Dostava svežih šopkov po celotni Sloveniji 👩💐 Poglej video

Eli - Šopek orhideje

Eli - Šopek orhideje

Orhideja je roža, ki simbolizira uspeh, ekskluzivnost ter eksotičnost. V šopku je spet tudi list aspidistre, ki še dodatno poudari eleganco cveta orhideje. Šopek lepo sovpada s sofisticiranimi posamezniki, ki se ne bojijo igrati na najvišjem nivoju.

 


Šopek je žal izven sezone

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj odgovor

Podaj mnenje in pridobi dodaten popust!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

+ DODAJ KOMENTAR
SVEŽE ODREZANO, KVALITETNO CVETJE
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
HITRA DOSTAVA šopka na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
POSEBNA DARILA IN DODATKI
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.
OSEBNO POSVETILO
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
SAMI IZBERETE DATUM DOSTAVE
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
ESTETSKA EMBALAŽA
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Opis šopka

Orhideja je simbol želje po popolnosti ter plodnosti. V evropskem okolju simbolizira predvsem finančni uspeh, napredek, razkošnost in ponos. Zaradi svojega elegantnega videza, višine ter večje količine cvetov je njeno simbolno sporočilo izraženo tudi v njenem videzu. Šopek z orhidejo je popolno darilo za vaše poslovne partnerje, odlično pa lahko popestri tudi vaš dom, pisarno ali salon. Ker je orhideja zelo cenjena in zaželjena roža, je varna izbira za darilo prav vsem, ki jih želite razveseliti. Ker je nezahtevna za vzdrževanje, bo prostor krasila dlje časa. Šopek je sestavljen iz najkakovostnejšega cveta orhideje ter nekaj zelenja aspidistre, kar doda šopku še dodatno eleganco ter polnost, cvetovi pa so tako še bolj izstopajoči. Šopek dostavimo na izbran naslov s pomočjo sistema pošiljanja cvetja na dom, kar vam olajša izkušnjo nakupa.

A JE RES TAKO ENOSTAVNO? SEVEDA!

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

CVETJE PREJMETE V LIČNI EMBALAŽI

Ker želimo, da je prejemanje cvetja ob prvem stiku lepa izkušnja, smo cvetje poslali v takšni embalaži, da bo že odpiranje paketa prijetno.

ŠOPKU PRILOŽIMO VIZITKO S POLJUBNIM PRIPISOM

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Izdelali smo vizitko, na katero bomo natisnili posvetilo. Željen tekst pripišete v okence ob naročilu, mi pa ga priložimo šopku. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo. Lahko ste brez skrbi, da bo prejemnik vedel, zakaj je prejel tako prijetno presenečenje.

TUDI NEGA CVETJA JE POMEMBNA

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku, ki ga dostavimo na željen naslov, dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi vrečko s hrano za vaš šopek. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja.

CVETJE NAJLEPŠE ZASIJE V PRIMERNI VAZI

Izbrali smo takšne, v katerih naši šopki delujejo kar najlepše. S tem smo še dodatno olajšali pošiljanje cvetja tistim osebam, ki niso prepričane, ali ima prejemnik primerno vazo. Ker pa je ponudba cvetja zelo raznolika, šopki pa po velikostih različni, vam glede na izbran šopek priložimo takšno, ki je glede na naročilo najbolj primerna.

    Bodite prvi obveščeni o akcijah

    prijavite se na e-novice

    Eli - Šopek orhideje