Dodatki

Dodatki

Izberi
Chartres
33.90 
Odpotujte v Francijo in se sprehodite po mogočni gotski katedrali. Občutite njeno veličastnost in skrivnostnost, ujeto pod skeletnimi oboki, ki se vzpenjajo proti nebu. Tam zgoraj svetloba razposajeno pronica skozi barvna okna, se zliva v njeno notranjost in nežno leže na kamnita tla. Barvna okna – rozete – so dobile ime po svoji obliki – cvetu vrtnice in prav v vrtnici smo našli navdih za našo svečo. Sveže cvetlične note vrtnice, jasmina in tuberoze, ki se zlivajo v kombinacijo sladkih, toplih lesnih arom bodo v vaš dom prinesle svežino in prijetno vzdušje. Zgornje note: Ylang-Ylang, Zelene note Srednje note: Vrtnica, Jasmin, Tuberoza Spodnje note: Vanilija, Kokos
Hagia sophia
33.90 
Odkrijte skrivnostne arome Istanbula in pustite, da vam misli odtavajo v mistični orientalski svet. Naše potovanje se začne na živahnih ulicah pisanega bazarja in njihovem očarljivem vonju bergamotke, začinjene z zelenim kardamomom, črnim poprom in žafranom, ki se zlije v zapeljive cvetlične vonje. Ob koncu dneva, ko zahajajoče sonce razsvetli to čarobno mesto nad Bosporjem in se dan prevesi v noč, obalni veter po ulicah raznaša sladke arome vanilije in atlaške cedre. Ta bogata, sladka in razkošna mešanica nas popelje na mesto, kjer se prepletajo kulture zahoda in vzhoda. Zgornje note: Bergamotka, Zeleni kardamom, Črni poper Srednje note: Bela roža, Žafran Spodnje note: Vanilija, Atlaška cedra, Gvajak
TOVARNA KAVE - Kava Brazil Collectivo (turška)
8.90 
Kava je pridela na naraven način prihaja iz brazilskega narodnega parka Caparao. Je relativno nov kavorodni okoliš v katerem prevladujejo druzinske plantaze kave. V kavi se najdejo note karamele, vanilije, čokolade in medu in zaokrozeno močno/srednje telo. Najprimernejši načini priprave so turška kava, kafetiera ali priprava z espresso aparatom. Na vašo željo jo zmeljemo tik preden jo odpošljemo in tako poskrbimo, da ostane čim dlje časa sveža. Vse kave se pražijo tedensko, tako da Vam dostavimo sveže praženo kavo.
TOVARNA KAVE - Kava Brazil Collectivo (v zrnju)
14.90 
Kava je pridela na naraven način in prihaja iz brazilskega narodnega parka Caparao. Gre za relativno nov kavorodni okoliš v katerem prevladujejo družinske plantaže kave. V kavi boste lahko okusili note karamele, vanilije, čokolade in medu ter zaokroženo srednje močno telo. Najprimernejši načini priprave so turška kava, kafetiera ali priprava z espresso aparatom. Vse kave se pražijo tedensko, tako da Vam dostavimo sveže praženo kavo.
Eucalyptus
6.90 
Limonium
6.90 
Ruskus
6.90 
Šlajer
6.90 
Gin Proved koktajl
9.90 
Espresso Martini koktajl
9.90 
Negroni Koktajl
9.90 
Cosmopolitan koktajl
9.90 
Margarita NEXT koktajl
9.90 
Potovalna dišeča sveča chartres
18.00 
Potovalna dišeča sveča hagia sophia
16.00 
Potovalna dišeča sveča pantheon
13.00 
Pršilo za dom chartres
23.00 
Pršilo za dom hagia sophia
26.00 
Pršilo za dom pantheon
24.00 
Difuzor set chartres
14.00 
Difuzor set pantheon
16.00 
Pantheon
33.90 
Preobrazite svoj dom v svetišče in se podajte v mistični svet antičnega Rima z luksuzno dišečo svečo Pantheon. V čas obredov in ritualov, prepojenih z opojnimi vonji kadil in smol. Že stari rimljani so verjeli v zdravilne lastnosti dragocenega jantarja. Jantar je starodavna fosilizirana drevesna smola in predstavlja srce naše dišave. Njegova bogata, sladka aroma se zlije v kobinacijo močnih lesnih ter dimnih not, ki pričarajo toploto in spokojnost v vsakem domu. Zgornje note: Jantar, Klinčki Srednje note: Benzojeva smola, Kašmir, Sandalovina Spodnje note: Vanilija, Kadila
Konrad Wine - Rumeni muškat
9.50 
Konrad Wine - Sauvignon
9.50 
Lindt - Lindor mlečne čokoladne kroglice
9.50 
Okrasna vaza
9.50 
Zeliščni čaj Gin Tonik
9.50 
NASLEDNJI KORAK
Sveže odrezano, kvalitetno cvetje
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
Hitra dostava na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
Osebno posvetilo
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
Sami izberite datum dostave
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
Estetska embalaža
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Posebna darila in dodatki
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

Izberi svoj najljubši šopek
Oglej si šopke, ki so na voljo in izberi zate najlepšega. Šopke vam ponujamo v različnih velikostih. Izberete jih s klikom na okvirčke ob šopkih. S klikom naroči šopek potrdi izbiro in nadaljuj v naslednji korak naročila.
Izberi med različnimi dodatki ter tiskanim ali video posvetilom
Na tem korku imaš možnost dodati kakšnega izmed dodatkov, tiskano ali video posvetilo. Video posvetilo naložiš na označenem mestu, vaše desedilo pa bo prepisano DOBESEDNO.
Vpis osebnih podatkov plačnika in prejemnika, datum dostave in plačilo
Vpišite potrebne podatke za izstavitev računa in dostavo. Izbirate lahko med dostavo Hitre pošte in osebnim prevzemom v naši poslovalnici. Datum dostave lahko določite že za naslednji dan ali pa kar za leto vnaprej. Možni so različni načini plačil. Po oddanem naročilo na mail prejmete povzetek naročila.
Hitra in sledljiva dostava
Noč pred dostavo bo na vaš mail poslana sledilna številka, s katero boste lahko sledili poteku dostave paketa.

Pogosta vprašanja

Znotraj izbranega šopka lahko izbirate med različnimi velikostmi in cenami šopkov. V kolikor ne izberete časopinega ovijalnega papirja, šopek zavijemo v rjavkast natur papir.

Dodate lahko tiskano kartico s posvetilom, izbirate lahko med različnimi motivi.

Pod izbranim šopkom boste našli tudi druge dodatke, ki jih lahko po vaši izbiri priložimo k šopku, kot so vaza, steklenica vina, sveča, čokolada in čaj.

Gumb naroči šopek vas bo vodil v nadaljevanje naročila, kjer lahko izbirate med dostavo Hitre pošte Slovenije ali osebnim prevzemom v naši poslovalnici na Slomškovem trgu 1 v Mariboru. V primeru dostave vpišete svoje in prejemnikove podatke.

Datum dostave lahko izbirate za en mesec vnaprej. Če želite dostavo že naslednji dan je naročilo potrebno oddati najkasneje do 18.00.

Prostor za opombe je namenjen dostavljalcem, katere lahko usmerite z dodatnimi navodili.

Možnost anonimnega pošiljanja pomeni, da na paketu ni navedene telefonske številke pošiljatelja, imena pošiljatelja v vsakem primeru ni na paketu. V kolikor ne izberete anonimne dostave prejemniku lahko povemo vaše ime ob morebitnem klicu.

Izbirate lahko med štirimi možnostmi plačila, nakazilo na TRR, PayPal, kartično plačilo ali GoCrypto.

Šopek je ob pošiljanju zavit v papir in pritrjen na škatlo. Vrečka z vodo poskrbi, da cvetje ostane sveže med dostavo. V kolikor izberete dodatke, tudi te pritrdimo in s tem zagotovimo, da vsebina paketa prispe do prejemnika lično pripravljena in nepoškodovana.

Šopke pošiljamo po celotni Sloveniji od ponedeljka do petka, ob sobotah pa samo v večja mesta, kjer so pošte ob sobotah odprte. V nedeljo dostav ni.

Večer pred dostavo boste na mail prejeli sledilno številko s katero lahko sledite paketu na spletni strani od Hitre pošte Slovenije, sledi pošiljki. S to sledilno številko lahko tudi pokličete na pošto če imate kakršno koli vprašanje. Tudi mi smo vam vedno na voljo, če potrebujete našo pomoč.

Na paketu je telefonska številka prejemnika, dostavljalec ga ob neuspeli vročitvi pokliče. V kolikor dostavljalec ne uspe doklicati prejemnika, paket odpelje nazaj na pošto.

Šopek vzamite iz škatle in podrežite stebla. V vodo dodajte hranilo, ki je v paketu in namenjeno daljši obstojnosti cvetja. Za pomladansko cvetje kot so tulipani, ranunkule in frezije je primerna hladna voda medtem ko je topla voda primerna za vrtnice, sončnice, alstromerije...