Želite dostavo šopka že jutri? Ostalo vam je še 17:06 ur

Hajdi Venček iz suhih cvetic in trav

Hajdi Venček iz suhih cvetic in trav

Tokrat nekaj malo drugačnega – za vas smo oblikovali venček, spleten iz suhega cvetja. Je popolna dekoracija za vsak dom, z njim lahko okrasite vhodna vrata ali pa ga uporabite kot stensko dekoracijo in tako popestrite prostor. Bela barva suhih cvetlic in trave v  različnih rjavih odtenkih vam pričarajo večno podeželsko lepoto, zbrano v popoln okras vašega doma.

 


Velikost šopka
Tiskana kartica s posvetilom
Dodatki

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

+ DODAJ KOMENTAR
SVEŽE ODREZANO, KVALITETNO CVETJE
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
HITRA DOSTAVA šopka na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
POSEBNA DARILA IN DODATKI
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.
OSEBNO POSVETILO
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
SAMI IZBERETE DATUM DOSTAVE
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
ESTETSKA EMBALAŽA
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Opis šopka

Venček spleten iz različnih suhih cvetlic in trav, kot so pšenica ali oves, osvojijo prav vsakogar, ki občuduje lepoto narave. Suho cvetje osvaja trenutne cvetlične trende, zaradi česar je postalo skoraj nepogrešljivo pri dekoraciji vsakega doma. Venček s svojo obliko in lesenim obodom združuje pridih domačnosti z modernim vizualnim stilom, zato je primeren tako za podeželski in rustikalni stil, kakor tudi za modernejši ambient.  Zaradi suhega cvetja je trajno obstojen, kar pomeni da bo kot popolna dekoracija še dolgo krasil vaš dom. Venček bo ob pošiljanju v primerni lični embalaži, ki ga bo zavarovala, prav tako pa dodala še dodaten čar, ki bo nadgradil vašo izkušnjo. Vaša edina naloga je, da ga izobesite na idealno mesto in še dolgo uživate ob pogledu nanj.

A JE RES TAKO ENOSTAVNO? SEVEDA!

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

CVETJE PREJMETE V LIČNI EMBALAŽI

Ker želimo, da je prejemanje cvetja ob prvem stiku lepa izkušnja, smo cvetje poslali v takšni embalaži, da bo že odpiranje paketa prijetno.

ŠOPKU PRILOŽIMO VIZITKO S POLJUBNIM PRIPISOM

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Izdelali smo vizitko, na katero bomo natisnili posvetilo. Željen tekst pripišete v okence ob naročilu, mi pa ga priložimo šopku. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo. Lahko ste brez skrbi, da bo prejemnik vedel, zakaj je prejel tako prijetno presenečenje.

TUDI NEGA CVETJA JE POMEMBNA

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku, ki ga dostavimo na željen naslov, dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi vrečko s hrano za vaš šopek. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja.

CVETJE NAJLEPŠE ZASIJE V PRIMERNI VAZI

Izbrali smo takšne, v katerih naši šopki delujejo kar najlepše. S tem smo še dodatno olajšali pošiljanje cvetja tistim osebam, ki niso prepričane, ali ima prejemnik primerno vazo. Ker pa je ponudba cvetja zelo raznolika, šopki pa po velikostih različni, vam glede na izbran šopek priložimo takšno, ki je glede na naročilo najbolj primerna.

    Bodite prvi obveščeni o akcijah

    prijavite se na e-novice