We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Loading...

Amber – Šopek rumenih tulipanov

Redna cena: 29,88

Obožujete pomlad ter prebujanje narave? Šopek rumenih tulipanov predstavlja prav to. Ker so spomladansko cvetje ter imajo zares pozitivno barvo, boste s takšnim šopkom odlično popestrili prav vsak prostor ali kotiček, v katerem vas bo razveseljeval. Primerni so za darilo ob vseh priložnostih. Odlično pridejo do izraza v šopkih z večjo količino cvetov.

Uredi
SKU N/A
Category
Oznake ,

Opis

Naj se vaša pomlad začne s svežimi ter živo rumenimi tulipani! Tulipani oddajajo pozitivno energijo, ki je velikokrat povezana tudi z divjimi ter različnimi barvami. So odlična izbira za prijateljska darila, darila ob rosjtnih dnevih ali drugih spomladanskih dogodkih. Vsako darilo pa je še toliko lepše, če prejemnika zares preseneti. Najlepša presenečenja so namreč tista, s katerimi na pristen ter inovativen način sporočite vaši dragi osebi, da mislite nanjo. S šopkom svežih tulipanov v lični embalaži, poslanih naravnost v naročje boste vaši dragi osebi zagotovo narisali nasmeh na obrazu. Vašemu šopku tulipanov lahko priložimo tudi kartico s posvetilom. V kolikor menite, da prejemnik nima ustrezne vaze, vam lahko zraven šopka priložimo takšno, da bo v njej šopek videti zares odlično.

-Pozitiven izgled
-Odličen tudi za darila brez razloga
-Enostavna nega

Dodatne informacije

velikost

KLASIK, PREMIUM, DELUXE, ROYAL