We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Loading...
Želite dostavo šopka že jutri? Ostalo vam je še ur
Sale

Emily – Šopek iz oranžnih Gerber

Redna cena: 33,04

Šopek gerber EMILY v zlato rjavi preobleki. Z dodatkom evkaliptusa deluje zares nekaj posebnega. Za vse ljubitelje velikih cvetov pravilnih oblik je šopek gerber prava izbira. Ker pa vsebuje cvetje lokalnih gojišč, boste zmeraj dobili sveže vrezane gerbere.

Uredi
SKU N/A
Category

Opis

Zelo popularna kombinacija gerber ter eukaliptusa naredi šopkek Emily enega izmed tistih, ki nikoli ne gre iz mode. Je vrhunska dekoracija za prav vse prostore. Cvetje pride do izraza tako speto v pravilen šopek, kot tudi razpuščeno v širši vazi. Gerbere simbolno odganjajo stres, ter prinašajo veselje. Simbolizira pa tudi spoštovanje, prijateljstvo ter pripadnost. V slovenski kulturni je to cvetje postalo že prava klasika. Zaradi pravilne oblike cvetov, pa je marsikomu najljubša vrsta rože. Naše gerbere so plod lokalnih gojišč, kar pomeni, da jih prejmete zmeraj sveže odrezane. Tako bodo ostale dlje časa lepe, ter boste imeli za občudovanje vaše dekoracije še več časa. Izbrano cvetje vam bomo poslali v lični embalaži na kateri koli naslov v Sloveniji. Izdelali smo namreč metodo transporta, ki rožam ne škoduje. Zraven cvetja lahko napišete tudi posvetilo, ki ga priložimo pošiljki. V kolikor pa vas skrbi, da nimate primerne vaze za takšno dekoracijo, vam jo seveda priložimo v za to oblikovano škatlo.

Dodatne informacije

Velikost

KLASIK, PREMIUM, DELUXE