DOSTAVA ŠOPKOV PO CELOTNI SLOVENIJI 💐🍂

OD IZBIRE ŠOPKA DO POŠILJKE NA IZBRANEM NASLOVU

vas loči le nekaj korakov.

Izbira šopka še nikoli ni bila tako preprosta.
Za vsak okus se najde cvet. Naj bo šopek Anna, Daisy ali Luna, imamo vaš novi najljubši šopek.
Sestavimo takšnega, ki zagotovo očara.
Sveže odrezano cvetje pripeljemo iz gojišča, ter ga spnemo v SOPEK.SI unikatno embalažo.
In dom zadiši po cvetju!
Nikoli ga ni preveč. Naj šopek polepša dan!

A JE RES TAKO ENOSTAVNO? SEVEDA!

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

CVETJE PREJMETE V LIČNI EMBALAŽI

Ker želimo, da je prejemanje cvetja ob prvem stiku lepa izkušnja, smo cvetje poslali v takšni embalaži, da bo že odpiranje paketa prijetno.

ŠOPKU PRILOŽIMO VIZITKO S POLJUBNIM PRIPISOM

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Izdelali smo vizitko, na katero bomo natisnili posvetilo. Željen tekst pripišete v okence ob naročilu, mi pa ga priložimo šopku. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo. Lahko ste brez skrbi, da bo prejemnik vedel, zakaj je prejel tako prijetno presenečenje.

TUDI NEGA CVETJA JE POMEMBNA

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku, ki ga dostavimo na željen naslov, dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi vrečko s hrano za vaš šopek. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja.

CVETJE NAJLEPŠE ZASIJE V PRIMERNI VAZI

Izbrali smo takšne, v katerih naši šopki delujejo kar najlepše. S tem smo še dodatno olajšali pošiljanje cvetja tistim osebam, ki niso prepričane, ali ima prejemnik primerno vazo. Ker pa je ponudba cvetja zelo raznolika, šopki pa po velikostih različni, vam glede na izbran šopek priložimo takšno, ki je glede na naročilo najbolj primerna.

ZAKAJ SOPEK.SI?

Izkoristite vse prednosti ki jih ponuja naša platforma

IZKORISTITE MOŽNOST NAROČILA S KOLEDARČKOM

Želite, da je šopek dostavljen na točen datum? Uporabite funkcijo koledarčka. Tako bomo šopek iz naše cvetličarne dostavili točno takrat, ko to želite.

ŠOPKE VAM PONUJAMO V RAZLIČNIH VELIKOSTIH!

Ker se zavedamo, da niso vse priložnosti enake, smo za vas pripravili različne velikosti šopkov. Ob izbiri vrste šopka lahko tako izberete tudi tisto velikost, ki bo prava za vas. Ker pa se na trgu predstavljamo kot premium spletna cvetličarna, je pri nas tudi manjša izbira zelo bogata in polna. Velika pa vas bo seveda pustila brez besed!

ODPREMA IN DOSTAVA ROŽ NA DOM

Naročila oddana na delovni dan do 18. ure so lahko vročena že naslednji delovni dan.

Ker si želimo, da bo vaš šopek prispel v najkrajšem možnem času, smo se povezali s podjetjem POŠTA SLOVENJE. Sodelovanje nam omogoča, da odlično izkušnjo prejemanja cvetja ponudimo prav po vseh krajih v Sloveniji. Cvetje je najbolj obstojno v vazi s svežo vodo, zato si želimo, da svoj paket prejmete čim hitreje. Da pa bo ob tem vaša izkušnja še boljša, vam pri vsakem naročilu pripada nekaj ugodnosti.

HITRA POŠTA
Dostava se vrši v zgodnjem dopoldanskem času. Vaš paket je tako dostavljen prednostno. V primeru, da pri dostavi nastanejo nepredvidene okoliščine (prejemnika ni doma), dostavljalec pokliče na telefonsko številko, ki ste jo zapisali v naročilu. Hitra pošta prav tako omogoča, da je paket v vseh slovenskih mestih poslan v popoldnaskem času, torej po 16. uri.

PREVERI PREDNOSTI

 • Garantirana dostava na izbran datum
 • Obvezna dostava zjutraj oziroma zgodaj dopoldne
 • Možnost dostave po 16. uri (v vseh mestih)
 • Klic v primeru, da prejemnika ni na naslovu

KLASIČNA DOSTAVA
Dostavo opravlja klasična paketna dostava Pošte Slovenija. Paket prispe tekom dneva, torej med 8. uro in 16. uro. Obstaja majhna možnost, da ob močno obremenjenih delih leta paket prispe z enodnevno zamudo.

PREVERI PREDNOSTI

 • Priporočena v primeru, da je prejemnik ves dan na izbranem naslovu.
 • Cenovno ugodna rešitev
 • Dostava ni možna ob sobotah in ponedeljkih

OSEBNI PREVZEM V PROSTORIH SOPEK.SI
Svoj paket lahko vsak delavni dan prevzamete v naših prostorih v Miklavžu na Dravskem polju. Vaš paket bo pripravljen ob dvajseti uri na dan, ki ga izberete na koledarju ob oddaji naročila. Predlagamo, da nas za točno uro pokličete na telefonsko številko 051 606 510.

Opcijo za osebni prevzem izberete ob oddaji naročila v kategoriji Način dostave.

KARTIČNO PLAČILO
omogoča plačevanje s KREDITNIMI karticami

PAYPAL
je sistem, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času. Ker je takšno plačevanje predvsem enostavno, smo ga vključili tudi v našo spletno cvetličarno.

NAKAZILO NA TRR
Plačilo preko transakcijskega naloga (UPN obrazec ali predračun) opravite preko spletne banke, banke ali pošte. Podatke o nakazilu prejmete v potrditvenem elektronskem sporočilu, ki ga prejmete ob oddanem naročilu.
V tem primeru nam morate obvezno po elektronski pošti poslati potrdilo o vplačilu. Plačilo je možno iz katerekoli banke na naš TRR. Po opravljenem plačilu nam morate na elektronski naslov poslati potrdilo o vplačilu, drugače postopka nabave, izdelave in dostave cvetja ne sprožimo. Podjetje se je na ta način zaščitilo pred morebitnimi zlorabami.

  Bodite prvi obveščeni o akcijah

  prijavite se na e-novice