Želite naročiti šopek rož za rojstni dan v službo ali na dom?

Naš sistem naročanja vam omogoča enostavno izkušnjo pošiljanja cvetja po pošti. Izbirate lahko med pestro izbiro šopkov, ki so primerni za prav vse osebe in seveda tudi rojstnodnevne dogodke. Pošiljanje še nikoli ni bilo tako preprosto, prejemanje rojstnodnevnega darila v obliki šopka pa še nikoli tako prijetno. Šopek je dostavljen v lični embalaži, ki ga varuje med transportom. Embalažo smo oblikovali na tak način, da je tudi odpiranje del izkušnje prejemanja šopka rož za rojstni dan. Seveda pa je šopku možno dodati voščilnico. Ob naročanju v polje vpišete posvetilo, ki ga želite sporočiti prejemniku. To sporočilo bomo natisnili na kartico, ter jo priložili šopku.

Enostavno in hitro pripravite lepo presenečenje za izbrano osebo ob praznovanju rojstnega dne.

Rože so odlična izbira za izražanje pozornosti. Vendar pa zna biti obisk cvetličaren naporen. Če ste ena izmed tistih oseb, ki meni, da bi nakup cvetja lahko bil enostavnejši, ste na pravem mestu. Za vas smo pripravili pestro, vendar toliko preprosto izbiro, da lahko šopek zberete v najkrajšem možnem času. Naš asortima zajema šopke, ki so primerni za vse priložnosti, tako za ženske, moške ali pa poslovna darila. V kolikor iščete darilo za rojstni dan, svetujemo izbiro šopka z živimi barvami, saj izražajo veselje in pozitivno energijo. Seveda lahko šopek naročite k sebi na dom ali v službo, ter ga izročite osebno. Tako se boste izognili obiska fizične cvetličarne, ter si prihranili veliko dragocenega časa. Šopek rož za rojstni dan postaja ponovno popularna oblika darila. Pred časom se je smatralo kot
nujno, da se slavljencu ob rojstnem dnevu podari cvetje. Ta trend je z časom nekoliko upadel. Danes pa se ta trend vrača močnejši kot kadarkoli. Šopek rož za rojstni dan postaja pravi modni hit. Ob prenasičenosti materialnih dobrin je tudi najprimernejše darilo za nekoga, ki ceni lepo ter kvalitetno pozornost. Prav tako pa s cvetjem nikoli ne morete zgrešiti. Je klasika, ki vsakemu prinese na obraz nasmešek.

Izdelali smo unikaten sistem pošiljanja šopka rož za rojstni dan.

Vsi vemo, da so rože delikatne, ter da potrebujejo za dolgo estetsko življensko dobo posebno pozornost. Zaradi tega smo se potrudili, da pošiljamo cvetje z vsemi potrebnimi elementi, ki poslanemu šopku ne krajšajo življenske dobe. Zaščiten je s kartonsko škatlo, v kateri je še dodatno zavit s papirjem. Cvetje ima zmeraj dovolj prostora, saj je šopke s peclji priterjen na embalažo. Dodana je tudi voda, ki se nahaja v posebni vrečki. Tako lahko šopek brez skrbi oddamo na GLS, ki pa vam ga pripelje že naslednji dan v čimhitrejših urah. Šopek rož za rojstni dan bo torej dolgo ostal v lepem stanju, ter razveseljeval prejemnika. Na dan prejema šopka dobite tudi sms sporočilo z okvirno uro, kdaj bo šopek dostavljen. V kolikor želite kakšne spremembe, se lahko tudi dogovorite z vašim dostavljalcem iz podjetja GLS. Tako bo
prejemanje šopka kolikor se da enostavno.

Preverite celotno našo ponudbo cvetja v rubriki šopki. Ob vsakem šopku je tudi opis cvetja, ter nekaj besed o tem, kdaj ter komu ga je najbolj primerno poslati. V kolikor je darovanje šopka za vas novost, vam lahko kak manjši nasvet olajša izbiro.