Hej, Hej Ljubljančanke! A ste namenjene po rože? SOPEK.SI vam jih tudi v Ljubljani dostavi kar na vaš prag!

V Ljubljani, za Ljubljanico, tam najde vsak kar išče! Kadar pa iščete primeren šopek cvetja, ni več potrebno čez Šuštarski most. Dostavimo vam ga kar na dom.

Levo na mestni trg, desno na stari trg, po cvetje pa na spletno stran SOPEK.SI, ki vam je na voljo tudi na mobilnih napravah. Naj vam spomine in mladost pričaramo z veliko izbiro modernih šopkov, ki jih lahko naročite zase, ali pa z njimi obdarujete svoje najbližje. A se sliši predobro, da bi bilo res? Prepričajte se sami, ter polepšajte dan svoji najljubši osebi. Zagotovo vam bo še dolgo hvaležna. Mi pa se bomo potrudili, da bo izkušnja odlična. Šopke dostavljamo tudi na delavna mesta, ter tako popestrimo naporne urnike v času službe. Šopke je možno naročiti tudi v Ljubljani. Kot cvetličarna Ljubljana skrbimo za zadovoljne stranke v centru ter v celotni njeni okolici. V Ljubljani, za Ljubljanico, tam najde vak kar želi, tam skrije med cvetlice, te SOPEK.SI!

V Ljubljani, v Ljubljani so lepe ulice, na ulicah pa lepe deklice! Obdarujte jih z modernimi šopki iz SOPEK.SI!

V Ljubljano, v Ljubljano, v Ljubljano gremo mi! Z našo dostavo rož na dom vam bomo priskrbeli najlažji način za polepšanje dneva prav vsem, ki jih imate radi. Le nekaj klikov na vašem telefonu, tablici ali računalniku, in šopek bo na poti! Pripeljemo vam ga zaprtega v zares lepi embalaži, potrudili pa smo se, da je okusno prilagojena dizajnerskim šopkom, ter s paketom poudarimo lepoto cvetja. Nismo pa pozabili tudi na posvetila. Šopkom lahko priložimo kartico, na katero zapišemo par besed, ki nam jih posredujete ob oddaji naročila v zato pripravljeno okence. Vsi koraki naročanja so intuitivni, tako da vas ne rabi skrbeti, da šopek ne bi bil dostavljen točno tako, kot si želite. S prilagojenim vmesnikom vam naročanje zares poenostavimo. Ker bela Ljubljana nikdar ni zaspana, lahko svoj šopek naročite 24 ur na teden, s funkcijo koledarčka pa določite, kateri dan bo šopek dostavljen.

Za vas smo pripravili sistem pošiljanja cvetja na dom! Naročite lahko tudi preko mobilne naprave.

Naročanj cvetja še nikoli ni bilo tako preprosto. Za vas smo pripravili enostaven sistem naročanja cvetja po pošti. Cvetje dostavljamo po vsej Sloveniji, vključno z Ljubljano, njeno okolico ter centrom Ljubljane. Na naši spletni strani najdete pestro ponudbo različnega cvetja. V naš asortiman smo vključili več šopkov z vrtnicami, tudi z RDEČIMI NAOMI VRTNICAMI, mešane šopke marjetic, gerber, šopke liziantusa, anturiuma, orhidej… Za vsak okus se najde cvetje, ki vam ga lahko ponudimo. Šopki so sestavljeni tako, da s svojo preprosto eleganco očarajo prav vsakega ljubitelja cvetja. Ko izberete tistega, za katerega ste prepričani, da bo najlepše okrasil vaš prostor, izpolnite naročilo, mi pa ga dostavimo ali vam, ali pa vaši dragi osebi, ki ji želite polepšati dan. Embalaža je narejena tako, da je že samo odpiranje šopka prijetna izkušnja. Potrudili smo se, da vam lahko naše storitve ponudimo prav po celi Sloveniji. Ker pa je veliko povpraševanja po svežem cvetju tudi v Ljubljani, smo na trgu predstavljeni tudi kot CVETLIČARNA LJUBLJANA ter CVETLIČARNA LJUBLJANA CENTER. Naša dostava rož na dom je praktično na vaši dlani. Ker je spletna stran prilagojena mobilnim napravam, lahko šopek naročite kadarkoli ter kjerkoli. Preizkusite naš sistem, ter si poenostavite nakupovanje vašega najljubšega cvetja