Iz Goričkega v Piran! Ter seveda še vsa ostala obalna mesta. Tako daleč seže naša dostava svežega cvetja. Naj se vašim dragim razjasni nebo s pomočjo naše spletne cvetličarn SOPEK.SI.

Ker se lahko že z enim poslanim šopkom popolnoma polepša dan vašim bližnjim smo se odločili, da bomo tudi po slovenski obali uvedli pošiljanje šopkov ter svežega cvetja na dom ali v službo. Sedaj ima prav vsak možnost razveseliti svoje bližnje z inovativnim ter prisrčnim darilom. Naša spletna cvetličarna je izdelana tako, da vam kar se da olajšamo pošiljanje. V rubriki ŠOPKI izberite tistega, s katerim boste presenetili drago osebo. Izbirate lahko med različnimi velikostmi. Šopku lahko prav tako dodate kartico s posvetilom. V kolikor pa menite, da prejemnik nima primerne vaze, lahko paketu dodate tudi takšno, v kateri bo šopek izgledal kar najlepši. Naše dostave opravlja za to nalogo primerno izbrana dostavna služba. Cvetje dostavljamo v vsa obalna mesta ter zaselke. V kolikor želite poslati šopek v Koper, navedete naslov prejemnika v za to pripravljen obrazec. Prav tako lahko vnesete naslove drugih obalnih mest. Dostave vršimo v Izoli, Portorožu, Ankaranu, Piranu ter povsod naokrog.

Vse kar rabim imam. A rože? Teh ni nikoli dovolj. Šopek rož kot popolno darilo lahko izberete v naši spletni cvetličarni, ki dostavlja tudi v Kopru ter po vsej obali.

A ste se že kdaj spraševali, kje najti darilo, ki bo inovativno, hkrati pa bo nekoga zares razveselilo? S šopkom rož, poslanim v estetsko dovršeni embalaži, boste prav vsakega zares presenetili. Tako poslano darilo je zagotovo zelo moderna izbira. V našo ponudbo spletne cvetličarne smo vključili veliko različnega svežega cvetja. Tako lahko najdete primernega za prav vsako osebo ali priložnost. V kolikor iščete romantično darilo, lahko izberete šopek ANNA , za poslovna darila pridejo odlično do izraza orhideje v šopku ELI ali vrtnice ostalih barv. Prav tako pa so vam na razpolago tulipani, gerbere, marjetice ter ostalo popularno cvetje. Ker so naše rože zmeraj sveže, se ob pošiljanju na primorsko regijo predstavljamo trgu tudi kot cvetličarna Koper, ali cvetličarna Izola. Naš obseg delovanja pa zajema prav celotno Slovenijo.

In kako spletna cvetličarna zares deluje? Tako preprosto zagotovo ni bilo še nikoli.

Izdelali smo inovativen način pošiljanja cvetja. Zmeraj je zelo pomemben tisti prvi vtis prejemnika, ko se pred njim pojavi velika škatla z napisom SOPEK.SI. Poskrbeli smo, da je prvi stik lepa izkušnja, saj cvetje pošljemo v takšni embalaži, da bo že odpiranje paketa prijetno. Cvetje je zaščiteno z dekorativnim papirjem, v vrečki pa ima tudi dovolj vode, da ob transportu ne zgublja svojega estetskega roka trajanja. Vsakemu šopku priložimo nekaj preprostih navodil za nego ter vzdrževanje cvetja. V kolikor želite prejemniku napisati sporočilo, pa le to natisnemo na naše kartice, primerne za posvetila. Prav tako šopku dodamo vrečko s hrano za cvetje. Vabimo vas, da si več o našem načinu pošiljanja preberete v rubriki KAKO DELUJE. Na tej podstrani je tudi dodan video, ki prikazuje prejemanje cvetja, poslanega iz strani SOPEK.SI. Prav takšne pakete pošiljamo sedaj tudi v Izoli, Piranu, Kopru, Ankaranu te Portorožu, kjer se predstavljamo kot cvetličarna, ki deluje preko spletnega naročanja.