Želite dostavo šopka že jutri? Ostalo vam je še 11:40 ur

Madonna Božični šopek z rdečimi vrtnicami in zelenjem

Madonna Božični šopek z rdečimi vrtnicami in zelenjem

Rdeča, zlata in zelena so barve, ki jih povezujemo z božičem in prazniki. S to mislijo, v prazničnem vzdušju, smo oblikovali šopek Madonna, ki je sestavljen iz žametnih rdečih vrtnic, zelenja in zlatih dodatkov. Rdeče vrtnice so večna klasika, ki nas vedno znova očara, dodatki pa poskrbijo za praznično popestritev, ki nariše nasmeh na obraz.

Velikost šopka
Izbira zelenja in ovijalnega papirja
Tiskana kartica s posvetilom
Dodatki

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

+ DODAJ KOMENTAR
SVEŽE ODREZANO, KVALITETNO CVETJE
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
HITRA DOSTAVA šopka na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
POSEBNA DARILA IN DODATKI
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.
OSEBNO POSVETILO
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
SAMI IZBERETE DATUM DOSTAVE
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
ESTETSKA EMBALAŽA
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Opis šopka

Kombinacija rdeče in zlate barve nas zagotovo popelje v praznično vzdušje in čas, ko se spomnimo na svoje ljubljene, jih obdarimo in razveselimo. Zato smo ustvarili šopek, ki je lahko popolno praznično presenečenje. Šopek sestavljata dve vrsti rdečih vrtnic. Ene se bohotijo z velikimi žametnimi glavami, medtem, ko druge dodajo svojo čarobnost z mnogimi majhnimi cvetovi. Zelenje poskrbi za razgibanost šopka in še bolj bogat izgled, zlati dodatki pa naše misli ponesejo v praznično vzdušje. Šopku lahko dodate še božični čaj, čokolado ali steklenico kvalitetnega vina in tako ustvarite popolno darilo. Lična embalaža poskrbi, da bo celotna izkušnja nepozabna, če pa se odločite dodati še posvetilo, boste dodali osebno noto, za katero vemo, da šteje zelo veliko.

A JE RES TAKO ENOSTAVNO? SEVEDA!

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

CVETJE PREJMETE V LIČNI EMBALAŽI

Ker želimo, da je prejemanje cvetja ob prvem stiku lepa izkušnja, smo cvetje poslali v takšni embalaži, da bo že odpiranje paketa prijetno.

ŠOPKU PRILOŽIMO VIZITKO S POLJUBNIM PRIPISOM

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Izdelali smo vizitko, na katero bomo natisnili posvetilo. Željen tekst pripišete v okence ob naročilu, mi pa ga priložimo šopku. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo. Lahko ste brez skrbi, da bo prejemnik vedel, zakaj je prejel tako prijetno presenečenje.

TUDI NEGA CVETJA JE POMEMBNA

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku, ki ga dostavimo na željen naslov, dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi vrečko s hrano za vaš šopek. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja.

CVETJE NAJLEPŠE ZASIJE V PRIMERNI VAZI

Izbrali smo takšne, v katerih naši šopki delujejo kar najlepše. S tem smo še dodatno olajšali pošiljanje cvetja tistim osebam, ki niso prepričane, ali ima prejemnik primerno vazo. Ker pa je ponudba cvetja zelo raznolika, šopki pa po velikostih različni, vam glede na izbran šopek priložimo takšno, ki je glede na naročilo najbolj primerna.

    Bodite prvi obveščeni o akcijah

    prijavite se na e-novice