Dostava svežih šopkov po celotni Sloveniji 👩💐 Poglej video

Daisy - Šopek iz marjetic

Daisy - Šopek iz marjetic

Šopek Daisy je sestavljen iz kombinacije belih ter santini zelenih marjetic. Zaradi svoje košate oblike ter izrazito bele barve, napolni prav vsak prostor s pozitivno energijo. V kolikor iščete dekoracijo svojega prostora ali šopek za v dar dragi osebi, je šopek marjetic popolna izbira.

5.00 / 5 - na podlagi 1 ocen

 


Velikost šopka
Tiskana kartica s posvetilom
Dodatki

Kaj so povedale zadovoljne stranke

  Spela
  08.07.2022
  Čudovit šopek, slavljenka je bila navdušena.

Dodaj odgovor

Podaj mnenje in pridobi dodaten popust!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

+ DODAJ KOMENTAR
SVEŽE ODREZANO, KVALITETNO CVETJE
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
HITRA DOSTAVA šopka na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
POSEBNA DARILA IN DODATKI
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.
OSEBNO POSVETILO
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
SAMI IZBERETE DATUM DOSTAVE
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
ESTETSKA EMBALAŽA
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Opis šopka

Marjetice zaradi svoje čiste bele barve simbolizirajo ljubezen ter zvestobo. Ker pa so znanilec pomladi, jih ljudje pogosto povezujemo z rastjo ter prebujanjem narave. Šopek belih marjetic Daisy smo obogatili s kombinacijo zelenih santini marjetic, ter mu tako dodali še nekaj pisanega pridiha. Zagotovo pa je ta šopek eden izmed tistih, ki vaš prostor napolnijo s pozitivno energijo. Šopek je primeren prav za vse priložnosti. Z njim lahko dekorirate svoje stanovanje, pisarno, ga podarite tako ljubljeni kot kateri koli drugi dragi osebi, ali pa ga pošljete svojim poslovnim partnerjem. V našem podjetju pa smo za vas razvili odličen sistem pošiljanja cvetja, ki omogoča dostavo po vsej Sloveniji. Zraven šopka lahko dodate tudi posvetilo, mi ga za vas pripišemo na kartico, ki pa je primerna za čisto vse priložnosti. V kolikor menite, da bi prejemniku ob šopku
prišla prav tudi vaza, vam v lično izdelano embalažo priložimo tudi to. Izbrali bomo tisto, v kateri bo šopek Daisy deloval kar najlepše.

 • Velika količina cvetov
 • Primeren za vse priložnosti
 • Pozitiven izgled

A JE RES TAKO ENOSTAVNO? SEVEDA!

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

CVETJE PREJMETE V LIČNI EMBALAŽI

Ker želimo, da je prejemanje cvetja ob prvem stiku lepa izkušnja, smo cvetje poslali v takšni embalaži, da bo že odpiranje paketa prijetno.

ŠOPKU PRILOŽIMO VIZITKO S POLJUBNIM PRIPISOM

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Izdelali smo vizitko, na katero bomo natisnili posvetilo. Željen tekst pripišete v okence ob naročilu, mi pa ga priložimo šopku. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo. Lahko ste brez skrbi, da bo prejemnik vedel, zakaj je prejel tako prijetno presenečenje.

TUDI NEGA CVETJA JE POMEMBNA

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku, ki ga dostavimo na željen naslov, dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi vrečko s hrano za vaš šopek. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja.

CVETJE NAJLEPŠE ZASIJE V PRIMERNI VAZI

Izbrali smo takšne, v katerih naši šopki delujejo kar najlepše. S tem smo še dodatno olajšali pošiljanje cvetja tistim osebam, ki niso prepričane, ali ima prejemnik primerno vazo. Ker pa je ponudba cvetja zelo raznolika, šopki pa po velikostih različni, vam glede na izbran šopek priložimo takšno, ki je glede na naročilo najbolj primerna.

  Bodite prvi obveščeni o akcijah

  prijavite se na e-novice

  Daisy - Šopek iz marjetic