Ponujamo vam možnost, da vaš šopek obogatite z izbranim zelenjem in tako sami ustvarite bogate cvetne aranžmaje.

V spletni cvetličarni SOPEK.SI smo se odločili, da lahko sedaj šopkom dodate zelenje in tako obogatite šopek. Pri dodajanju zelenja postanete sam svoj cvetličar in se lahko poigrate z razližnimi barvami zelenja in količino zelenja. Šopku lahko dodate samo eno vrsto, lahko pa dodate več vrst zelenja in izdelate pravo cvetno kreacijo, s tremi ali štirimi vrstami. Obogatita šopek, z limoniumom, ki je vijolčne barve ali z waxom, ki je bele barve, ter z zelenim zelenjem, evkaliptusom, ki je najpopularnejši in ruskusom, ki se odlično poda k vrtnicam. Zelenje lahko med seboj kombinirate, poseben konfigurator na naši spletni strani pa vam bo točno pokazal kako šopek izgleda v vseh variacijah (https://sopek.si/sopek/anna-sopek-z-rdecimi-vrtnicami/).

Nove tiskane kartice s posvetilom za vse priložnosti.

Šopku lahko priložite posvetilo ter prejemnici ali prejemniku sporočite, kakšna je priložnost za tako lepo darilo. Izbrali smo posvetilo za zaljubljene, motiva Romantic in Amore, posvetila za prijateljstvo, motiva BFF in Party, posvetilo za rojstvo otroka ali rojstni dan naših najmlajših, motiv Dojenček in posvetilo za poroko, motiv Mladoporočenca (https://sopek.si/sopek/fiona-sopek-iz-marelicnih-vrtnic/).

Šopku in posvetilu, dodajte tudi dišečo svečo, vino in čokolado.

Sami lahko sestavite darilni paket, izbranemu cvetju in posvetilu, lahko sedaj dodate dišeče sveče, znamke Own candles, izberete lahko vonj po vaniliju ali kokosu. Sveče so ročno izdelane v Sloveniji. Da bo presenečenje res popolno pa dodajte še vino, kjer lahko izberete Sauvignon ali Rumeni muškat. Konrad wines iz Jurovskega Dola, s polsuhim Sauvignonom, ki je zelo saden, zadovolji tako ljubitelje kot zahtevne pivce. Za ljubitelje sladkega vina, pa smo izbrali Rumeni muškat, ki je polsladko vino in je produkt izbranih jagod in dobre vinogradniške lege. Sadna aromatika, ki spominja na tropsko sadje in ostanek sladkorja vam pričara prvinski občutek muškatnih jagod. Za vse sladkokusce pa lahko izberete Lindt čokolado, Lindor temne ali mlečne čokoladne kroglice (https://sopek.si/sopek/sarah-sopek-s-soncnicami/).

Če cvetja, ki si ga želite ne najdete v naši ponudbi nam na info@sopek.si zapišite vaše želje, mi pa vam bomo sporočili, ali vam to vrsto cvetja lahko priskrbimo.