od ponedeljka do petka, ob sobotah pa samo v večja mesta, kjer so pošte ob sobotah odprte. V nedeljo dostav ni.

Večer pred dostavo boste na mail prejeli sledilno številko s katero lahko sledite paketu na spletni strani od Hitre pošte Slovenije, sledi pošiljki. S to sledilno številko lahko tudi pokličete na pošto če imate kakršno koli vprašanje. Tudi mi smo vam vedno na voljo, če potrebujete našo pomoč.

Na paketu je telefonska številka prejemnika, dostavljalec ga ob neuspeli vročitvi pokliče. V kolikor dostavljalec ne uspe doklicati prejemnika, paket odpelje nazaj na pošto.

Šopek vzamite iz škatle in podrežite stebla. V vodo dodajte hranilo, ki je v paketu in namenjeno daljši obstojnosti cvetja. Za pomladansko cvetje kot so tulipani, ranunkule in frezije je primerna hladna voda medtem ko je topla voda primerna za vrtnice, sončnice, alstromerije...