Sisi

Šopek iz potonik, mnogocvetnih vrtnic in evkaliptusa
Razprodano

Sisi - Šopek iz potonik, mnogocvetnih vrtnic in evkaliptusa

5.00 (12 ocen)
Romantičen in nežen šopek Sisi sestavlja priljubljeno cvetje, po katerem vzdihuje predvsem nežnejši spol. To so zagotovo potonike, kraljice poletja. Mnogocvetne vrtnice jih lepo dopolnjujejo s svojo pravljično bravo in obliko cvetov. Piko na i pa doda še evkaliptus, ki je trenutno najbolj priljubljeno zelenje. Tak šopek je idealen za nekoga, ki ga želite očarati in osrečiti.
Šopek je žal izven sezone

V pomladno-poletnem času nas vedno znova osvojijo potonike, ki so simbol ljubezni, sreče in lepote. Njihov prečudovit cvet, velja za enega najlepših na svetu. Zelo priljubljene so tudi v poročnih dekoracijah. Zaradi svojega izgleda, pomena in priljubljenosti so zagotovo kraljice tega šopka, kljub temu pa mnogocvetne vrtnice ne zaostajajo, saj predstavljajo popolno harmonijo med nežnostjo in strastjo. Njihovi cvetovi so pravo bogastvo barv in oblik, ki vzbujajo globoko čustveno vzhičenost in čarobnost. Ves šopek zaključimo še z evkaliptusom, ki je trenutno izredno iskan in priljubljen, saj je znan po svojem svežem vonju ter značilnih okroglih listkih sivo-zelene barve. Dodajte še persionalizirano posvetilo in veselje vase ljubljene osebe je zagotovljeno.

Ocene in mnenja

5.00 (12 ocen)
Vesna
Preverjen nakup
02.10.2023
Šopek je krasen in lahko res vsakega razveseli...še naprej ustvarjajte tako čudovite kombinacije...embalaža, posvetilo, cvetlice,..vse kot mora biti.ohranite kvaliteto.🫶
Ocena: 5
Vesna
Preverjen nakup
02.10.2023
Šopek je krasen in lahko res vsakega razveseli...še naprej ustvarjajte tako čudovite kombinacije...embalaža, posvetilo, cvetlice,..vse kot mora biti.ohranite kvaliteto.????
Ocena: 5
Grega
Preverjen nakup
03.08.2023
Vrhunsko, hvala!
Ocena: 5
Grega
Preverjen nakup
03.08.2023
Vrhunsko, hvala!
Ocena: 5
Sabina
Preverjen nakup
24.07.2023
Elegantna dostava, čudovito cvetje... Vse top, priporočam
Ocena: 5
Sabina
Preverjen nakup
24.07.2023
Elegantna dostava, čudovito cvetje... Vse top, priporočam
Ocena: 5
Eva
Preverjen nakup
21.07.2023
Šopek je izpolnil pričakovanja. Posebej gre pohvaliti kvalitetno embalažo, ki je priložena tudi pri osebnem prevzemu.
Ocena: 5
Eva
Preverjen nakup
21.07.2023
Šopek je izpolnil pričakovanja. Posebej gre pohvaliti kvalitetno embalažo, ki je priložena tudi pri osebnem prevzemu.
Ocena: 5
Sašo
Preverjen nakup
17.07.2023
Dostava, hitra, kvalitetna embalaža. Prava izbira če želite koga pozitivno presenetiti!
Ocena: 5
Sašo
Preverjen nakup
17.07.2023
Dostava, hitra, kvalitetna embalaža. Prava izbira če želite koga pozitivno presenetiti!
Ocena: 5
Ines Lipuš
Preverjen nakup
15.07.2023
Super, velika izbira, zanesljiva dostava, možnost naročila zadnji dan.
Ocena: 5
Ines Lipuš
Preverjen nakup
15.07.2023
Super, velika izbira, zanesljiva dostava, možnost naročila zadnji dan.
Ocena: 5
Sveže odrezano, kvalitetno cvetje
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
Hitra dostava na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
Osebno posvetilo
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
Sami izberite datum dostave
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
Estetska embalaža
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Posebna darila in dodatki
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

Izberi svoj najljubši šopek
Oglej si šopke, ki so na voljo in izberi zate najlepšega. Šopke vam ponujamo v različnih velikostih. Izberete jih s klikom na okvirčke ob šopkih. S klikom naroči šopek potrdi izbiro in nadaljuj v naslednji korak naročila.
Izberi med različnimi dodatki ter tiskanim ali video posvetilom
Na tem korku imaš možnost dodati kakšnega izmed dodatkov, tiskano ali video posvetilo. Video posvetilo naložiš na označenem mestu, vaše desedilo pa bo prepisano DOBESEDNO.
Vpis osebnih podatkov plačnika in prejemnika, datum dostave in plačilo
Vpišite potrebne podatke za izstavitev računa in dostavo. Izbirate lahko med dostavo Hitre pošte in osebnim prevzemom v naši poslovalnici. Datum dostave lahko določite že za naslednji dan ali pa kar za leto vnaprej. Možni so različni načini plačil. Po oddanem naročilo na mail prejmete povzetek naročila.
Hitra in sledljiva dostava
Noč pred dostavo bo na vaš mail poslana sledilna številka, s katero boste lahko sledili poteku dostave paketa.

Šopku priložimo vizitko s poljubnim pripisom ali qr kodo do video posvetila ter izbrane dodatke

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Na voljo so vizitke z različnimi motivi, na katere natisnemo vaše besedilo. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Želite še nekaj bolj osebnega? Zdaj lahko posnamete svoje video posvetilo! Za še dodatno popestritev darila pa smo za vas izbrali nekaj okusnih in dišečih dodatkov, med katerimi lahko izbirate. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo.

Tudi nega cvetja je pomembna

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi tekoče hranilo. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje, ki ste ga prej podrezali. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja. Prav tako je za različne vrste cvetja potrebna drugačna temperatrura vode, tako pri šopkih z vrtnicami, sončnicami in gerberami uporabimo mlačno, toplejšo vodo, pri tulipanih, ranunkulah in potonikah pa nekoliko hladnejšo.

Ne boste več pozabili na obletnice, rojstne dneve in praznike

Se vam je že kdaj zgodilo, da se je kak pomemben datum izmuznil? Ste se že znašli v neprijetni situaciji, ko ste pozabili na rojstni dan od ljubjene osebe? Nič več! Za vas smo ustvarili koledar dogodkov, kjer si lahko vnaprej izberete željene datume dostav cvetja in dodatkov. Izbirate lahko za eno leto vnaprej in si tako zabeležite vse pomembne datume, ki jih ne smete zamuditi.

Pogosta vprašanja

Znotraj izbranega šopka lahko izbirate med različnimi velikostmi in cenami šopkov. V kolikor ne izberete časopinega ovijalnega papirja, šopek zavijemo v rjavkast natur papir.

Dodate lahko tiskano kartico s posvetilom, izbirate lahko med različnimi motivi.

Pod izbranim šopkom boste našli tudi druge dodatke, ki jih lahko po vaši izbiri priložimo k šopku, kot so vaza, steklenica vina, sveča, čokolada in čaj.

Gumb naroči šopek vas bo vodil v nadaljevanje naročila, kjer lahko izbirate med dostavo Hitre pošte Slovenije ali osebnim prevzemom v naši poslovalnici na Slomškovem trgu 1 v Mariboru. V primeru dostave vpišete svoje in prejemnikove podatke.

Datum dostave lahko izbirate za en mesec vnaprej. Če želite dostavo že naslednji dan je naročilo potrebno oddati najkasneje do 18.00.

Prostor za opombe je namenjen dostavljalcem, katere lahko usmerite z dodatnimi navodili.

Možnost anonimnega pošiljanja pomeni, da na paketu ni navedene telefonske številke pošiljatelja, imena pošiljatelja v vsakem primeru ni na paketu. V kolikor ne izberete anonimne dostave prejemniku lahko povemo vaše ime ob morebitnem klicu.

Izbirate lahko med štirimi možnostmi plačila, nakazilo na TRR, PayPal, kartično plačilo ali GoCrypto.

Šopek je ob pošiljanju zavit v papir in pritrjen na škatlo. Vrečka z vodo poskrbi, da cvetje ostane sveže med dostavo. V kolikor izberete dodatke, tudi te pritrdimo in s tem zagotovimo, da vsebina paketa prispe do prejemnika lično pripravljena in nepoškodovana.

Šopke pošiljamo po celotni Sloveniji od ponedeljka do petka, ob sobotah pa samo v večja mesta, kjer so pošte ob sobotah odprte. V nedeljo dostav ni.

Večer pred dostavo boste na mail prejeli sledilno številko s katero lahko sledite paketu na spletni strani od Hitre pošte Slovenije, sledi pošiljki. S to sledilno številko lahko tudi pokličete na pošto če imate kakršno koli vprašanje. Tudi mi smo vam vedno na voljo, če potrebujete našo pomoč.

Na paketu je telefonska številka prejemnika, dostavljalec ga ob neuspeli vročitvi pokliče. V kolikor dostavljalec ne uspe doklicati prejemnika, paket odpelje nazaj na pošto.

Šopek vzamite iz škatle in podrežite stebla. V vodo dodajte hranilo, ki je v paketu in namenjeno daljši obstojnosti cvetja. Za pomladansko cvetje kot so tulipani, ranunkule in frezije je primerna hladna voda medtem ko je topla voda primerna za vrtnice, sončnice, alstromerije...