We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Loading...
Želite dostavo šopka že jutri? Ostalo vam je še ur

Emma – Šopek iz vrtnic Martim

Redna cena: 29,88

Šopek Emma bo navdušil tako ljubitelje vrtnic, kot tudi tiste, ki obožujete živahne barve cvetja. Sestavljen je iz vrste vrtnic maritim. Nežna, vendar izrazita rožnato vijolična barva vrtnic naredi ta šopek izstopajoč ter hkrati eleganten. Vrtnice so lokalne pridelave, kar pomeni, da vam lahko zagotovimo zmeraj sveže odrezano cvetje.

Uredi
SKU N/A
Category

Opis

Ker marsikomu vrtnica predstavlja najljubšo vrsto cvetja in ker vrtnice veljajo za kraljice rož, vam v našem podjetju ponujamo šopek Emma, ki ga sestavlja vrsta maritim. S svojo globoko rožnato violično barvo naredi šopek živahen ter izstopajoč. Večja količina stebelj naredi šopek še posebej bogat, cvetovi pa se zlijejo v elegantno rožnato vijolično celoto, ki vas zagotovo očara. Ta barva vrtnic simbolizira milino in nežnost, z njimi pa lahko dragi osebi izpovete tudi hvaležnost ter spoštovanje. Vrtnice maritim so iz lokalnega gojišča, zato vam zagotavljamo vedno sveže odrezano cvetje. Ker smo za vas razvili poseben sistem pakiranja, jih lahko pošljemo na vaš naslov, ali pa na naslov izbrane osebe. Ob tem lahko pripišete tudi voščilo. Naša lično izdelana embalaža pa dopušča tudi možnost, da vam priložimo za vaš šopek primerno vazo.

  • Eleganten videz
  • Prijeten vonj
  • Enostavna nega

Dodatne informacije

Velikost

KLASIK, PREMIUM, DELUXE, ROYAL