Dostava svežih šopkov po celotni Sloveniji 👩💐 Poglej video

Buttercup - Šopek iz suhega cvetja (rumen)

Buttercup - Šopek iz suhega cvetja (rumen)

Šopek prav razveseli s svojimi svetlimi naravnimi barvami in brezčasno eleganco. Suho cvetje je popolno darilo, ki ne gre nikoli iz mode in ravno zaradi svoje obstojnosti, vse leto prinaša lepoto ter veselje na obraze ter v domove. Ne glede na to, ali želite popestriti prostor v domu z novim dekorjem ali proslaviti posebno priložnost, je šopek posušenih cvetov stilska izbira, ki vedno prijetno preseneti! Vsak šopek je drugačne velikosti, barv ter oblik, zato bo vaše darilo prav zares unikatno ter nepozabno

5.00 / 5 - na podlagi 1 ocen

 


Velikost šopka
Izbira zelenja in ovijalnega papirja
Tiskana kartica s posvetilom
Dodatki

Kaj so povedale zadovoljne stranke

  Anja
  30.05.2022
  Šopek je prišel lično in varno zapakiran v lepo potiskani škatli. Sam šopek je bil prečudovito aranžiran z lepim izborom suhega cvetja. Zelo zadovoljna.

Dodaj odgovor

Podaj mnenje in pridobi dodaten popust!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

+ DODAJ KOMENTAR
SVEŽE ODREZANO, KVALITETNO CVETJE
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
HITRA DOSTAVA šopka na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
POSEBNA DARILA IN DODATKI
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.
OSEBNO POSVETILO
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
SAMI IZBERETE DATUM DOSTAVE
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
ESTETSKA EMBALAŽA
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Opis šopka

Posušeno cvetje je način ohranjanja rožic in trav, kar pomeni, da skozi sušenje obdrži svojo lepoto in obliko, zato ga lahko uporabimo za dekoracijo doma ali obstojno, brezčasno darilo, kot alternativo svežemu cvetju. Morda je ena najpomembnejših prednosti suhega cvetja njihova dolgotrajna obstojnost.  Tako cvetje lahko ob primerni negi zdrži od nekaj mesecev do nekaj let! Pazite le, da ni izpostavljeno neposredno soncu, vetru ter vlagi.  Spada med posebna darila, ki se prelevi v eleganten dekor, ki ga lahko postavite v vazo ter okrasite mizo, kopalnico, hodnik ali police. Tako lahko vse leto uživate v svojih najljubših cvetovih. »Piko na i« doda tudi rjav ovijalni papir ter darilna škatla v enakih tonih, ki le še potencirata rustikalen videz in element presenečenja.

A JE RES TAKO ENOSTAVNO? SEVEDA!

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

CVETJE PREJMETE V LIČNI EMBALAŽI

Ker želimo, da je prejemanje cvetja ob prvem stiku lepa izkušnja, smo cvetje poslali v takšni embalaži, da bo že odpiranje paketa prijetno.

ŠOPKU PRILOŽIMO VIZITKO S POLJUBNIM PRIPISOM

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Izdelali smo vizitko, na katero bomo natisnili posvetilo. Željen tekst pripišete v okence ob naročilu, mi pa ga priložimo šopku. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo. Lahko ste brez skrbi, da bo prejemnik vedel, zakaj je prejel tako prijetno presenečenje.

TUDI NEGA CVETJA JE POMEMBNA

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku, ki ga dostavimo na željen naslov, dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi vrečko s hrano za vaš šopek. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja.

CVETJE NAJLEPŠE ZASIJE V PRIMERNI VAZI

Izbrali smo takšne, v katerih naši šopki delujejo kar najlepše. S tem smo še dodatno olajšali pošiljanje cvetja tistim osebam, ki niso prepričane, ali ima prejemnik primerno vazo. Ker pa je ponudba cvetja zelo raznolika, šopki pa po velikostih različni, vam glede na izbran šopek priložimo takšno, ki je glede na naročilo najbolj primerna.

  Bodite prvi obveščeni o akcijah

  prijavite se na e-novice

  Buttercup - Šopek iz suhega cvetja (rumen)