North - Šopek rdečih vrtnic z belim hrastovim listjem - SOPEK.SI - Kupi mi rože

Zaradi izrednega dogodka na podjetju bomo naročila za dostavo v PONEDELJEK pobirali le še do petka do 18. URE! 🌹 🚚

North - Šopek rdečih vrtnic
z belim hrastovim listjem

North - Šopek rdečih vrtnic
z belim hrastovim listjem

Ste eden izmed tistih, ki v zimskih mesecih uživate ob kombinaciji zasneženega okolja ter toplega zavetja kamina? Prav to vzdušje smo zajeli s šopkom North. Seveda pa rdeče vrtnice temu dodajo še nekaj romantike. Kombinacija naomi rdečih vrtnic ter belega hrastovega listja naredi šopek North ne le romantičen, ampak je tudi moderno sezonsko presenečenje.

Šopek je žal izven sezone

Opis

V zimskem šopku North smo združili dve vrsti cvetja. Belo hrastovo listje predstavlja mraz ter sneg, rdeča barva vrtnic pa toplino in ljubezen. Je torej popolna sezonska kombinacija, s katero na moderen način poveste svoji dragi, da vam pomeni največ. Ker je šopek nekaj posebnega ter izstopa iz ostale ponudbe, se ga bodo prav tako razveselili tudi prijatelji in sorodniki.

Pošljemo ga v lično izdelani rjavi škatli z belim potiskom, v kateri šopek deluje naravno ter okusno. Ponujamo vam tudi možnost izbire datuma, na katerega želite, da šopek pošljemo. Enostavno ga izberete v koledarčku ob oddaji naročila. Prav tako lahko zraven dodate še posvetilo. Besedilo pripišete v za to pripravljeno polje na spletni strani, mi pa ga priložimo v škatlo. Šopku pa lahko po želji dodate tudi okrasno vazo. Tako ste lahko prepričani, da bo prejemnica ali prejemnik imel prav takšno, da bo visok šopek North izgledal kar najboljše.

Če ste ljubitelj zimskih kombinacij, vas vabimo, da preverite še šopek ELSA iz belih vrtnic ter belega hrastovega listja.

  • Romantična zimska kombinacija
  • Dolga obstojnost, enostavna nega
  • Moderna, sezonska izbira

Bodite prvi obveščeni o akcijah

prijavite se na e-novice