Dostava svežih šopkov po celotni Sloveniji 👩💐 Poglej video

Elena - Šopek iz belih potonik, nageljnov, marjetic in frezije

Elena - Šopek iz belih potonik, nageljnov, marjetic in frezije

Sanjska kombinacija cvetlic v gracioznem šopku, ki bo navdušil dekleta, žene in bodoče neveste. Mogočen šopek ELENA krasijo nežne in očarljive potonike, nageljni, simpatične marjetice ter evkaliptus, ki doda svežino in barvo nežnim odtenkom cvetja. Popoln šopek za različne vsakodnevne ali svečane priložnosti, ki še dolgo ostane v spominu.

 


Šopek je žal izven sezone

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj odgovor

Podaj mnenje in pridobi dodaten popust!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

+ DODAJ KOMENTAR
SVEŽE ODREZANO, KVALITETNO CVETJE
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
HITRA DOSTAVA šopka na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
POSEBNA DARILA IN DODATKI
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.
OSEBNO POSVETILO
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
SAMI IZBERETE DATUM DOSTAVE
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
ESTETSKA EMBALAŽA
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Opis šopka

Za dostavo šopka naslednji dan, je potrebno naročiti šopek do 18h istega dne. Izbirate lahko med enobarvnim, rjavim ovijalnim papirjem šopka ali z vzorcem časopisa. V opciji »dodatki« imate na voljo bogato izbiro dišečih, okusnih ter uporabnih  daril, s katerimi lahko obogatite šopek in poskrbite za pravo razvajanje. Zapišete lahko tudi posvetilo, ki ga pretipkamo na posebno, tematsko kartico in jo priložimo šopku.

Za šopek poskrbite z naslednjimi koraki: Napolnite svojo vazo z vsaj štirimi skodelicami vode sobne temperature in vmešajte tisti majhen zavojček cvetlične hrane, ki je priložen vašemu šopku.

Stebla narežite diagonalno pod tekočo vodo. Odrežite jih vsaj 1 palec (odvisno od velikosti vaše vaze). Diagonalni rez zagotavlja, da dobijo dovolj vode. Odstranite vse liste pod vodno črto. Tako ostane voda čistejša in cvetje ostane dalj časa sveže. Vazo postavite stran od neposredne sončne svetlobe, vetra ali virov toplote. Odvisno od vrste cvetja v šopku, lahko traja približno 24 ur, da se vaši cvetovi popolnoma odprejo.

A JE RES TAKO ENOSTAVNO? SEVEDA!

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

CVETJE PREJMETE V LIČNI EMBALAŽI

Ker želimo, da je prejemanje cvetja ob prvem stiku lepa izkušnja, smo cvetje poslali v takšni embalaži, da bo že odpiranje paketa prijetno.

ŠOPKU PRILOŽIMO VIZITKO S POLJUBNIM PRIPISOM

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Izdelali smo vizitko, na katero bomo natisnili posvetilo. Željen tekst pripišete v okence ob naročilu, mi pa ga priložimo šopku. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo. Lahko ste brez skrbi, da bo prejemnik vedel, zakaj je prejel tako prijetno presenečenje.

TUDI NEGA CVETJA JE POMEMBNA

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku, ki ga dostavimo na željen naslov, dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi vrečko s hrano za vaš šopek. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja.

CVETJE NAJLEPŠE ZASIJE V PRIMERNI VAZI

Izbrali smo takšne, v katerih naši šopki delujejo kar najlepše. S tem smo še dodatno olajšali pošiljanje cvetja tistim osebam, ki niso prepričane, ali ima prejemnik primerno vazo. Ker pa je ponudba cvetja zelo raznolika, šopki pa po velikostih različni, vam glede na izbran šopek priložimo takšno, ki je glede na naročilo najbolj primerna.

    Bodite prvi obveščeni o akcijah

    prijavite se na e-novice

    Elena - Šopek iz belih potonik, nageljnov, marjetic in frezije