Šopek rož, ki vas bo navdušil! Naši ponudbi svežega cvetja smo dodali tudi suho cvetje, ki se odlično kombinira in vam bo zagotovo polepšala dan.

Spletna cvetličarna SOPEK.SI vam omogoča spletni nakup šopka kar iz udobja vaše dnevne sobe. Vse, ki praznujejo jeseni lahko presenetite s šopkom za rojstni dan in jim pokažite, da jih imate radi. Šopek bodo prejeli v naši lični embalaži in zagotovo bodo navdušeni. Še bolj pa jih bo navdušila vsebina. Skrbno narezano cvetje iz lokalnih gojišč, naši kreativni cvetličarji pa poskrbijo za vse vaše želje. Letnemu času primerno lahko svežemu cvetju dodajo tudi suho cvetje, ki se mu odlično poda.

Bogata ponudba svežega in suhega cvetja, ki jo dostavimo na vaš naslov ali na naslov osebi, ki jo želite razveseliti. Vaša spletna cvetličarna Maribor.

Razširili smo svojo ponudbo in za to jesen pripravili nekaj posebnega. Dodali smo suho cvetje.  Mešan paket suhega cvetja vsebuje vse kar potrebujete za popolno jesensko okrasitev.

suho cvetje sopek

Najdete ga tukaj

Sestavljen je iz šestih različnih dekorativnih trav in pšenic. Jesen je res naš najljubši čas, tako smo tudi šopkom dodali jesenski pridih.

 

 

 

 

 

 

 

Šopku Arya smo dodali suho cvetje, šopku Sansa suho pšenico in šopku Harper rjave hrastove liste.

sopki jesen

Prav ti dodatki so med ljubitelji cvetličnih trendov trenutno obvezna izbira.  Seveda pa preverite tudi našo ostale šopke in zagotovo boste našli cvetje, ki si ga želite.