Dostava svežih šopkov po celotni Sloveniji 👩💐 Poglej video

Harper - Šopek iz whiskey vrtnic

Harper - Šopek iz whiskey vrtnic

Za vse ljubitelje vrtnic smo dodali šopek sorte whiskey v jesensko zimski preobleki. Eleganten šopek ognjene barve smo za vas obogatili še z rjavimi hrastovimi listi ter tako naredili zares izstopajočo kombinacijo. Ker so vrtnice lokalno vzgojene, vam zagotavljamo zmeraj sveže odrezano cvetje.

5.00 / 5 - na podlagi 2 ocen

 


Velikost šopka
Izbira zelenja in ovijalnega papirja
Tiskana kartica s posvetilom
Dodatki

Kaj so povedale zadovoljne stranke

  Sabina
  16.09.2021
  V živo je še lepši in veliko večji kot sem mislila. Hvala vam!
  Manca K.
  16.09.2021
  Ta šopek me je že lani očaral in sem vesela, da ga imate spet na voljo. Pride prav, naša mama ima septembra roj. dan. :)

Dodaj odgovor

Podaj mnenje in pridobi dodaten popust!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

+ DODAJ KOMENTAR
SVEŽE ODREZANO, KVALITETNO CVETJE
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
HITRA DOSTAVA šopka na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
POSEBNA DARILA IN DODATKI
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.
OSEBNO POSVETILO
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
SAMI IZBERETE DATUM DOSTAVE
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
ESTETSKA EMBALAŽA
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Opis šopka

Vrtnice rastejo v neštetih barvnih odtenkih ter velikostih. Vendar pa je malokatera sorta tako izstopajoča kot whisky. Ognjeno oranžni ter rdeči barvni odtenki naredijo ta šopek enega izmed tistih, ki vam zagotovo ukradejo pozornost. Rjavo hrastovo listje je kot narejeno za obogatitev te sorte. Zaradi moderne kombinacije je šopek Harper ekstravaganten dekorativni element, s katerim lahko okrasite moderno stanovanje ali pisarno. Lepo pa se prilega tudi v vsako jesensko/zimsko okrašeno okolje. Ker  vam ponujamo vrtnice lokalnega gojišča, nam je v veselje, da vam lahko vedno ponudimo sveže odrezano cvetje. Na tak način bo vaš šopek dolgo blestel v svoji najlepši luči. Izdelali smo unikaten sistem pošiljanja cvetja, s katerim vam šopek dostavimo po vsej Sloveniji. Izberete lahko svoj naslov ali naslov osebe, ki ji želite polepšati dan. Pripišete lahko tudi posvetilo ali pa šopku celo priložite vazo. Mi bomo za vas izbrali takšno, v kateri se bo vaš šopek najlepše počutil.

 • Izrazita ognjena barva
 • Dolga obstojnost, enostavna nega
 • Moderna izbira

A JE RES TAKO ENOSTAVNO? SEVEDA!

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

CVETJE PREJMETE V LIČNI EMBALAŽI

Ker želimo, da je prejemanje cvetja ob prvem stiku lepa izkušnja, smo cvetje poslali v takšni embalaži, da bo že odpiranje paketa prijetno.

ŠOPKU PRILOŽIMO VIZITKO S POLJUBNIM PRIPISOM

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Izdelali smo vizitko, na katero bomo natisnili posvetilo. Željen tekst pripišete v okence ob naročilu, mi pa ga priložimo šopku. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo. Lahko ste brez skrbi, da bo prejemnik vedel, zakaj je prejel tako prijetno presenečenje.

TUDI NEGA CVETJA JE POMEMBNA

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku, ki ga dostavimo na željen naslov, dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi vrečko s hrano za vaš šopek. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja.

CVETJE NAJLEPŠE ZASIJE V PRIMERNI VAZI

Izbrali smo takšne, v katerih naši šopki delujejo kar najlepše. S tem smo še dodatno olajšali pošiljanje cvetja tistim osebam, ki niso prepričane, ali ima prejemnik primerno vazo. Ker pa je ponudba cvetja zelo raznolika, šopki pa po velikostih različni, vam glede na izbran šopek priložimo takšno, ki je glede na naročilo najbolj primerna.

  Bodite prvi obveščeni o akcijah

  prijavite se na e-novice

  Harper - Šopek iz whiskey vrtnic