We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Loading...
Želite dostavo šopka že jutri? Ostalo vam je še ur
Sale

Fiona – Šopek iz mareličnih vrtnic

Redna cena: 29,88

Nežna marelična barva velikih polnih cvetov, ki krasijo vrtnice v šopku Fiona je zagotovo nekaj, časer vam bo hvaležna vsaka prejemnica tega lepega cvetja. Prav koralno-marelična barva je letos tudi najbolj popularna. S tem šopkom, ki ga pošljete ali na delovno mesto, ali na dom, boste pokazali, da poznate vse trenutne trende pri obdarovanju svojih najbližjih.

Uredi
SKU N/A
Category
Oznake ,

Opis

Trendi se vsako leto spreminjajo, s šopki v barvah, ki so trenutno moderni vam omogočamo, da jim sledite tudi vi pri pošiljanju svežega cvetja. In prav šopek Fiona je letos najbolj vroča barva vrtnic. V kolikor veste, da prejemnica ali prejemnik sledi modnim smernicam, s šopkom Fiona v marelični barvi ne morete zgrešiti. Vrtnice pošiljamo zmeraj sveže, saj jih dobavljamo iz lokalnega gojišča. Ker dobavljamo zmeraj največje ter najdaljše cvetje, boste s takšnim šopkom zagotovo naredili vtis. Pošljemo ga v lično izdelani embalaži. Že samo prejemanje ter odpiranje šopka je lepa izkušnja. Šopku pa seveda lahko priložite tudi posvetilo, ter prejemnici ali prejemniku sporočite, zakaj si je zaslužil tako lepo darilo. V kolikor pa želite, lahko vašemu šopku priložimo okrasno vazo, ter tako poenostavimo postavljanje šoka na najlepše mesto.

  • Eleganten videz
  • Prijeten vonj
  • Enostavna nega

Dodatne informacije

velikost

KLASIK, PREMIUM, DELUXE, ROYAL