Želite dostavo šopka že jutri? Ostalo vam je še 19:10 ur

Cleopatra - Šopek iz potonik, liziantusa ter zelenja

Cleopatra - Šopek iz potonik, liziantusa ter zelenja

Razkošen in graciozen šopek Cleopatra iz potonik, belega liziantusa ter zelenja eucalyptus, wax, ruscus, ter limonium. Nežni in veliki cvetovi potonik delujejo zelo ženstveno, beli liziantus doda eleganco, skupaj z zelenjem pa nastane spektakularen barvit šopek, z nežno strukturo in prefinjeno lepoto. Šopek je tako za dekleta kot dame in je idealna pozornost za rojstni dan, obletnice, praznovanja ter kot simbol prijateljstva. Kamera ga preprosto obožuje, zato je prava izbira tudi za posebne dogodke in lepe fotografije.

5.00 / 5 - na podlagi 3 ocen

 


Šopek je žal izven sezone

Kaj so povedale zadovoljne stranke

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

+ DODAJ KOMENTAR
SVEŽE ODREZANO, KVALITETNO CVETJE
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
HITRA DOSTAVA šopka na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
POSEBNA DARILA IN DODATKI
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.
OSEBNO POSVETILO
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
SAMI IZBERETE DATUM DOSTAVE
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
ESTETSKA EMBALAŽA
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Opis šopka

Šopek Cleopatra nas popelje v pomladno-poletni čas, lepega vremena, počutja in toplih barv. Kombinacija cvetja v šopku navduši prav vsako prejemnico, ki ceni lepoto, nežnost ter eleganco. Potonike so tiste, ki so v toplem letu dneva med najbolj popularnim in oboževanim cvetjem, saj s svojimi velikimi in nežnimi cvetovi dajejo istočasno vtis mogočnosti in ženstvenosti. Skupaj z belim evkaliptusom in zelenjem, se vsa lepota cvetja le še potencira! Šopek je odlična izbira kadar želite presenetiti vam drage ženske, ter jim s simboliko šopka pokazati, da imajo prav posebno mesto v vašem življenju. Svoje darilo pospremite še z lepo mislijo v obliki tiskane kartice, ki jo lahko izberete iz naše ponudbe in jo priložimo k šopku. Cvetje zavijemo v ovijalni papir rjave barve in položimo v umetelno okrašeno darilno škatlo, v kateri bo varno pripotoval na dom izbrane osebe. Bogat, graciozen in fotogeničen šopek, ki bo zagotovo sprožil močne reakcije veselja in navdušenja!

A JE RES TAKO ENOSTAVNO? SEVEDA!

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

CVETJE PREJMETE V LIČNI EMBALAŽI

Ker želimo, da je prejemanje cvetja ob prvem stiku lepa izkušnja, smo cvetje poslali v takšni embalaži, da bo že odpiranje paketa prijetno.

ŠOPKU PRILOŽIMO VIZITKO S POLJUBNIM PRIPISOM

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Izdelali smo vizitko, na katero bomo natisnili posvetilo. Željen tekst pripišete v okence ob naročilu, mi pa ga priložimo šopku. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo. Lahko ste brez skrbi, da bo prejemnik vedel, zakaj je prejel tako prijetno presenečenje.

TUDI NEGA CVETJA JE POMEMBNA

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku, ki ga dostavimo na željen naslov, dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi vrečko s hrano za vaš šopek. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja.

CVETJE NAJLEPŠE ZASIJE V PRIMERNI VAZI

Izbrali smo takšne, v katerih naši šopki delujejo kar najlepše. S tem smo še dodatno olajšali pošiljanje cvetja tistim osebam, ki niso prepričane, ali ima prejemnik primerno vazo. Ker pa je ponudba cvetja zelo raznolika, šopki pa po velikostih različni, vam glede na izbran šopek priložimo takšno, ki je glede na naročilo najbolj primerna.

    Bodite prvi obveščeni o akcijah

    prijavite se na e-novice