We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Loading...

Anna – Šopek z rdečimi vrtnicami

Redna cena: 39,53 33,60

Šopek je previdno spet iz premium rdečih vrtnic Naomi. Zaradi svoje žametne rdeče barve, ter izredno pravilne oblike vrtnic, naredi globok vtis. Je klasika, s katero ne morete zgrešiti.

0,00
  0,00

   Opis

   Rdeče vrtnice imajo močno simbolno sporočilo. Z njimi izrazimo spoštovanje, ljubezen ter pogum. Ravno zaradi tega smo se v podjetju Sopek.si odločili, da bomo v šopek vključili le najkvalitetnejše Naomi vrtnice. Intenzivna rdeča barva, debelo steblo, prijeten vonj ter velik cvet so odlike, ki krasijo izbrano sorto. Spete v bogat šopek vas zagotovo navdušijo. Vrtnice, ki so poslane vsak mesec simbolizirajo večno lepoto. Ob pogledu na šopek Anna pa bo tudi tistim, ki na simboliko ne polagajo veliko pozornosti postalo jasno, kaj ste jim želeli sporočiti. Zaradi tega so odlično darilo za najpomembnejše osebe v vašem življnju, v naši spletni cvetličarni pa imamo izdelan odličen sistem, ki vam olajša nabavo ter pošiljanje cvetja.

   Dodatne informacije

   Velikost

   KLASIK, PREMIUM, DELUXE, ROYAL

   Šopek.si – Kupi mi rože