We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Loading...

Eli – Šopek orhideje

Redna cena: 29,97

Orhideja je roža, ki simbolizira uspeh, ekskluzivnost ter eksotičnost. V šopku je spet tudi list Aspidistre, ki še dodatno povdari eleganco cveta orhideje. Šopek lepo sovpada s sofisticiranimi posamezniki, ki se ne bojijo igrati na najvišjem nivoju. cylindrical vase.

Uredi
SKU N/A
Category
Oznake , ,

Opis

Orhideja je simbol želje po popolnosti ter plodnosti. V evropskem okolju simbolizira predvsem finančni uspeh, napredek, razkošnost in ponos. Zaradi svojega elegantnega videza, višine ter večje količine cvetov je njeno simbolno sporočilo izraženo tudi v njenem videzu. Šopek z orhidejo je popolno darilo za vaše poslovne partnerje, odlično pa lahko popestri tudi vaš dom, pisarno ali salon. Ker je orhideja zelo cenjena in zaželjena roža, je varna izbira za darilo prav vsem, ki jih želite razveseliti. Ker je nezahtevna za vzdrževanje, bo prostor krasila dlje časa. Šopek je sestavljen iz najkakovostnejšega cveta orhideje ter nekaj zelenja aspidistre, kar doda šopku še dodatno eleganco ter polnost, cvetovi pa so tako še bolj izstopajoči. Šopek dostavimo na izbran naslov s pomočjo sistema pošiljanja cvetja na dom, kar vam olajša izkušnjo nakupa.

Dodatne informacije

Velikost

KLASIK, PREMIUM, DELUXE