Nicholas

Adventni venček iz naravne nordijske smreke
Razprodano

Nicholas - Adventni venček iz naravne nordijske smreke

V predbožičnem času vam ponujamo možnost, da svoje bližnje presenetite na prav poseben ter inovativen način. Pošljite jim adventni venček Nicholas! V vzdušju božiča ter novega leta je takšno presenečenje zagotovo odlična izbira. Z njim lahko prejemnica ali prejemnik okrasi mizo, vrata ali steno. Primeren je za pošiljanje domov ali na delovno mesto. Razveselili pa se ga bodo tako vaši bližnji, sodelavci ali poslovni partnerji.
Izdelek ni na zalogi

Venček je v osnovi neokrašen, saj zaradi gostega zelenja deluje zelo bogato ter je sam po sebi odlična dekoracija. Izberete pa lahko tudi dodatke! Izbrali smo jih tako, da delujejo kar se da okusno in naravno. Venček ima premer cca 35cm.

Dodaj okraske!
Venčku lahko dodate okraske v obliki storžev, lesenih zvezdic, rdečih jagod in rdeče pentlje (kot prikazuje slika). Okraske priložimo v vrečki, da si prejemnik venček okrasi po svojem okusu. Če pa v opombe pri oddaji naročila dopišete, da želite že okrašen venček, bomo okraske namestili mi. Prav tako nam lahko dopišete, ali želite tudi rdečo pentljo ali ne. Pentlja bo v osnovi zraven te opcije dodana. Okraske dodate tako, da ob sliki venčka izberete opcijo "DODAJ OKRASKE".

Dodaj štiri sveče!
Venčku lahko priložimo tudi rdeče sveče. Izgled sveč je takšen, kot prikazuje slika. Dodate jih tako, da ob sliki venčka izberete opcijo "DODAJ SVEČE". Sveče bomo priložili ob venček v škatlo.

V opombe pri oddaji naročila lahko dopišete tudi, ali želite ob venčku dodano rdečo vrvico, ki služi lažjemu nameščanju venčka na steno ali vrata.

Tako kot pri vseh šopkih v naši ponudbi lahko zraven venčka dodate tudi kartico s posvetilom. Venček boposlan v posebej izdelani škatli.

Sveže odrezano, kvalitetno cvetje
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
Hitra dostava na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
Osebno posvetilo
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
Sami izberite datum dostave
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
Estetska embalaža
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Posebna darila in dodatki
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

Izberi svoj najljubši šopek
Oglej si šopke, ki so na voljo in izberi zate najlepšega. Šopke vam ponujamo v različnih velikostih. Izberete jih s klikom na okvirčke ob šopkih. S klikom naroči šopek potrdi izbiro in nadaljuj v naslednji korak naročila.
Izberi med različnimi dodatki ter tiskanim ali video posvetilom
Na tem korku imaš možnost dodati kakšnega izmed dodatkov, tiskano ali video posvetilo. Video posvetilo naložiš na označenem mestu, vaše desedilo pa bo prepisano DOBESEDNO.
Vpis osebnih podatkov plačnika in prejemnika, datum dostave in plačilo
Vpišite potrebne podatke za izstavitev računa in dostavo. Izbirate lahko med dostavo Hitre pošte in osebnim prevzemom v naši poslovalnici. Datum dostave lahko določite že za naslednji dan ali pa kar za leto vnaprej. Možni so različni načini plačil. Po oddanem naročilo na mail prejmete povzetek naročila.
Hitra in sledljiva dostava
Noč pred dostavo bo na vaš mail poslana sledilna številka, s katero boste lahko sledili poteku dostave paketa.

Pogosta vprašanja

Znotraj izbranega šopka lahko izbirate med različnimi velikostmi in cenami šopkov. V kolikor ne izberete časopinega ovijalnega papirja, šopek zavijemo v rjavkast natur papir.

Dodate lahko tiskano kartico s posvetilom, izbirate lahko med različnimi motivi.

Pod izbranim šopkom boste našli tudi druge dodatke, ki jih lahko po vaši izbiri priložimo k šopku, kot so vaza, steklenica vina, sveča, čokolada in čaj.

Gumb naroči šopek vas bo vodil v nadaljevanje naročila, kjer lahko izbirate med dostavo Hitre pošte Slovenije ali osebnim prevzemom v naši poslovalnici na Slomškovem trgu 1 v Mariboru. V primeru dostave vpišete svoje in prejemnikove podatke.

Datum dostave lahko izbirate za en mesec vnaprej. Če želite dostavo že naslednji dan je naročilo potrebno oddati najkasneje do 18.00.

Prostor za opombe je namenjen dostavljalcem, katere lahko usmerite z dodatnimi navodili.

Možnost anonimnega pošiljanja pomeni, da na paketu ni navedene telefonske številke pošiljatelja, imena pošiljatelja v vsakem primeru ni na paketu. V kolikor ne izberete anonimne dostave prejemniku lahko povemo vaše ime ob morebitnem klicu.

Izbirate lahko med štirimi možnostmi plačila, nakazilo na TRR, PayPal, kartično plačilo ali GoCrypto.

Šopek je ob pošiljanju zavit v papir in pritrjen na škatlo. Vrečka z vodo poskrbi, da cvetje ostane sveže med dostavo. V kolikor izberete dodatke, tudi te pritrdimo in s tem zagotovimo, da vsebina paketa prispe do prejemnika lično pripravljena in nepoškodovana.

Šopke pošiljamo po celotni Sloveniji od ponedeljka do petka, ob sobotah pa samo v večja mesta, kjer so pošte ob sobotah odprte. V nedeljo dostav ni.

Večer pred dostavo boste na mail prejeli sledilno številko s katero lahko sledite paketu na spletni strani od Hitre pošte Slovenije, sledi pošiljki. S to sledilno številko lahko tudi pokličete na pošto če imate kakršno koli vprašanje. Tudi mi smo vam vedno na voljo, če potrebujete našo pomoč.

Na paketu je telefonska številka prejemnika, dostavljalec ga ob neuspeli vročitvi pokliče. V kolikor dostavljalec ne uspe doklicati prejemnika, paket odpelje nazaj na pošto.

Šopek vzamite iz škatle in podrežite stebla. V vodo dodajte hranilo, ki je v paketu in namenjeno daljši obstojnosti cvetja. Za pomladansko cvetje kot so tulipani, ranunkule in frezije je primerna hladna voda medtem ko je topla voda primerna za vrtnice, sončnice, alstromerije...