Zaradi velikega povpraševanja po dostavi rož na dom v Ljubljani in njeni okolici, je SOPEK.SI tudi ljubljanska cvetličarna.


Pri dostavi rož na dom je v slovenskem okolju veljalo, da je potrebno poiskati lokalnega cvetličarja, ki dostavi cvetje na željen naslov. Zaradi velikih logističnih ovir je bil ta koncept slabo sprejet. Ker pa je zanimanje za tovrstne storitve v Sloveniji veliko, smo se v spletni cvetličarni SOPEK.SI odločili, da postopek dostave šopkov poenostavimo. S tem smo dosegli to, da lahko prav v vseh koncih Slovenije ponujamo iste storitve. Ker pa je najpogosteje naseljena prav osrednja slovenija, je za naše delovanje pomembno, da se z ločenim člankom predstavimo Ljubljanski regiji. Cvetličarna Ljubljana je termin, ki opisuje prodajo rož na področju Ljubljanske regije. S to besedno zvezo opisujemo tudi našo spletno cvetličarno. Ker sodelujemo z dostavno službo GLS omogočamo dostavo šopkov po vsej Ljubljani, smo torej tudi cvetličarna Ljubljana center. Ob naročilu katerega koli šopka iz naše ponudbe, stranka vnese svoje podatke, ter podatke prejemnika. To je seveda lahko ista oseba, lahko pa katera koli druga oseba, ki bo šopek prejela v dar. V kolikor se v to polje vnese naslov v občini Ljubljana, smo pripravljeni vaše naročilo odpremiti že naslednji dan, ali najkasneje v roku petih delavnih dni. Ker se zavedamo, da je hitrost pomembna, se potrudimo šopke odpremiti še isti dan. Zaradi takšenga načina poslovanja smo konkurenčni vsem cvetličarjem v ljubljani in se zato predstavljamo tudi kot cvetličarna Ljubljana ali tudi cvetličarna ljubljana center.

Hitra dostava cvetja v Ljubljani nas uvršča med cvetličarne v Ljubljani

Naša ponudba je sestavljena iz sedmih standardnih šopkov. Trenutno so v ponudbi šopek ANNA, LILLY, SARAH, ELI… Celotna ponudba je predstavljena v naši spletni cvetličarni. Razvili pa smo tudi način naročanja preko koledarčka. Na ta način lahko stranka označi željeni dan dostave, ter se tako prepriča, da bo šopek dostavljen na prav ta dan. Opcija je primerna predvsem za tiste, ki se bojite, da boste zamudili, ali pa morda celo pozabili na pomemben prihajajoč datum. Seveda pa bo dostava izvršena kjerkoli v Sloveniji. Na razpolago imamo namreč odličen sistem dostave, ki smo ga razvili v sodelovanju z dostavno službo GLS. Na ta način smo se uveljavili kot cvetličarna Ljubljana ter cvetličarna Ljubljana center. Naša dostava rož na dom omogoča možnosti dostave do desete ure zjutraj ali izbire alternativnega naslova še isti dan, ko je dostava predvidena.