Zaradi možnosti dostave rož na dom v Mariboru in okolici, smatramo našo spletno cvetličarno tudi za cvetličarno Maribor.

Ste si kdaj zaželeli, da bi lahko popoln šopek rož poslali svoji dragi osebi ob posebni priložnosti kar na dom? Ali pa morda naročili cvetje na svoj naslov ter se tako izognili čakanju v vrsti pri lokalnem cvetličarju? Za vas smo izdelali poseben koncept dostave rož na dom, ki deluje tudi v Mariboru ter celi štajerski regiji. Seveda naša spletna cvetličarna posluje po vsej Sloveniji, vendar je zaradi povečanega povpraševanja v Mariboru, naša storitev na štajerskem še posebej iskana. Spletna cvetličarna je koncept, ki uporabniku omogoča, da na spletni strani izbere željeno cvetje ali šopek, ga preko spletne strani tudi plača, mi pa mu cvetje dostavimo. Stranka ima možnost izbrati lokacijo ter okviren čas dostave. Čas dostave stranka izbere s pomočjo orodja “koledarček”. Na tem koledarčku stranka obkljuka željeni datum dostave, mi pa se potrudimo, da je cvetje dostavljeno prav na ta dan.

SOPEK.SI poskrbi za to, da je prejemanje cvetja čimlepša izkušnja. Naša cvetličarna Maribor omogoča dostavo rož na dom.

Ker cvetje za svojo čim daljšo estetsko življensko dobo potrebuje določene pogoje, smo za transport izdelali poseben sistem zaščite cvetja. Šopek je zavit v ličen papir, hkrati pa pritrjen v kartonasto škatlo. Tako imajo cvetovi zmeraj dovolj prostora, ter se med pošiljanjem ne poškodujejo. Cvetje ima v embalaži tudi vrečko z vodo. Na ta način poskrbimo, da se šopek med transportom dobro počuti. Ker se zavedamo,
da mora biti prejemanje cvetja v celoti lepa izkušnja, smo vse elemente pakiranja prilagodili tako, da nosijo določeno estetsko vrednost. Na kakšen način smo to izvedli, si lahko pogledate tudi v objavljenem videu. Pošiljanje cvetja je priročno tudi takrat, ko želimo nekoga presenetiti na daljavo. V tem primeru lahko šopku dodamo tudi voščilnico. Ob naročanju v polje vpišete vaš žljen tekst, mi pa ga natiskamo na lepo oblikovano kartico. Prejemnik jo bo našel zataknjeno za šopek.

V asortimaju naših šopkov se najde eden za prav vsak okus ali priložnost.

V našem programu imamo šopke, ki so primerni za vse priložnosti. V kolikor iščete romantično darilo, so vam na razpolago šopki vrtnic. Izberete lahko šopek Anna, ki vsebuje rdeče naomi vrtnice, ali šopek angleških vrtnic. Za rojstno dnevne priložnosti predlagamo kakšen bolj pisan šopek. Na izbiro jih je več, izpostaviti pa velja šopek Sarah, ki je sestavljen iz sončnic ter šopek Maya, ki vsebuje gerbere. Za poslovno darilo je najprimernejši šopek Eli, sestavljen iz orhidej, ki zaradi svoje simbolike predstavlja finančne uspehe. Ob vsakem šopku najdete kratek opis, ki vam pomaga pri vaši izbiri. Celotno ponudbo si lahko ogledate v naši rubriki šopki. Zaradi pestre ponudbe cvetja, ter zaradi naše usmeritve v dostavo rož na dom v Mariboru, se trgu ponosno predstavljamo ko cvetličarna Maribor. Vabimo vas, da si več o naši spletni cvetličarni preberete v rubriki Kako deluje. Obrazloženo je veliko o načinu naročanja, saj si želimo, da lahko našo spletno trgovino uporabljajo uporabniki z najrazličnejšim nivojem računalniške pismenosti.