We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Loading...
Želite dostavo šopka že jutri? Ostalo vam je še ur
Sale

Nina – Šopek iz belih kal

Redna cena: 39,56

Visoka, ravna stebla, ki se zaključijo z bogatimi, podolgovatimi cvetovi. Šopek belih kal simbolizira čistost, zaradi svoje elegance ter pravilnih belih cvetov pa je primeren za vse tiste, ki želite s šopkom pokazati svoj prefinjen okus za cvetje.

Uredi
SKU N/A
Category

Opis

Šopek Nina je primeren prav za vse priložnosti. Z njim lahko odlično dekorirate svoje stanovanje ali pisarno, prav tako pa je varna izbira za darilo ob vseh priložnostih. Je eden izmed tistih šopkov, ki ga lahko podarite prijatelju, poslovnemu partnerju, hkrati pa je tudi odlično romantično darilo za vašo ljubljeno osebo. Zaradi svoje čiste bele barve so kale, spete v šopek Nina, odlično darilo ob krstu ali drugih sakralnih priložnostih. Skozi zgodovino so predstavljale neskončno lepoto, vero ter čistost. Ob pogledu na šopek Nina pa je jasno,da simbolika izhaja iz prepoznavne oblike tega cvetja. Visoka, ravna stebla se zaključijo z elegantnim cvetom. Ker pa je v našem šopku Nina veliko stebel, deluje še posebej bogat. Zaradi unikatnega sistema pošiljanja cvetja, vam ga lahko dostavimo na vaš naslov, ali na naslov osebe, ki ji želite polepšati dan. Po želji šopku priložimo tudi posvetilo. V kolikor pa menite, da prejemnik nima primerne vaze, vam v lično izdelano embalažo priložimo takšno, v kateri bo šopek Nina deloval kar najlepši. Za dolgo obstojnost šopka iz kal predlagamo, da stebla položite v le dva centimetra vode. Cvetje vsak dan podrežite za takšno dolžino, kolikor ga je bilo do tistega trenutka v vodi. Tako bo vaš šopek Nina dlje časa krasil vaše prostore.

  • Elegantna oblika
  • Primeren za vse priložnosti
  • Izrazita čista bela barva

Dodatne informacije

Velikost

KLASIK, PREMIUM, DELUXE