We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Loading...
O nas
Podjetje je ustanovljeno z drznim ciljem, da prejemanju cvetja vrne pridih romantike in veselja. Strankam z moderno oblikovanimi šopki ustvarjamo trenutke povezanosti, z enostavnim naročanjem in praktično dostavo pa poudarimo lepe strani podarjevanja cvetja.

SOPEK.SI

spletna trgovina cvetja

Preprosto naročanje

Pri oblikovanju storitev se držimo načela preprostega naročanja. Ker želimo vrhunsko izkušnjo dostaviti vsem tipom uporabnikov, polagamo veliko pozornosti enostavnemu in intuitivnemu naročanju. Vsak obiskovalec spletne strani lahko v najkrajšem času prejme svež in lep šopek cvetja na prag svojega doma, delovnega mesta, ali na vsak naslov, kjer želi nekoga razveseliti.

100% zadovoljstvo

V našem podjetju delamo z živimi rožami. Cvetje je lahko na čase nepredvidlivo, zato je nemogoče popolnoma predvideti, v kakšnem stanju bo cvetje dostavljeno. Veliko truda je vloženega v absolutno zadovoljstvo naših strank. Trdno stojimo za našim konceptom, ki nam dovoljuje, da morebitne težave hitro odpravljamo in s tem zvišujemo zadovoljstvo strank.

Naši partnerji

Šopki so strankam dostavljeni s pomočjo partnerske dostavne službe. Veliko truda je vloženega v to, da sodelujemo zmeraj s tisto dostavno službo, ki je zmožna cvetje dostaviti na najvišjem možnem nivoju. Tako zmanjšamo možnosti za nastale zaplete, strankam pa še poenostavimo celotno izkušnjo naročanja cvetja.

Koncept

Zaradi unikatnega načina izdelovanja šopkov lahko zagotavljamo konsistentnost ter maksimalno izkoriščanje vsakega cveta. Tako zmanjšamo stroške, kupcu pa zagotavljamo ponovljivo in preverjeno izkušnjo.
Spletna cvetličarna sopek.si