We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Kako deluje naša spletna cvetličarna?

Od izbire šopka do pošiljke na izbranem naslovu,
vas loči le nekaj korakov.

flowers_icon

Izbira šopka še nikoli ni bila tako preprosta.

Poiščite tistega, ki vam je najbolj všeč in kliknite “Dodaj v košarico”.

basket_icon

Na blagajno s polno košarico cvetja.

V zgornjem desnem kotu vas pričakuje košarica. Tukaj izbrani artikli čakajo na nakup. V košarici izberite ustrezno količino in kliknite “Nadaljuj na blagajno”.

card_icon

Plačevanje na naši strani je varno!

Potrebujemo še nekaj vaših podatkov ter plačilo in šopek bo naročen. S pritiskom na gumb “KUPITE SEDAJ” je vaše naročilo oddano. V kratkem lahko pričakujete potrditveni mail. Več o načinih plačila si lahko preberete nižje na tej strani.

box_icon

Vaš šopek je na poti

Ne boste čakali dolgo. Dan ali dva in šopek bo pri vas! Svetujemo vam, da si preberete v tem poglavju tudi Način dostave.

CVETJE PREJMETE V LIČNI EMBALAŽI

Ker želimo, da je prejemanje cvetja ob prvem stiku lepa izkušnja, smo cvetje
poslali v takšni embalaži, da bo že odpiranje paketa prijetno.

Šopku priložimo vizitko s poljubnim pripisom

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Izdelali smo vizitko, na katero bomo natisnili vaše posvetilo. Željen tekst pripišete v okence ob naročilu, mi pa ga priložimo šopku. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo. Lahko ste brez skrbi, da bo prejemnik vedel, zakaj je prejel tako prijetno presenečenje.

Tudi nega cvetja je pomembna

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku, ki ga dostavimo na željen naslov, dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja.

Izkoristite možnost naročila s koledarčkom

Želite, da je šopek dostavljen na točen datum? Uporabite funkcijo koledarčka. Tako bomo šopek iz naše cvetličarne dostavili točno takrat, ko to želite.

Koledarček najdete ob podrobnem opisu šopka. Ko ste izbrali željeno količino cvetja, lahko izberete tudi datum naročila. S klikom na ikono koledarčka se vam odpre pregled po mesecih. S klikom na željeni datum pa potrdite prejetje na ta dan.

Odprema in dostava rož na dom

Za vse pošiljke velja, da je poštnina brezplačna po vsej Sloveniji! Naročila, oddana na delavni dan do 14. ure so praviloma odpremljena še isti dan ali najkasneje naslednji delavni dan.

Način dostave

Ker si želimo, da bo vaš šopek prispel v najkrajšem možnem času, smo se povezali s podjetjem GLS. Sodelovanje nam omogoča, da odlično izkušnjo prejemanja cvetja ponudimo prav po vseh krajih v Sloveniji. Cvetje je najbolj obstojno v vazi s svežo vodo, zato si želimo, da svoj paket prejmete čim hitreje. Da pa bo ob tem vaša izkušnja še boljša, vam pri vsakem naročilu pripada nekaj ugodnosti.

Dopoldanska dostava

Vaš šopek ima prednost. Dostavljen bo v dopoldanskem terminu. Tako bo cvetje na poti čimkrajši čas, v vaše roke pa bo prišel najhitreje.

Izberite alternativni naslov!

Ste šopek naročili na domač naslov, vendar ste pozabili, da boste zjutraj v službi? Nič hudega. Po SMS sporočilu vas bo dostavljalec obvestil o vaši pošilki, vi pa mu lahko sporočite spremenjen naslov.

Prevzem na Petrolovem bencinskem servisu

Nikakor se niste mogli uskladiti za prevzem paketa. Tudi to se zgodi. Vaš šopek vas bo počakal na izbranem Petrolovem bencinskem servisu. Vendar ne pozabite: naročili ste cvetje. Kljub temu, da je primerno pakirano za dostavo po pošti, ga ne pustite predolgo čakati! Vaše cvetje si želi svežo vodo ter vašo družbo. Oglejte si mrežo petrolovih servisov, ki omogočajo prevzem paketov tukaj.

Še nekaj koristnih nasvetov:

Kot alternativni naslov lahko izberete tudi vašega soseda. A ne pozabite ga predhodno obvestiti.

Načini plačila

V našem podjetju vam omogočamo več vrst plačila

V kolikor se odločite za plačilo preko spletnega plačilnega sistema PayPal ali nakazila na trr vam avtomatsko pripada 10% popusta.

  • PayPal
  • Nakazilo na TRR Plačilo preko transakcijskega naloga (UPN obrazec ali predračun) opravite preko spletne banke, banke ali pošte
    V tem primeru nam morate obvezno po elektronski pošti poslati potrdilo o vplačilu. Plačilo je možno iz katerekoli spletne banke na naš TRR. Po opravljenem plačilu nam morate na elektronski naslov poslati potrdilo o vplačilu drugače postopka nabave, izdelave in dostave cvetja ne sprožimo. Podjetje se je na ta način zaščitilo pred morebitnimi zlorabami.
  • Plačilo z gotovino po povzetju
    Plačate takrat, ko prejmete paket. To opcijo ponujamo le takrat, kadar je prejemna oseba tudi naročnik šopka. V kolikor ga želite poslati tretji osebi, vam to opcije ne moremo ponuditi.