Želite dostavo šopka že jutri? Ostalo vam je še 11:32 ur

North - Šopek rdečih vrtnic
z belim hrastovim listjem

North - Šopek rdečih vrtnic
z belim hrastovim listjem

Ste eden izmed tistih, ki v zimskih mesecih uživate ob kombinaciji zasneženega okolja ter toplega zavetja kamina? Prav to vzdušje smo zajeli s šopkom North. Seveda pa rdeče vrtnice temu dodajo še nekaj romantike. Kombinacija naomi rdečih vrtnic ter belega hrastovega listja naredi šopek North ne le romantičen, ampak je tudi moderno sezonsko presenečenje.

Velikost šopka
Izbira zelenja in ovijalnega papirja
Tiskana kartica s posvetilom
Dodatki

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

+ DODAJ KOMENTAR
SVEŽE ODREZANO, KVALITETNO CVETJE
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
HITRA DOSTAVA šopka na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
POSEBNA DARILA IN DODATKI
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.
OSEBNO POSVETILO
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
SAMI IZBERETE DATUM DOSTAVE
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
ESTETSKA EMBALAŽA
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Opis šopka

V zimskem šopku North smo združili dve vrsti cvetja. Belo hrastovo listje predstavlja mraz ter sneg, rdeča barva vrtnic pa toplino in ljubezen. Je torej popolna sezonska kombinacija, s katero na moderen način poveste svoji dragi, da vam pomeni največ. Ker je šopek nekaj posebnega ter izstopa iz ostale ponudbe, se ga bodo prav tako razveselili tudi prijatelji in sorodniki.

Pošljemo ga v lično izdelani rjavi škatli z belim potiskom, v kateri šopek deluje naravno ter okusno. Ponujamo vam tudi možnost izbire datuma, na katerega želite, da šopek pošljemo. Enostavno ga izberete v koledarčku ob oddaji naročila. Prav tako lahko zraven dodate še posvetilo. Besedilo pripišete v za to pripravljeno polje na spletni strani, mi pa ga priložimo v škatlo. Šopku pa lahko po želji dodate tudi okrasno vazo. Tako ste lahko prepričani, da bo prejemnica ali prejemnik imel prav takšno, da bo visok šopek North izgledal kar najboljše.

Če ste ljubitelj zimskih kombinacij, vas vabimo, da preverite še šopek ELSA iz belih vrtnic ter belega hrastovega listja.

  • Romantična zimska kombinacija
  • Dolga obstojnost, enostavna nega
  • Moderna, sezonska izbira

A JE RES TAKO ENOSTAVNO? SEVEDA!

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

CVETJE PREJMETE V LIČNI EMBALAŽI

Ker želimo, da je prejemanje cvetja ob prvem stiku lepa izkušnja, smo cvetje poslali v takšni embalaži, da bo že odpiranje paketa prijetno.

ŠOPKU PRILOŽIMO VIZITKO S POLJUBNIM PRIPISOM

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Izdelali smo vizitko, na katero bomo natisnili posvetilo. Željen tekst pripišete v okence ob naročilu, mi pa ga priložimo šopku. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo. Lahko ste brez skrbi, da bo prejemnik vedel, zakaj je prejel tako prijetno presenečenje.

TUDI NEGA CVETJA JE POMEMBNA

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku, ki ga dostavimo na željen naslov, dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi vrečko s hrano za vaš šopek. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja.

CVETJE NAJLEPŠE ZASIJE V PRIMERNI VAZI

Izbrali smo takšne, v katerih naši šopki delujejo kar najlepše. S tem smo še dodatno olajšali pošiljanje cvetja tistim osebam, ki niso prepričane, ali ima prejemnik primerno vazo. Ker pa je ponudba cvetja zelo raznolika, šopki pa po velikostih različni, vam glede na izbran šopek priložimo takšno, ki je glede na naročilo najbolj primerna.

    Bodite prvi obveščeni o akcijah

    prijavite se na e-novice