Daisy - Šopek iz marjetic

Daisy - Šopek iz marjetic

Šopek Daisy je sestavljen iz kombinacije belih ter santini zelenih marjetic. Zaradi svoje košate oblike ter izrazito bele barve, napolni prav vsak prostor s pozitivno energijo. V kolikor iščete dekoracijo svojega prostora ali šopek za v dar dragi osebi, je šopek marjetic popolna izbira.

Velikost šopka
Tiskana kartica s posvetilom
Dodatki

Opis

Marjetice zaradi svoje čiste bele barve simbolizirajo ljubezen ter zvestobo. Ker pa so znanilec pomladi, jih ljudje pogosto povezujemo z rastjo ter prebujanjem narave. Šopek belih marjetic Daisy smo obogatili s kombinacijo zelenih santini marjetic, ter mu tako dodali še nekaj pisanega pridiha. Zagotovo pa je ta šopek eden izmed tistih, ki vaš prostor napolnijo s pozitivno energijo. Šopek je primeren prav za vse priložnosti. Z njim lahko dekorirate svoje stanovanje, pisarno, ga podarite tako ljubljeni kot kateri koli drugi dragi osebi, ali pa ga pošljete svojim poslovnim partnerjem. V našem podjetju pa smo za vas razvili odličen sistem pošiljanja cvetja, ki omogoča dostavo po vsej Sloveniji. Zraven šopka lahko dodate tudi posvetilo, mi ga za vas pripišemo na kartico, ki pa je primerna za čisto vse priložnosti. V kolikor menite, da bi prejemniku ob šopku
prišla prav tudi vaza, vam v lično izdelano embalažo priložimo tudi to. Izbrali bomo tisto, v kateri bo šopek Daisy deloval kar najlepše.

  • Velika količina cvetov
  • Primeren za vse priložnosti
  • Pozitiven izgled

    Bodite prvi obveščeni o akcijah

    prijavite se na e-novice