💐 Dostava cvetja po celotni Sloveniji 💐  dostava že naslednji dan? 🚚

"Podjetje je ustanovljeno z drznim ciljem, da prejemanju cvetja vrne pridih romantike in veselja. Strankam z moderno oblikovanimi šopki ustvarjamo trenutke povezanosti, z enostavnim naročanjem in praktično dostavo pa poudarimo lepe strani podarjevanja cvetja."

SOPEK.SI – spletna trgovina cvetja

Z nekaj preprostimi načeli, na katerih temelji naše podjetje skrbimo, da so naši kupci s storitvami zadovoljni, naši izdelki pa zmeraj dosegajo visoke standarde. Na trg cvetja smo se podali z željo, da se z modernim pristopom približamo uporabnikom ter ljubiteljem cvetja. Naše storitve zmeraj posodabljamo ter izboljšujemo glede na pridobljene izkušnje

PREPROSTO NAROČANJE

Pri oblikovanju storitev se držimo načela preprostega naročanja. Ker želimo vrhunsko izkušnjo dostaviti vsem tipom uporabnikov, polagamo veliko pozornosti enostavnemu in intuitivnemu naročanju. Vsak obiskovalec spletne strani lahko v najkrajšem času prejme svež in lep šopek cvetja na prag svojega doma, delovnega mesta, ali na vsak naslov, kjer želi nekoga razveseliti.

CVETJE NARAVNOST IZ GOJIŠČA DO VAŠEGA DOMA

Cvetje dobavljamo direktno iz gojišča v bližini Gradca iz sosednje Avstrije. Na ta način smo izločili posrednike, ki naš trg zalagajo s cvetjem iz Nizozemske borze. Cvetje je tako nekaj dni prej v vaši vazi, ter vam dlje časa
krasi prostore. Za vsako naročilo, ki nam ga oddate, posebej naročimo cvetje. Tako se nikoli ne more zgoditi, da bi pošiljali rože, ki bi jih imeli na zalogi za morebitna še ne oddana naročila. Ker je mogoče na naši spletni
strani oddajati naročila tudi popoldne za naslednje jutro, prejemamo zadnje dostave ob večernih urah, ter tako zagotavljamo vrhunsko svežino.

SKRBIMO, DA JE NAŠE CVETJE VZGOJENO NA OKOLJU PRIJAZEN NAČIN

Veliko cvetja prihaja v naše kraje iz oddaljenih koncev planeta. Ta trend se je začel zaradi bistveno cenejšega gojenja cvetja v državah tretjega sveta. Te države imajo tudi bistveno bolj ohlapne zakone za varovanje okolja. Tako je dovoljena uporaba močnih gnojil, pesticidov ter škropiv, ki jih je dovoljeno spuščati v okolje Evropska unija je že pred leti sprejela stroge ukrepe, ki ščitijo okolje pred takšnim načinom gojenja cvetja. Gojišče Wallner, ki je naš dobavitelj cvetja, v okolje ne spušča nobenih kemikalij ali gnojil. V zaprtem sistemu namakanja, vodi le dodajo snovi, ki jih je cvetje že porabilo. Tudi ogljičen izpust je minimalen ter strogo kontroliran.

100% zadovoljstvo

V našem podjetju delamo z živimi rožami. Cvetje je lahko na čase nepredvidlivo, zato je nemogoče popolnoma predvideti, v kakšnem stanju bo cvetje dostavljeno. Veliko truda je vloženega v absolutno zadovoljstvo naših strank. Trdno stojimo za našim konceptom, ki nam dovoljuje, da morebitne težave hitro odpravljamo in s tem zvišujemo zadovoljstvo strank.

Naši partnerji

Šopki so strankam dostavljeni s pomočjo partnerske dostavne službe. Veliko truda je vloženega v to, da sodelujemo zmeraj s tisto dostavno službo, ki je zmožna cvetje dostaviti na najvišjem možnem nivoju. Tako zmanjšamo možnosti za nastale zaplete, strankam pa še poenostavimo celotno izkušnjo naročanja cvetja.

Koncept

Zaradi unikatnega načina izdelovanja šopkov lahko zagotavljamo konsistentnost ter maksimalno izkoriščanje
vsakega cveta. Tako zmanjšamo stroške, kupcu pa zagotavljamo ponovljivo in preverjeno izkušnjo

NAŠA POT

Želja po spletni trgovini s cvetjem je nastala na podlagi večletnih izkušenj s postavitvijo spletnih trgovin ter predstavljanjem izdelkov različnih podjetij na trgu. Ker področje prodaje cvetja zajema v večini primerov lepe trenutke, samo cvetje pa je prijetno za oblikovanje ter prodajo, smo za lasten projekt izbrali spletno cvetličarno. Na inovativen način smo oblikovali ponudbo ter način dostave, ki omogoča dostavo cvetja v vse konce Slovenije po ugodni ceni. Naš cilj je zagotoviti storitev, ki je enostavna, cenovno ugodna, ter predvsem za vse vključene prijetna.

ALJAŽ SAHORNIK
aljaz@sopek.si
JAKOB FERČEC
jakob@sopek.si

    Bodite prvi obveščeni o akcijah

    prijavite se na e-novice