Sofia

Šopek iz mešanih vrtnic, liziantusa in evkaliptusa

Sofia - Šopek iz mešanih vrtnic, liziantusa in evkaliptusa

5.00 (19 ocen)
Eleganca in aroma šopka SOFIA bosta privabila nasmeh na obraz vaše ljubljene osebe in poskrbela za nepozabno darilo. Rožnate cvetlice šopka simbolizirajo občudovanje, srčnost, hvaležnost, prijateljsko ter romantično ljubezen. Beli liziantus ter evkaliptus pa lepo popestrita cvetje in postavita »piko na i« nežni eleganci šopka.
Izberi velikost
KLASIK
45.90 
9 stebel
PREMIUM
59.90 
12 stebel
Priljubljen izbor
DELUXE
75.90 
15 stebel
ROYAL
89.90 
19 stebel
NASLEDNJI KORAK

V kolikor želite, da je šopek dostavljen naslednji dan ga je potrebno naročiti dan prej, do 18h. Pri večini šopkov lahko izbirate ovijalni papir (enobarvni ali z vzorcem časopisa). V zavihku »dodatki« pa lahko izbirate med praktičnimi darilci, ki jih priložimo šopku. Šopek lahko pospremite tudi z lepo mislijo, ki jo pretipkamo na tiskano kartico. Do vaše ljubljene osebe, cvetje pripotuje v umetelno okrašeni posebni škatli, ki naredi izkušnjo prejemanja cvetja na dom -  zares posebno!

Kako poskrbeti za šopek? Previdno odstranite ovijalni papir šopka. Stebla odrežite za en ali dva centimetra, da zagotovite boljšo absorbcijo vode. Izberite čisto vazo, jo napolnite z vodo ter ji dodajte priložena hranila v vrečki. Slednja bodo poskrbela za daljšo obstojnost šopka. Priporočamo, da odstranite liste pod nivojem vode, da preprečite rast bakterij in gnitje cvetja. Poskrbite, da boste vazo s šopkom postavili na mesto kjer ni neposredne sončne svetlobe ali na prepih, saj se tako cvetje hitreje posuši.

Ocene in mnenja

5.00 (19 ocen)
Sanela
Preverjen nakup
14.04.2024
Fantastičen šopek, ki je razveselil slavljenko. In mene, ker sem jo obdarila s čudovitim darilom. Popolna barvna kombinacija, da o popolnoma "ohranjenem" šopku (kljub prevozu) ne govorim.
Ocena: 5
Suzana
Preverjen nakup
08.01.2024
Zelo lep, obstojen šopek, še lepši kot na sliki. Zahvala celotni ekipi.
Ocena: 5
Suzana
Preverjen nakup
08.01.2024
Zelo lep, obstojen šopek, še lepši kot na sliki. Zahvala celotni ekipi.
Ocena: 5
Bojan
Preverjen nakup
20.06.2023
Zelo lep in svež šopek, prejemnica je bila zelo vesela.
Ocena: 5
Bojan
Preverjen nakup
20.06.2023
Zelo lep in svež šopek, prejemnica je bila zelo vesela.
Ocena: 5
Irena
Preverjen nakup
20.05.2023
Šopek in dostava je bilo eno veliko lepo presenečenje. Rože so dolgo ostale sveže. Malo sem bila razočarana, ker je slavljenka razprla šopek ????. Ampak njej je bolj všeč, da rožice dihajo. ????
Ocena: 5
Irena
Preverjen nakup
20.05.2023
Šopek in dostava je bilo eno veliko lepo presenečenje. Rože so dolgo ostale sveže. Malo sem bila razočarana, ker je slavljenka razprla šopek 🙈. Ampak njej je bolj všeč, da rožice dihajo. 😁
Ocena: 5
Kristina
Preverjen nakup
25.01.2023
Prekrasen in zelo obstojen šopek ????????????
Ocena: 5
Kristina
Preverjen nakup
25.01.2023
Prekrasen in zelo obstojen šopek 🥰💐😍
Ocena: 5
Kaja
Preverjen nakup
22.12.2022
Super šopek in storitev, hvala celotni ekipi!
Ocena: 5
Kaja
Preverjen nakup
22.12.2022
Super šopek in storitev, hvala celotni ekipi!
Ocena: 5
Andrej
Preverjen nakup
03.10.2022
Sopek je res bil cudovit dostava kot dogovorjena. Zagotovo priporocam.
Ocena: 5
Andrej
Preverjen nakup
03.10.2022
Sopek je res bil cudovit dostava kot dogovorjena. Zagotovo priporocam.
Ocena: 5
Tarik
Preverjen nakup
02.09.2022
🥰😍🤩
Ocena: 5
Tarik
Preverjen nakup
02.09.2022
????????????
Ocena: 5
Katarina
Preverjen nakup
28.08.2022
S šopkom smo dosegli solze sreče in veselja. Hvala!
Ocena: 5
Katarina
Preverjen nakup
28.08.2022
S šopkom smo dosegli solze sreče in veselja. Hvala!
Ocena: 5
Danijela
Preverjen nakup
04.08.2022
Šopek je bil čudovit.
Ocena: 5
Danijela
Preverjen nakup
04.08.2022
Šopek je bil čudovit.
Ocena: 5
Sveže odrezano, kvalitetno cvetje
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
Hitra dostava na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
Osebno posvetilo
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
Sami izberite datum dostave
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
Estetska embalaža
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Posebna darila in dodatki
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

Izberi svoj najljubši šopek
Oglej si šopke, ki so na voljo in izberi zate najlepšega. Šopke vam ponujamo v različnih velikostih. Izberete jih s klikom na okvirčke ob šopkih. S klikom naroči šopek potrdi izbiro in nadaljuj v naslednji korak naročila.
Izberi med različnimi dodatki ter tiskanim ali video posvetilom
Na tem korku imaš možnost dodati kakšnega izmed dodatkov, tiskano ali video posvetilo. Video posvetilo naložiš na označenem mestu, vaše desedilo pa bo prepisano DOBESEDNO.
Vpis osebnih podatkov plačnika in prejemnika, datum dostave in plačilo
Vpišite potrebne podatke za izstavitev računa in dostavo. Izbirate lahko med dostavo Hitre pošte in osebnim prevzemom v naši poslovalnici. Datum dostave lahko določite že za naslednji dan ali pa kar za leto vnaprej. Možni so različni načini plačil. Po oddanem naročilo na mail prejmete povzetek naročila.
Hitra in sledljiva dostava
Noč pred dostavo bo na vaš mail poslana sledilna številka, s katero boste lahko sledili poteku dostave paketa.

Šopku priložimo vizitko s poljubnim pripisom ali qr kodo do video posvetila ter izbrane dodatke

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Na voljo so vizitke z različnimi motivi, na katere natisnemo vaše besedilo. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Želite še nekaj bolj osebnega? Zdaj lahko posnamete svoje video posvetilo! Za še dodatno popestritev darila pa smo za vas izbrali nekaj okusnih in dišečih dodatkov, med katerimi lahko izbirate. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo.

Tudi nega cvetja je pomembna

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi tekoče hranilo. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje, ki ste ga prej podrezali. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja. Prav tako je za različne vrste cvetja potrebna drugačna temperatrura vode, tako pri šopkih z vrtnicami, sončnicami in gerberami uporabimo mlačno, toplejšo vodo, pri tulipanih, ranunkulah in potonikah pa nekoliko hladnejšo.

Ne boste več pozabili na obletnice, rojstne dneve in praznike

Se vam je že kdaj zgodilo, da se je kak pomemben datum izmuznil? Ste se že znašli v neprijetni situaciji, ko ste pozabili na rojstni dan od ljubjene osebe? Nič več! Za vas smo ustvarili koledar dogodkov, kjer si lahko vnaprej izberete željene datume dostav cvetja in dodatkov. Izbirate lahko za eno leto vnaprej in si tako zabeležite vse pomembne datume, ki jih ne smete zamuditi.

Pogosta vprašanja

Znotraj izbranega šopka lahko izbirate med različnimi velikostmi in cenami šopkov. V kolikor ne izberete časopinega ovijalnega papirja, šopek zavijemo v rjavkast natur papir.

Dodate lahko tiskano kartico s posvetilom, izbirate lahko med različnimi motivi.

Pod izbranim šopkom boste našli tudi druge dodatke, ki jih lahko po vaši izbiri priložimo k šopku, kot so vaza, steklenica vina, sveča, čokolada in čaj.

Gumb naroči šopek vas bo vodil v nadaljevanje naročila, kjer lahko izbirate med dostavo Hitre pošte Slovenije ali osebnim prevzemom v naši poslovalnici na Slomškovem trgu 1 v Mariboru. V primeru dostave vpišete svoje in prejemnikove podatke.

Datum dostave lahko izbirate za en mesec vnaprej. Če želite dostavo že naslednji dan je naročilo potrebno oddati najkasneje do 18.00.

Prostor za opombe je namenjen dostavljalcem, katere lahko usmerite z dodatnimi navodili.

Možnost anonimnega pošiljanja pomeni, da na paketu ni navedene telefonske številke pošiljatelja, imena pošiljatelja v vsakem primeru ni na paketu. V kolikor ne izberete anonimne dostave prejemniku lahko povemo vaše ime ob morebitnem klicu.

Izbirate lahko med štirimi možnostmi plačila, nakazilo na TRR, PayPal, kartično plačilo ali GoCrypto.

Šopek je ob pošiljanju zavit v papir in pritrjen na škatlo. Vrečka z vodo poskrbi, da cvetje ostane sveže med dostavo. V kolikor izberete dodatke, tudi te pritrdimo in s tem zagotovimo, da vsebina paketa prispe do prejemnika lično pripravljena in nepoškodovana.

Šopke pošiljamo po celotni Sloveniji od ponedeljka do petka, ob sobotah pa samo v večja mesta, kjer so pošte ob sobotah odprte. V nedeljo dostav ni.

Večer pred dostavo boste na mail prejeli sledilno številko s katero lahko sledite paketu na spletni strani od Hitre pošte Slovenije, sledi pošiljki. S to sledilno številko lahko tudi pokličete na pošto če imate kakršno koli vprašanje. Tudi mi smo vam vedno na voljo, če potrebujete našo pomoč.

Na paketu je telefonska številka prejemnika, dostavljalec ga ob neuspeli vročitvi pokliče. V kolikor dostavljalec ne uspe doklicati prejemnika, paket odpelje nazaj na pošto.

Šopek vzamite iz škatle in podrežite stebla. V vodo dodajte hranilo, ki je v paketu in namenjeno daljši obstojnosti cvetja. Za pomladansko cvetje kot so tulipani, ranunkule in frezije je primerna hladna voda medtem ko je topla voda primerna za vrtnice, sončnice, alstromerije...