SOPEK.SI je spletna cvetličarna, katere dostava seže po celotni Sloveniji in vam omogoča preprosto izbiro in naročilo šopka!

Iščete darilo, ki bo osupnilo? Vedno bližje je obletnica, rojstni dan ali posebna priložnost, vi pa še niste našli tistega pravega presenečenja? Mi smo vaša cvetličarna Domžale, cvetličarna Kranj, cvetličarna Medvode in cvetličarna Škofja Loka, kjer dostava cvetja seže kamorkoli želite. Naj bo to Kranj ali pa Kamnik. Ni ovir, saj cvetje nikoli ne razočara, vi pa ste lahko popolnoma brez skrbi.

Cvetje je klasika s katero ne morete zgrešiti! Cvetličarna SOPEK.SI vam stoji ob strani, kjerkoli se nahajate. Lahko je darilo za prijatelje, za vašo drugo polovico, rojstni dan ali različne obletnice. V vsakem primeru v vaš dom v Kamniku ali Domžalah cvetličarna SOPEK.SI pripelje pozitivno energijo in na preprost ter zelo pristen način sporoči, koliko vam prejemnik pomeni. Z našo  spletno cvetličarno na voljo v Domžalah, Medvodah ali Škofji Loki je pot do čudovitega darila zelo preprosta. Le nekaj klikov vas loči do izbire pravega. Vse se začne v rubriki ŠOPKI https://sopek.si/sopki, kjer imate na voljo različno cvetje za dostavo. Mogoče želite nekaj bolj klasičnega? Potem bodo rdeče vrtnice  https://sopek.si/sopek/anna-sopek-z-rdecimi-vrtnicami/prava izbira za vas. Želite nekaj bolj iztopajočega? Potem je lahko šopek lilij https://sopek.si/sopek/lilly-sopek-belih-lilij tisti, ki ga iščete, saj v naši spletni cvetličarni spada v enega izmed večjih. Karkoli najdete na naši cvetličarni, v Medvode, Kamnik, Kranj in Domžale lahko dostavimo. Šopki nežnih ter živih in izstopajočih barv. Za vsakega pa lahko garantiramo, da bo ukradel pozornost in prejemnico ali prejemnika popolnoma osupnil. Izberete lahko tudi velikost šopka. Seveda pa se le-ta razlikuje od vrste cvetja. To pa ni vse, k šopku dodajte še posvetilo in vazo, ki si ga izberete ob naročilu. Če se ne morete odločiti za pravega, vam z veseljem pomagamo mi. S tem je naročanje popolnega darila že skoraj končano, čaka še samo izbira načina dostave  rož in datum dostave v katerikoli kraj na Gorenjskem – Kranj, Domžale, Kamnik, Medvode, ali kamorkoli drugam po Sloveniji. Tako je vaše presenečenje urejeno.

S SOPEK.SI preprosto naročite dostavo rož na dom ali delovno mesto! V lični, okolju prijazni embalaži bo že sam prejem cvetja v Kranju, Domžalah ali kjerkoli na Gorenjskem in po Sloveniji posebna izkušnja.

Prednost spletnega naročanja je, da le-to lahko storite kjerkoli na Gorenjskem in pošljete paket kamorkoli. Domžale, Kranj, Medvode… Ni omejitev. Vi se odločite za tip cvetje ter način dostave. Spletna cvetličarna SOPEK.SI pa vam omogoča tri načine dostave, ki so na voljo tudi v Medvodah, Kranju in vseh drugih Gorenjskih mestih. Vsak s svojim naborom prednosti. Več o načinih dostave si preberite v rubriki KAKO DELUJE  https://sopek.si/kako-deluje. Z dostavo cvetja  pa lahko prejemnika presenetite kar doma v Domžalah ali na delovnem mestu v Medvodah! Šopek lahko s pomočjo koledarčka naročite za katerikoli datum, tako da ste na dan prejema in dnevi pred tem popolnoma brez skrbi. Pri enostavnem postopku naročevanja pa se poseben čar skriva tudi ob samem prejemu paketa, saj je k cvetju dodano tudi vaše posvetilo in vaza, katero določite vi! Mi pa dodamo še navodila za nego cvetja, hrano za cvetje ter vse skupaj zavijemo v papir in nežno položimo v lično škatlo, ki vas potem pričaka pred vhodnimi vrati. Prizadevamo si k temu, da je že samo odpiranje embalaže v vašem domu v Domžalah, Kranju ali Škofji Loki posebna in pristna izkušnja. Na naši spletni strani SOPEK.SI https://sopek.si/ lahko vedno zasledite tudi nove akcije, novo ponudbo, novice in se lahko na nas obrnete s katerimkoli vprašanjem. Z veseljem bomo nanj odgovorili in vam pomagali pri izbiri pravega šopka za vaše najdražje. V kolikor imate tudi posebne želje, vam jih, v kolikor je le možno, z veseljem uresničimo.