We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Loading...
Kako deluje naša spletna cvetličarna?

Od izbire šopka do pošiljke na izbranem
naslovu vas loči le nekaj korakov.

Sopek dostava logo

Izbira šopka še nikoli ni bila tako preprosta.

Za vsak okus se najde cvet. Naj bo šopek Anna, Daisy ali Luna, imamo vaš novi najljubši šopek

Logo sopek

Sestavimo takšnega, ki zagotovo očara.

Sveže odrezano cvetje pripeljemo iz gojišča, ter ga spnemo v SOPEK.SI unikatno embalažo.

Sveze cvetje logo

In dom zadiši po cvetju! Nikoli ga ni preveč.

Naj šopek polepša dan!

A je res tako enostavno? Seveda!

Le štirje preprosti koraki in dom bo poln rož.

1.

Ob vašem najljubšem šopku pritisnete gumb DODAJ V KOŠARICO.

Šopke vam ponujamo v različnih velikostih. Izberete jih s klikom na okvirčke ob šopkih. Če želite, da k šopku priložimo še vazo, jo lahko označite v tem koraku. Prav tako lahko že na tej točki izberete željen datum dostave.

2.

Potrebujemo še nekaj podatkov.

Na tem koraku imate tudi možnost dodati posvetilo. Vaše besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Tukaj izberete tudi datum željene dostave ter način plačila. Natančnejša navodila za izbiro plačila najdete nižje na tej strani.

3.

Ob kliku na gumb KUPITE SEDAJ se naročilo zaključi.

Pričakujete lahko potrditveni mail.

4.

Šopek je že na poti.

Dostavljen bo na izbran datum.

Embalaza sopek.si

CVETJE PREJMETE V LIČNI EMBALAŽI

Ker želimo, da je prejemanje cvetja ob prvem stiku lepa izkušnja, smo cvetje poslali v takšni embalaži, da bo že odpiranje paketa prijetno.

Šopku priložimo vizitko s poljubnim pripisom.

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Izdelali smo vizitko, na katero bomo natisnili posvetilo. Željen tekst pripišete v okence ob naročilu, mi pa ga priložimo šopku. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo. Lahko ste brez skrbi, da bo prejemnik vedel, zakaj je prejel tako prijetno presenečenje.

Tudi nega cvetja je pomembna.

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku, ki ga dostavimo na željen naslov, dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi vrečko s hrano za vaš šopek. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, ki jim omogočajo dolgo estetsko dobo.

Mockup spletne trgovine z rozami sopek.si

IZKORISTITE MOŽNOST
NAROČILA S KOLEDARČKOM

Želite, da je šopek dostavljen na točen datum?
Uporabite funkcijo koledarčka. Tako bomo šopek iz naše cvetličarne dostavili točno takrat, ko to želite.

Sopek iz ponudbe sopek.si

ŠOPKE VAM PONUJAMO
V RAZLIČNIH VELIKOSTIH!

Ker se zavedamo, da niso vse priložnosti enake, smo za vas pripravili različne velikosti šopkov. Ob izbiri vrste šopka lahko tako izberete tudi tisto velikost, ki bo prava za vas. Ker pa se na trgu predstavljamo kot premium spletna cvetličarna, je pri nas tudi manjša izbira zelo bogata in polna. Velika pa vas bo seveda pustila brez besed!

Vaze

Cvetje najlepše zasije
v primerni vazi

Izbrali smo takšne, v katere naši šopki delujejo kar najlepši. S tem smo še dodatno olajšali pošiljanje cvetja tistim osebam, ki niso prepričane, ali ima prejemnik primerno vazo. Ker pa je ponudba cvetja zelo raznolika, šopki pa po velikostih različni, vam glede na izbran šopek priložimo takšno, ki je glede na naročilo najbolj primerna.

Odprema in dostava rož na dom

Naročila, oddana na delavni dan do 14. ure so praviloma odpremljena še isti dan
ali najkasneje naslednji delavni dan.

Sopek iz orhidej

Način dostave

Ker si želimo, da bo vaš šopek prispel v najkrajšem možnem času, smo se povezali s podjetjem GLS. Sodelovanje nam omogoča, da odlično izkušnjo prejemanja cvetja ponudimo prav po vseh krajih v Sloveniji. Cvetje je najbolj obstojno v vazi s svežo vodo, zato si želimo, da svoj paket prejmete čim hitreje. Da pa bo ob tem vaša izkušnja še boljša, vam pri vsakem naročilu pripada nekaj ugodnosti

Dopoldanska dostava

Vaš šopek ima prednost. Dostavljen bo v dopoldanskem terminu. Tako bo cvetje na poti čimkrajši čas, v vaše roke pa bo prišel najhitreje.

Izberite alternativni naslov!

Ste šopek naročili na domač naslov, vendar ste pozabili, da boste zjutraj v službi? Nič hudega. Po SMS sporočilu vas bo dostavljalec obvestil o vaši pošilki, vi pa mu lahko sporočite spremenjen naslov.

Prevzem na Petrolovem bencinskem servisu

Nikakor se niste mogli uskladiti za prevzem paketa. Tudi to se zgodi. Vaš šopek vas bo počakal na izbranem Petrolovem bencinskem servisu. Vendar ne pozabite: naročili ste cvetje. Kljub temu, da je primerno pakirano za dostavo po pošti, ga ne pustite predolgo čakati! Vaše cvetje si želi svežo vodo ter vašo družbo. Oglejte si mrežo petrolovih servisov, ki omogočajo prevzem paketov: Seznam Petrolovih servisev

Še nekaj koristnih navetov

Kot alternativni naslov lahko izberete tudi vašega soseda. A ne pozabite ga predhodno obvestiti. Seveda lahko naročite šopek od koder koli! Naj vas razdalija ne ovira pri tem, da naročite lepo drarilo ljubi osebi v Sloveniji. Tako bo presenečenje še večje.

Načini plačila

PayPal je sistem, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času. Ker je takšno plačevanje predvsem enostavno, smo ga vključili tudi v našo spletno cvetličarno.

Nakazilo na TRR Plačilo preko transakcijskega naloga (UPN obrazec ali predračun) opravite preko spletne banke, banke ali pošte. Podatke o nakazilu prejmete v potrditvenem elektronskem sporočilu, ki ga prejmete ob oddanem naročilu.

V tem primeru nam morate obvezno po elektronski pošti poslati potrdilo o vplačilu. Plačilo je možno iz katerekoli banke na naš TRR. Po opravljenem plačilu nam morate na elektronski naslov poslati potrdilo o vplačilu, drugače postopka nabave, izdelave in dostave cvetja ne sprožimo. Podjetje se je na ta način zaščitilo pred morebitnimi zlorabami.