We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Loading...
Sale

Mistletoe – Božična bela omela

Redna cena: 14,88

TA MESEC JE ZA NAJU! LE KAM VSE HITI! LJUBEZEN NAJ BO TISTA, KI SE JI NE MUDI! Bela omela ima čarobno moč! Če pod njo najdete svojo drago vam lupčkanje ne uide. Tradicija je namreč, da se pari, ki se srečajo pod belo omelo, morajo poljubiti. A vam lahko ponudimo še boljši izgovor za tiste najlepše trenutke?

SKU N/A
Category

Opis

Spet so tukaj meseci krašenja ter prijetnega druženja ob praznikih. Letos smo za vas pripravili nekaj posebnega!Mistletoe božično belo omelo. Grmiček omela smo pripravili tako, da ga lahko enostavno zvežete nad tisto mesto, kjer pričakujete, da boste večkrat srečali svojo boljšo polovico. Za vse tiste, ki potrebujete navodila za vedenje pod omelom, pa smo nanj pripeli listek s pripisom LOVE & KISSES. Cvetlični paket Mistletoe je primeren tudi za tiste, ki boste v decembru organizirali zabave ter druženja. Grmiček nad vašimi glavami bo tako center pogovora, morda pa bo komu tudi močno polepšal praznike. Poskrbeli smo, da bo nameščanje grmička belega omela enostavno ter hitro, dostavimo pa ga kamor koli v Sloveniji.

  • Romantično vzdušje
  • Tematska božična dekoracija
  • Enostavno nameščanje

Dodatne informacije

Velikost

KLASIK