We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Loading...
Želite dostavo šopka že jutri? Ostalo vam je še ur

Hanna – Šopek iz pisanih anemon

Redna cena: 37,23

Anemone so zares nekaj posebnega, saj navdušujejo s svojimi velikimi cvetovi, različnih živahtnih barv. Prav zaradi tega imajo nekoliko pravljični pridih. Odlične za vse tiste, ki želite barvito popestritev, hkrati pa nekaj drugačnega od vseh bolj znanih cvetlic.

Uredi
SKU N/A
Category
Oznake ,

Opis

Anemone so čudovite gomoljnice s cvetovi v živahtnih odtenkih modre, rdeče, vijoličaste in bele barve. Spadajo v red vetrnic. Tako so tudi dobile svoje ime, saj anemona v španščini pomeni vetrnica. Očarale vas bodo s svojimi nežnimi cvetovi intenzivnih barv, katere pričarajo pravi raj za oči. Je odlično darilo, primerno za vesele osebe, polne življenja, ki se ne bojijo nekaj drugačnega, hkrati pa lahko z njimi navdušite nežno in čutečo osebo. Amenone so kljub svoji lepoti še vedno dokaj nepoznano cvetje, zato je tudi primerno za vse, ki si tokrat v vazi želite nekaj povsem novega in dih jemajočega. Za vas smo sestavili šopek s cvetovi različnih barv anomon in tako poskrbeli za zagotovo navdušenje prejemnika tega šopka. Šopek pošljemo v lično izdelani embalaži, ki izkušnjo prejemanja cvetja še dodatno izboljša. Prejemnika boste tako očarali v službi ali doma. Vašemu šopku lahko dodate še posvetilo ali priložite okrasno vazo. Tako bo šopek anemon zasijal v vsej svoji lepoti.

– Veliki, široko razprti cvetovi
– Intenzivne barve
– Pozitiven izgled

Dodatne informacije

velikost

KLASIK, PREMIUM, DELUXE, ROYAL