We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Loading...

Sarah – Šopek s sončnicami

Redna cena: 33,23

Sončnice so pozitivna popestritev, ki jo iščete. Z dodatkom Astre ter evkaliptusa smo šopku dodali moderen izgled, ki se poda v vsako okolje. Našli ste pravo darilo za tiste osebe, ki imajo sončno energijo!

Uredi
SKU N/A
Category
Oznake , , , , ,

Opis

Sončnica se s svojim velikim cvetom zmeraj obrača za soncem. Njena simbolika se je v vseh kulturah navezovala na stremenje k nekemu višjemu cilju. Zagotovo pa zaradi svojega pozitivnega značaja, izrazite rumene barve ter odlične energije prostoru dajejo pridih veselja in sreče. V naši ponudbi je obogatena z vijoličnimi cvetlicami ter eukaliptusom, ki šopku dajeta moderen pridih. Šopek Sarah je odlično darilo za tiste, ki jih želite osrečiti z lepim ter bogatim šopkom. Zaradi velikosti sončnic sodi med večje šopke tako da boste z njim naredili vtis. Šopek vam bomo s pomočjo našega odličnega sistema dostavljanja brez težav poslali na dom, ali na kateri koli izbran naslov.

Dodatne informacije

Velikost

KLASIK, PREMIUM, DELUXE