DOSTAVA CVETJA PO CELOTNI SLOVENIJI  🚚💐

Valentina šopek iz ranunkul, alstromerij, frezij in mnogocvetnih nageljnov

Valentina šopek iz ranunkul, alstromerij, frezij in mnogocvetnih nageljnov

Šopek Valentina sestavlja različno cvetje, katerim so skupni prav posebni cvetovi. Prav vsak od njih ima svojo posebno obliko, ki ima svoj čar, združujejo pa jih podobni odtenki temno rdeče barve. Ti se med seboj prelivajo in ustvarjajo zaključen videz celote. Tak šopek je lahko popolno darilo za nekoga posebnega v tvojem življenju, ne glede na to ali gre za romantično zaljubljenost ali pa za zrelo ljubezen.

 


Šopek je žal izven sezone

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj odgovor

Podaj mnenje in pridobi dodaten popust!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

+ DODAJ KOMENTAR
SVEŽE ODREZANO, KVALITETNO CVETJE
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
HITRA DOSTAVA šopka na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
POSEBNA DARILA IN DODATKI
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.
OSEBNO POSVETILO
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
SAMI IZBERETE DATUM DOSTAVE
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
ESTETSKA EMBALAŽA
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Opis šopka

Ranunkule, ki so zagotovo kraljice tega šopka, so v zadnjem času ene izmed bolj priljubljenih cvetlic, njihova sezona pa je žal samo od zgodnje pomladi pa tja do poletja, zato je potrebno uživati v njih, ko so nam na voljo. Frezije vas bodo omamile s svojim nežnim cvetličnim vonjem, mnogocvetni nageljni
pa s svojo ljubko polnostjo. Za piko na i vas bodo navdušile še alstromerije, ki bodo sprva šopek krasile še v popkih, kmalu pa se bodo v vašem domu razcvetele in s svojimi mnogimi, dolgo obstojnimi cvetovi šopku dodale dodaten volumen in čar. Šopku dodajte še osebno posvetilo za vašo ljubljeno osebo in ji tako pokažite koliko vam pomeni.

A JE RES TAKO ENOSTAVNO? SEVEDA!

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

CVETJE PREJMETE V LIČNI EMBALAŽI

Ker želimo, da je prejemanje cvetja ob prvem stiku lepa izkušnja, smo cvetje poslali v takšni embalaži, da bo že odpiranje paketa prijetno.

ŠOPKU PRILOŽIMO VIZITKO S POLJUBNIM PRIPISOM

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Izdelali smo vizitko, na katero bomo natisnili posvetilo. Željen tekst pripišete v okence ob naročilu, mi pa ga priložimo šopku. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo. Lahko ste brez skrbi, da bo prejemnik vedel, zakaj je prejel tako prijetno presenečenje.

TUDI NEGA CVETJA JE POMEMBNA

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku, ki ga dostavimo na željen naslov, dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi vrečko s hrano za vaš šopek. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja.

CVETJE NAJLEPŠE ZASIJE V PRIMERNI VAZI

Izbrali smo takšne, v katerih naši šopki delujejo kar najlepše. S tem smo še dodatno olajšali pošiljanje cvetja tistim osebam, ki niso prepričane, ali ima prejemnik primerno vazo. Ker pa je ponudba cvetja zelo raznolika, šopki pa po velikostih različni, vam glede na izbran šopek priložimo takšno, ki je glede na naročilo najbolj primerna.

    Bodite prvi obveščeni o akcijah

    prijavite se na e-novice

    Valentina šopek iz ranunkul, alstromerij, frezij in mnogocvetnih nageljnov