We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Loading...

Victoria – Šopek rdečega Amarilisa

Redna cena: 19,55

Zaradi zagotavljanja zmeraj svežega cvetja bo le to poslano v popkih.

Amarilis je ena izmed tistih rož, ki lahko stoji sama zase. Debelo ter dolgo steblo podpira več velikih cvetov, ki tvorijo bogato krošnjo živo rdeče barve. Zaradi dolge življenske dobe bo dlje časa razveseljeval vaše najdražje in krasil zanj izbrano posebno mesto.

Uredi
SKU N/A
Category

Opis

Veliki rdeči cvetovi so prepoznavni znak amarilisa. Roža, ki lahko stoji sama zase, ter v svoji naravni obliki vzame dih. Pripravili smo posebno ponudbo Victorija za vse tiste, ki želite dan polepšati sebi ali svojim dragim z zares čudovitim ter okusno izbranim cvetom. Amarilis je tudi odlično darilo, saj je primeren za prav vse priložnosti. Ker je cvet pravilne oblike, steblo pa elegantno, je tudi pri večini ljudeh zelo priljubljen. Zagotovo varna izbira ter lepo presenečenje. Za tiste, ki pa želite šopku dodati še nekaj velikosti, vam jih pošljemo tudi večjo količino. Izberete lahko velikost šopka, ter tako naredite presenečenje še večje. Če naročate cvetje za krasitev svojega doma ali pisarne, pa lahko več amarilisov razporedite na različne dele prostora, ter tako napolnite svoje okolje s pozitivno energijo. Seveda pa lahko paketu priložimo tudi okrasno vazo, ter se tako izognete ugibanju, ali ima prejemnik primerno prav za cvetje, ki mu ga pošiljate. Amarilis ima dolgo življensko dobo. Vendar je potrebno biti pozoren na količino vode v vazi. Da se bo amarilis počutil kar se da dobro, mu redno menjujte vodo, ki naj ne bo globlja od treh centimetrov. Steblo pa skrajšajte vsaki drugi dan za toliko, kot ga je bilo v vodi.

  • Veliki rdeči cvetovi
  • Primeren za vse priložnosti
  • Dolga obstojnost

Dodatne informacije

velikost

KLASIK, PREMIUM, DELUXE