Končno je prišel ta poseben dan…

Težko je bilo zadržati skrivnost ampak sedaj lahko priznamo, da so vse govorice resnične!

Z velikim veseljem in ponosom vam sporočamo, da se po nekaj letih spletnega delovanja širimo tudi na »trdna mariborska tla«!

cvetlicarna maribor

Kaj se dogaja?

V zadnjih nekaj mesecih smo si neumorno prizadevali nadgraditi vašo izkušnjo z našimi šopki, zaradi česar smo odprli vrata prve in nove CVETLIČARNE v jedru Maribora!

Poleg tega smo za vas osvežili in razširili tudi dodatno ponudbo. Izbirali boste lahko med različnim cvetjem, aranžmaji ter dekorativnimi elementi kot so vaze, zavijalni trakovi, sveče in ostalimi dodatki za popestritev vašega šopka, doma ali poroke. Tako boste lahko v svoja darila in celotno izkušnjo vnesli več elegance, estetike ter presenečenja!

Z današnjim dnem lahko vidite, naročite ter osebno prevzamete vaše šopke ter darila v novo odprti poslovalnici SOPEK.SI Cvetličarna, Slomškov trg 1, kjer nas lahko obiščete vsak od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 ure.

cvetlicarna sopek.si 2

P.s. Šopke boste lahko tako kot do sedaj naročili preko spleta, mi pa bomo poskrbeli za dostavo na želeni naslov. Vendar ste toplo vabljeni, da občudujete ter dobesedno povonjate cvetje ter vidite ostalo bogato ponudbo tudi »v živo« v naši cvetličarni.