Želite dostavo šopka že jutri? Ostalo vam je še 11:32 ur

Elsa - Šopek belih vrtnic
z belim hrastovim listjem

Elsa - Šopek belih vrtnic
z belim hrastovim listjem

Ledeni šopek Elsa za vse tiste, ki vas mraz in zima nikoli nista motila. Prepusti se zimski kombinaciji belih vrtnic ter snežno belega hrastovega listja. Šopek zaradi dveh podobnih belih odtenkov izraža utrip zime ter spominja na sneg in led. Primeren je za vse tiste, ki iščete nekaj drugačnega ter želite sezonsko obarvan šopek.

Velikost šopka
Izbira zelenja in ovijalnega papirja
Tiskana kartica s posvetilom
Dodatki

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

+ DODAJ KOMENTAR
SVEŽE ODREZANO, KVALITETNO CVETJE
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
HITRA DOSTAVA šopka na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
POSEBNA DARILA IN DODATKI
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.
OSEBNO POSVETILO
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
SAMI IZBERETE DATUM DOSTAVE
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
ESTETSKA EMBALAŽA
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Opis šopka

Šopek Elsa izraža ledeno zimsko energijo, ki jo v teh mesecih od moderno oblikovanega šopka pričakujete. V mrzlih meseceh, ko je okolica obdana v snežno odejo, vam nekaj tega vzdušja pričaramo tudi v vašem stanovanju. Edinstvena kombinacija belih vrtnic ter belo obarvanega hrastovega listja združuje hkrati moderen videz ter minimalistično kombinacijo podobnih odtenkov. Na tak način ustvari poseben kontrast znotraj dveh različnih tonov iste barve. Šopek je primeren kot darilo za vse priložnosti. Z njim lahko presenetite ter očarate vsakega ljubitelja moderno izbranega sezonskega cvetja. Naj bo priložnost prijateljska ali romantična. Šopek Elsa je lahko tudi odlično poslovno darilo ali zahvala. Pošljemo ga v lično izdelani rjavi škatli z belim potiskom, v kateri šopek deluje naravno ter okusno. Šopku pa lahko po želji dodate tudi okrasno vazo. Tako ste lahko prepričani, da bo prejemnica ali prejemnik imel prav takšno, da bo visok šopek Elsa izgledal kar najboljše.

Če ste ljubitelj zimskih kombinacij, vas vabimo, da preverite še šopek NORTH iz rdečih vrtnic in belega hrastovega listja.

  • Zimska kombinacija
  • Dolga obstojnost, enostavna nega
  • Moderna, sezonska izbira

A JE RES TAKO ENOSTAVNO? SEVEDA!

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

CVETJE PREJMETE V LIČNI EMBALAŽI

Ker želimo, da je prejemanje cvetja ob prvem stiku lepa izkušnja, smo cvetje poslali v takšni embalaži, da bo že odpiranje paketa prijetno.

ŠOPKU PRILOŽIMO VIZITKO S POLJUBNIM PRIPISOM

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Izdelali smo vizitko, na katero bomo natisnili posvetilo. Željen tekst pripišete v okence ob naročilu, mi pa ga priložimo šopku. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo. Lahko ste brez skrbi, da bo prejemnik vedel, zakaj je prejel tako prijetno presenečenje.

TUDI NEGA CVETJA JE POMEMBNA

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku, ki ga dostavimo na željen naslov, dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi vrečko s hrano za vaš šopek. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja.

CVETJE NAJLEPŠE ZASIJE V PRIMERNI VAZI

Izbrali smo takšne, v katerih naši šopki delujejo kar najlepše. S tem smo še dodatno olajšali pošiljanje cvetja tistim osebam, ki niso prepričane, ali ima prejemnik primerno vazo. Ker pa je ponudba cvetja zelo raznolika, šopki pa po velikostih različni, vam glede na izbran šopek priložimo takšno, ki je glede na naročilo najbolj primerna.

    Bodite prvi obveščeni o akcijah

    prijavite se na e-novice