DOSTAVA CVETJA PO CELOTNI SLOVENIJI  🚚💐 NAROČILA ODDANA DO 18.00 SO LAHKO DOSTAVLJENA ŽE NASLEDNJI DAN.

Evelyn - Šopek iz potonik

Na fotografijah je šopek velikosti 'PREMIUM'

Evelyn - Šopek iz potonik

Veliki cvetovi, ki delujejo zelo nežno ter ženstveno so značilnost potonik, po katerih jih prepoznamo v prvem hipu. Šopek Evelyn je tisti, s katerim očarate prav vsako žensko. Je pomladno poletni hit, ki nikoli ne gre iz mode, odlično pa se poda prav vsakemu stilu deklet.

5.00 / 5 - na podlagi 3 ocen

 


Velikost šopka
Tiskana kartica s posvetilom
Dodatki

Kaj so povedale zadovoljne stranke

  Nina P.
  24.05.2021
  To je to, kar smo potrebovali za naš projekt - šopek dišečih, svežih potonik. Odlične so, hvala vam! :)
  Marta
  24.05.2021
  Moram prav napisati mnenje, ker me je hčerka presenetila s šopkom vaših potonik. Nisem še doživela take dostave šopka z lepo darilno škatlo in posvetilom. Zelo lepo presenečenje in res kvalitetno cvetje. Lp Marta
  Lea
  24.05.2021
  Meni so potonike vedno tako lepe, da sem jih naročila še za rojstni dan najboljše prijateljce. Pravi, da so ji res všeč!

Dodaj odgovor

Podaj mnenje in pridobi dodaten popust!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

+ DODAJ KOMENTAR
SVEŽE ODREZANO, KVALITETNO CVETJE
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
HITRA DOSTAVA šopka na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
POSEBNA DARILA IN DODATKI
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.
OSEBNO POSVETILO
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
SAMI IZBERETE DATUM DOSTAVE
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
ESTETSKA EMBALAŽA
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Opis šopka

Ob pogledu na cvetove potonike je razumljivo, zakaj simbolizira lepoto, romantiko in srečo. Velik cvet s prijetnim vonjem ter nežnimi cvetnimi listi je pogosto del poročnih dekoracij, veliko krat tudi prav v nevestinem šopku. Šopek Evelyn smo v našem podjetju vključili zato, ker je nepogrešljiv del pomladno poletnega dela leta. Prav nikoli ne gre iz mode, ženski del populacije pa ga enostavno obužuje. Šopek je sestavljen iz belih potonik, ki občasno obarvajo nežno roza. Prav ta barvna niansa doda pridih polnosti, ki pa hkrati deluje tudi ženstveno ter bogato. Šopek je primeren za darilo ob vseh priložnostih, dekleta pa ob začetku poletnih dni z njim rade zapolnijo tudi kakšno fotografijo na socialnih omrežjih, kar dokazuje njegovo modernost ter popularnost. Zagotovo je šopek Evelyn prava izbira za darilo pripadnici nežnejšega spola, z njim pa boste lahko popestrili prav vsak prostor. Šopek vam pošljemo na kateri koli izbran naslov. Lahko ga naročite za dekoracijo vašega doma, ali kot presenečenje izbrani osebi.

ZNAČILNOSTI:

 • Ženstven izgled
 • Prijeten Vonj
 • Primeren za darilo nežnejšemu spolu ob vseh priložnostih

A JE RES TAKO ENOSTAVNO? SEVEDA!

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

CVETJE PREJMETE V LIČNI EMBALAŽI

Ker želimo, da je prejemanje cvetja ob prvem stiku lepa izkušnja, smo cvetje poslali v takšni embalaži, da bo že odpiranje paketa prijetno.

ŠOPKU PRILOŽIMO VIZITKO S POLJUBNIM PRIPISOM

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Izdelali smo vizitko, na katero bomo natisnili posvetilo. Željen tekst pripišete v okence ob naročilu, mi pa ga priložimo šopku. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo. Lahko ste brez skrbi, da bo prejemnik vedel, zakaj je prejel tako prijetno presenečenje.

TUDI NEGA CVETJA JE POMEMBNA

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku, ki ga dostavimo na željen naslov, dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi vrečko s hrano za vaš šopek. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja.

CVETJE NAJLEPŠE ZASIJE V PRIMERNI VAZI

Izbrali smo takšne, v katerih naši šopki delujejo kar najlepše. S tem smo še dodatno olajšali pošiljanje cvetja tistim osebam, ki niso prepričane, ali ima prejemnik primerno vazo. Ker pa je ponudba cvetja zelo raznolika, šopki pa po velikostih različni, vam glede na izbran šopek priložimo takšno, ki je glede na naročilo najbolj primerna.

  Bodite prvi obveščeni o akcijah

  prijavite se na e-novice

  Evelyn - Šopek iz potonik