Skip to main content
Naročila oddana do 18.00 so lahko dostavljena že naslednji dan!⏱️
Dostava cvetja po celotni Sloveniji! 💐🚚

Speltna trgovina cvetja

Z nekaj preprostimi načeli, na katerih temelji naše podjetje skrbimo, da so naši kupci s storitvami zadovoljni, naši izdelki pa zmeraj dosegajo visoke standarde. Na trg cvetja smo se podali z željo, da se z modernim pristopom približamo uporabnikom ter ljubiteljem cvetja. Naše storitve zmeraj posodabljamo ter izboljšujemo glede na pridobljene izkušnje

Naša zgodba se je začela leta 2018, ko smo ustanovili SOPEK.SI

Želja po spletni trgovini s cvetjem je nastala na podlagi večletnih izkušenj s postavitvijo spletnih trgovin ter predstavljanjem izdelkov različnih podjetij na trgu. Ker področje prodaje cvetja zajema v večini primerov lepe trenutke, samo cvetje pa je prijetno za oblikovanje ter prodajo, smo za lasten projekt izbrali spletno cvetličarno.

Na inovativen način sta dva prijatelja oblikovala ponudbo ter način dostave, ki omogoča dostavo cvetja v vse konce Slovenije po ugodni ceni. Naš cilj je zagotoviti storitev, ki je enostavna, cenovno ugodna, ter predvsem za vse vključene prijetna.

Všeč nam je to, kar počnemo: osrečujemo ljudi s čudovitim cvetjem! Vedno se potrudimo, da vam ponudimo najkakovostnejše cvetje, ki bo polepšalo vašo vazo, vrt, dom ali pisarno. Poleg tega smo vam vedno na voljo, da vam pomagamo z nasveti ali konkretnimi predlogi za cvetlična darila ali okrasitev doma.

Leta 2021 smo se razširili in odprli fizično poslovalnico v središču Maribora, kjer si lahko ogledate naše šopke in izbirate med številnim sveže rezanim cvetjem, v zadnjih letih pa smo ponudbo razširili še veliko različnih, velikih in malih rastlin ter notranjih in zunanjih loncev.

Veseli bomo vašega obiska

Vemo, da cvetje ni nikoli "zgolj" cvetje. Za vsakim stoji neko čustvo, zgodba ali misel. Bodisi je to ljubezen, zahvala, skrb, praznovanje, hvaležnost ali spodbuda. Poskrbimo za pravo cvetje, dostavo ali le nasvet, vi pa cvetju vdihnete čustva in novo zgodbo.

In res veliko čudovitih zgodb smo že slišali in doživeli z vami! Zgodbe, ki ste nam jih zaupali, ko ste izbirali prave rožice za svoje najdražje ali pa, ko ste zlili lepe misli na voščilnico in jo priložili šopku. In v tem je tudi čar našega dela z ljudmi ter rožami.

Postali smo del osebnih, življenjskih zgodb ter trenutkov, ki ostanejo v srcu ter spominu. Cvetje je namreč tisto, ki govori jezik srca in naših misli.
Za vse priložnosti 🫶🏻 brezčasten.
Nastja
Fast delivery, very kind customer support and thanks for fulfilling my special request :) xx
Stefan Markov
čudovito
Jan
Odlično.. Tako lepega in kvalitetnega šopka pa še ne.
Andreja
Čudovit šopek, za lepo presenečenje. Vse, kot dogovorjeno in hitra dostava!
Sanja
<3
Stefan Markov
Odlično
R.
Čudovit šopek in vedno profesionalna izvedba storitve.
Aljoša

Ne zamudite ničesar!

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o novostih, popustih ter šopkih za posebne priložnosti čez vse leto!

    KOŠARICA
    ZAPRI
    Vaša košarica je trenutno prazna.