Želite dostavo šopka že jutri? Ostalo vam je še 17:05 ur

Blossom - Šopek iz suhega cvetja (rdeča)

Blossom - Šopek iz suhega cvetja (rdeča)

Živahen šopek suhega cvetja v rdečkasto-rožnatih barvnih odtenkih, ustvarja toplo in veselo vzdušje ter dobro voljo. Suho cvetje je izredno priljubljena in odlična izbira za vse, ki cenijo brezčasno lepoto, čudovit dekor in enostavno vzdrževanje. So trajnostno darilo vašim najdražjim ali znancem in kot odlična alternativa svežemu cvetju , bodo s svojo obstojnostjo zelo dolgo krasili vsak dom. Šopki so vam na voljo v treh velikostih z različno kombinacijo cvetja. Vsak suhi cvet je unikaten in sezonski, zaradi česar je izbor cvetlic v vsakem šopku drugačen.

 


Velikost šopka
Tiskana kartica s posvetilom
Dodatki

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

+ DODAJ KOMENTAR
SVEŽE ODREZANO, KVALITETNO CVETJE
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
HITRA DOSTAVA šopka na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
POSEBNA DARILA IN DODATKI
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.
OSEBNO POSVETILO
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
SAMI IZBERETE DATUM DOSTAVE
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
ESTETSKA EMBALAŽA
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Opis šopka

Ena največjih koristi suhega cvetja je to, da zdrži res dolgo. Obstojnost posušenih cvetov je v povprečju eno leto in več. Poleg tega je suho cvetje trajnostno, 100 % organsko ter zahteva minimalno nego. Šopka naj se ne izpostavlja neposredni sončni svetlobi, vlagi ter mehanskim poškodbam. Vsak šopek je skrbno zavit v ovijalni papir rjave barve in pri dostavi na dom, ga položimo v umetelno okrašeno rjavo škatlo. Na voljo imate tudi tiskane kartice na katere napišemo vaša osebna posvetila, da bo darilo dobilo bolj osebno noto. Suho cvetje je prav zares drugačno ter posebno darilo, ki bo še veliko časa krasila dom vam drage osebe.

A JE RES TAKO ENOSTAVNO? SEVEDA!

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

CVETJE PREJMETE V LIČNI EMBALAŽI

Ker želimo, da je prejemanje cvetja ob prvem stiku lepa izkušnja, smo cvetje poslali v takšni embalaži, da bo že odpiranje paketa prijetno.

ŠOPKU PRILOŽIMO VIZITKO S POLJUBNIM PRIPISOM

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Izdelali smo vizitko, na katero bomo natisnili posvetilo. Željen tekst pripišete v okence ob naročilu, mi pa ga priložimo šopku. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo. Lahko ste brez skrbi, da bo prejemnik vedel, zakaj je prejel tako prijetno presenečenje.

TUDI NEGA CVETJA JE POMEMBNA

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku, ki ga dostavimo na željen naslov, dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi vrečko s hrano za vaš šopek. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja.

CVETJE NAJLEPŠE ZASIJE V PRIMERNI VAZI

Izbrali smo takšne, v katerih naši šopki delujejo kar najlepše. S tem smo še dodatno olajšali pošiljanje cvetja tistim osebam, ki niso prepričane, ali ima prejemnik primerno vazo. Ker pa je ponudba cvetja zelo raznolika, šopki pa po velikostih različni, vam glede na izbran šopek priložimo takšno, ki je glede na naročilo najbolj primerna.

    Bodite prvi obveščeni o akcijah

    prijavite se na e-novice