Nicholas - Adventni venček iz naravne nordijske smreke - SOPEK.SI - Kupi mi rože

Zaradi izrednega dogodka na podjetju bomo naročila za dostavo v PONEDELJEK pobirali le še do petka do 18. URE! 🌹 🚚

Nicholas - Adventni venček
iz naravne nordijske smreke

Nicholas - Adventni venček
iz naravne nordijske smreke

V predbožičnem času vam ponujamo možnost, da svoje bližnje presenetite na prav poseben ter inovativen način. Pošljite jim adventni venček Nicholas! V vzdušju božiča ter novega leta je takšno presenečenje zagotovo odlična izbira. Z njim lahko prejemnica ali prejemnik okrasi mizo, vrata ali steno. Primeren je za pošiljanje domov ali na delovno mesto. Razveselili pa se ga bodo tako vaši bližnji, sodelavci ali poslovni partnerji.

Šopek je žal izven sezone

Opis

Venček je v osnovi neokrašen, saj zaradi gostega zelenja deluje zelo bogato ter je sam po sebi odlična dekoracija. Izberete pa lahko tudi dodatke! Izbrali smo jih tako, da delujejo kar se da okusno in naravno. Venček ima premer cca 35cm.

Dodaj okraske!
Venčku lahko dodate okraske v obliki storžev, lesenih zvezdic, rdečih jagod in rdeče pentlje (kot prikazuje slika). Okraske priložimo v vrečki, da si prejemnik venček okrasi po svojem okusu. Če pa v opombe pri oddaji naročila dopišete, da želite že okrašen venček, bomo okraske namestili mi. Prav tako nam lahko dopišete, ali želite tudi rdečo pentljo ali ne. Pentlja bo v osnovi zraven te opcije dodana. Okraske dodate tako, da ob sliki venčka izberete opcijo "DODAJ OKRASKE".

Dodaj štiri sveče!
Venčku lahko priložimo tudi rdeče sveče. Izgled sveč je takšen, kot prikazuje slika. Dodate jih tako, da ob sliki venčka izberete opcijo "DODAJ SVEČE". Sveče bomo priložili ob venček v škatlo.

V opombe pri oddaji naročila lahko dopišete tudi, ali želite ob venčku dodano rdečo vrvico, ki služi lažjemu nameščanju venčka na steno ali vrata.

Tako kot pri vseh šopkih v naši ponudbi lahko zraven venčka dodate tudi kartico s posvetilom. Venček boposlan v posebej izdelani škatli.

Bodite prvi obveščeni o akcijah

prijavite se na e-novice