Želite dostavo šopka že jutri? Ostalo vam je še 18:06 ur

Victoria - Šopek rdečega Amarilisa

Victoria - Šopek rdečega Amarilisa

Zaradi zagotavljanja zmeraj svežega cvetja bo le to poslano v popkih.

Amarilis je ena izmed tistih rož, ki lahko stoji sama zase. Debelo ter dolgo steblo podpira več velikih cvetov, ki tvorijo bogato krošnjo živo rdeče barve. Zaradi dolge življenske dobe bo dlje časa razveseljeval vaše najdražje in krasil zanj izbrano posebno mesto.

 


Velikost šopka
Izbira zelenja in ovijalnega papirja
Tiskana kartica s posvetilom
Dodatki

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

+ DODAJ KOMENTAR
SVEŽE ODREZANO, KVALITETNO CVETJE
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
HITRA DOSTAVA šopka na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
POSEBNA DARILA IN DODATKI
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.
OSEBNO POSVETILO
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
SAMI IZBERETE DATUM DOSTAVE
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
ESTETSKA EMBALAŽA
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Opis šopka

Veliki rdeči cvetovi so prepoznavni znak amarilisa. Roža, ki lahko stoji sama zase, ter v svoji naravni obliki vzame dih. Pripravili smo posebno ponudbo Victorija za vse tiste, ki želite dan polepšati sebi ali svojim dragim z zares čudovitim ter okusno izbranim cvetom. Amarilis je tudi odlično darilo, saj je primeren za prav vse priložnosti. Ker je cvet pravilne oblike, steblo pa elegantno, je tudi pri večini ljudeh zelo priljubljen. Zagotovo varna izbira ter lepo presenečenje. Za tiste, ki pa želite šopku dodati še nekaj velikosti, vam jih pošljemo tudi večjo količino. Izberete lahko velikost šopka, ter tako naredite presenečenje še večje. Če naročate cvetje za krasitev svojega doma ali pisarne, pa lahko več amarilisov razporedite na različne dele prostora, ter tako napolnite svoje okolje s pozitivno energijo. Seveda pa lahko paketu priložimo tudi okrasno vazo, ter se tako izognete ugibanju, ali ima prejemnik primerno prav za cvetje, ki mu ga pošiljate. Amarilis ima dolgo življensko dobo. Vendar je potrebno biti pozoren na količino vode v vazi. Da se bo amarilis počutil kar se da dobro, mu redno menjujte vodo, ki naj ne bo globlja od treh centimetrov. Steblo pa skrajšajte vsaki drugi dan za toliko, kot ga je bilo v vodi.

  • Veliki rdeči cvetovi
  • Primeren za vse priložnosti
  • Dolga obstojnost

A JE RES TAKO ENOSTAVNO? SEVEDA!

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

CVETJE PREJMETE V LIČNI EMBALAŽI

Ker želimo, da je prejemanje cvetja ob prvem stiku lepa izkušnja, smo cvetje poslali v takšni embalaži, da bo že odpiranje paketa prijetno.

ŠOPKU PRILOŽIMO VIZITKO S POLJUBNIM PRIPISOM

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Izdelali smo vizitko, na katero bomo natisnili posvetilo. Željen tekst pripišete v okence ob naročilu, mi pa ga priložimo šopku. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo. Lahko ste brez skrbi, da bo prejemnik vedel, zakaj je prejel tako prijetno presenečenje.

TUDI NEGA CVETJA JE POMEMBNA

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku, ki ga dostavimo na željen naslov, dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi vrečko s hrano za vaš šopek. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja.

CVETJE NAJLEPŠE ZASIJE V PRIMERNI VAZI

Izbrali smo takšne, v katerih naši šopki delujejo kar najlepše. S tem smo še dodatno olajšali pošiljanje cvetja tistim osebam, ki niso prepričane, ali ima prejemnik primerno vazo. Ker pa je ponudba cvetja zelo raznolika, šopki pa po velikostih različni, vam glede na izbran šopek priložimo takšno, ki je glede na naročilo najbolj primerna.

    Bodite prvi obveščeni o akcijah

    prijavite se na e-novice