Način dostave rož na dom z uveljavljeno dostavno službo nam omogoča, da imamo tudi v Ljubljani ter njeni okolici, vključno s centrom zadovoljne stranke.

Veliko naših naročnikov se sprašuje, kako lahko s svežimi šopki oskrbujemo prav vso Slovenijo. Odgovor je seveda v sodelovanju s priznanimi dostavljalskimi službami, ki v premišljenem poslovnem razmerju s spletno cvetličarno SOPEK.SI poskrbi, da so rože v odličnem stanju dostavljene na prav vsak prag. Ker pa prihaja veliko naročil za dostavo šopkov prav iz Ljubljane, se trgu predstavljamo tudi kot cvetličarna v Ljubljani. Postopek dostave rož poteka po zdaj že utečenih korakih. Ko je izvršeno naročilo šopka, se v gojiščih našega cvetja prevzame sveže narezane rože, ki se spnejo v izbran šopek. Tega zapakiramo v embalažo, ki preverjeno vzdrži transport po vsej Sloveniji. Naslednji delovni dan, ali na dogovorjen dan dostave predamo naši dostavni službi. Stranka tako zmeraj dobi sveže cvetje. Dostava rož na dom v Ljubljani deluje brezhibno, zaradi povečanega zanimanja ob naročanju s funkcijo kolegarček, pa je tudi dan dostave točno znan. Vabimo vas, da preizkusite funkcijo koledarčka tudi za dva meseca naprej. Tako boste brezskrbni, darilo za vaše najdražje pa bo dostavljeno brez vaših dodatnih skrbi.

V Ljubljani smo dostavili rože že ob vseh prilikah, saj naš asortiman obsega šopke, primerne za vsako situacijo.

V kolikor še niste imeli priložnosti za ogled naše celotne spletne trgovine, vas vabimo, da preverite, katere vrste cvetja lahko pri nas naročite. V ponudbo namreč vključujemo cvetje, ki je primerno za romantične trenutke, nekaj rož, ki so primerne predvsem za nežnejši spol, vključujemo tudi nekaj šopkov, ki zelo pozitivno popestrijo katero koli stanovanje, ter nekaj rož, primernih za poslovno darilo. Za poslovna darila vsekakor priporočamo šopek Eli, saj simbolika orhideje govori o uspehu, napredku ter ponosu, prav orhideja pa je glavni sestavni del tega šopka. Vašim poslovnim partnerjem lahko z željenim pripisom rože dostavimo v Ljubljani, njeni okolici, v Ljubljani center ali kjerkoli drugje po sloveniji. Ker pa je večina podjetji skoncentriranih prav v osrednji sloveniji, se naša spletna cvetličarna predstavlja tudi kot cvetličarna Ljubljana, najdete nas pa pod rubriko cvetličarne v Ljubljani, kjer vršimo dostavo rož na dom. Z našo pomočjo na vašem domu nikoli ne bo zmanjkalo sveživh šopkov, dostava pa bo prijetna tako za vas, kot za rože.