Elsa - Šopek belih vrtnic z belim hrastovim listjem - SOPEK.SI - Kupi mi rože

Zaradi izrednega dogodka na podjetju bomo naročila za dostavo v PONEDELJEK pobirali le še do petka do 18. URE! 🌹 🚚

Elsa - Šopek belih vrtnic
z belim hrastovim listjem

Elsa - Šopek belih vrtnic
z belim hrastovim listjem

Ledeni šopek Elsa za vse tiste, ki vas mraz in zima nikoli nista motila. Prepusti se zimski kombinaciji belih vrtnic ter snežno belega hrastovega listja. Šopek zaradi dveh podobnih belih odtenkov izraža utrip zime ter spominja na sneg in led. Primeren je za vse tiste, ki iščete nekaj drugačnega ter želite sezonsko obarvan šopek.

Šopek je žal izven sezone

Opis

Šopek Elsa izraža ledeno zimsko energijo, ki jo v teh mesecih od moderno oblikovanega šopka pričakujete. V mrzlih meseceh, ko je okolica obdana v snežno odejo, vam nekaj tega vzdušja pričaramo tudi v vašem stanovanju. Edinstvena kombinacija belih vrtnic ter belo obarvanega hrastovega listja združuje hkrati moderen videz ter minimalistično kombinacijo podobnih odtenkov. Na tak način ustvari poseben kontrast znotraj dveh različnih tonov iste barve. Šopek je primeren kot darilo za vse priložnosti. Z njim lahko presenetite ter očarate vsakega ljubitelja moderno izbranega sezonskega cvetja. Naj bo priložnost prijateljska ali romantična. Šopek Elsa je lahko tudi odlično poslovno darilo ali zahvala. Pošljemo ga v lično izdelani rjavi škatli z belim potiskom, v kateri šopek deluje naravno ter okusno. Šopku pa lahko po želji dodate tudi okrasno vazo. Tako ste lahko prepričani, da bo prejemnica ali prejemnik imel prav takšno, da bo visok šopek Elsa izgledal kar najboljše.

Če ste ljubitelj zimskih kombinacij, vas vabimo, da preverite še šopek NORTH iz rdečih vrtnic in belega hrastovega listja.

  • Zimska kombinacija
  • Dolga obstojnost, enostavna nega
  • Moderna, sezonska izbira

Bodite prvi obveščeni o akcijah

prijavite se na e-novice