Dostava svežih šopkov po celotni Sloveniji 👩💐 Poglej video

Mia – Šopek iz vrtnic, lisianthusa, evkaliptusa in suhega cvetja

Mia – Šopek iz vrtnic, lisianthusa, evkaliptusa in suhega cvetja

Šopek Mia je popolna kombinacija svežega in suhega cvetja, ki se med seboj dopolnjuje in ustvarja čudovito celoto. V šopku lahko najdemo vse od svežih vrtnic, lisianthusa in evkaliptusa, pa do mnogih suhih cvetlic in trav. Cvetovi različnih oblik ter prelivajočih se rožnatih in vijoličnih odtenkov naredijo šopek poseben in privlačen. Zagotovo bo navdušil ljubitelje barv, s svojo pozitivno energijo pa bo napolnil ves prostor.

5.00 / 5 - na podlagi 2 ocen

 


Velikost šopka
Tiskana kartica s posvetilom
Dodatki

Kaj so povedale zadovoljne stranke

  Sara
  14.10.2022
  Enkraten šopek, ki je po več kot tednu dni še zelo lep; super prijazno osebje po telefonu, zanesljiva dostava, priporočam.
  M
  27.08.2022
  Lepo zapakirani in zelo lep šopek.

Dodaj odgovor

Podaj mnenje in pridobi dodaten popust!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

+ DODAJ KOMENTAR
SVEŽE ODREZANO, KVALITETNO CVETJE
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
HITRA DOSTAVA šopka na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
POSEBNA DARILA IN DODATKI
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.
OSEBNO POSVETILO
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
SAMI IZBERETE DATUM DOSTAVE
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
ESTETSKA EMBALAŽA
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Opis šopka

Sivka, vrtnice in pšenice so le nekatere izmed mnogih cvetlic, ki sestavljajo ta čudovit in poseben šopek. Vsekakor nas na prvi pogled osvoji barva cvetov, ki je v različnih rožnatih in vijoličnih odtenkih, kmalu pa opazimo različne oblike številnih cvetov. Toliko različnih odtenkov in oblik cvetov nam pričara že skoraj nekoliko pravljično vzdušje. Tak šopek je popolno darilo za vsakogar, navdušil bo ljubitelje barv, romantike in vse tiste, ki občudujejo umetnost narave. Šopku lahko po želji dodate še steklenico vina, svečko ali čokolado. Lična  embalaža bo poskrbela, da bo celotna izkušnja posebna in lepa – takšna, kakršno si zasluzijo naši ljubljeni.

A JE RES TAKO ENOSTAVNO? SEVEDA!

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

CVETJE PREJMETE V LIČNI EMBALAŽI

Ker želimo, da je prejemanje cvetja ob prvem stiku lepa izkušnja, smo cvetje poslali v takšni embalaži, da bo že odpiranje paketa prijetno.

ŠOPKU PRILOŽIMO VIZITKO S POLJUBNIM PRIPISOM

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Izdelali smo vizitko, na katero bomo natisnili posvetilo. Željen tekst pripišete v okence ob naročilu, mi pa ga priložimo šopku. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo. Lahko ste brez skrbi, da bo prejemnik vedel, zakaj je prejel tako prijetno presenečenje.

TUDI NEGA CVETJA JE POMEMBNA

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku, ki ga dostavimo na željen naslov, dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi vrečko s hrano za vaš šopek. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja.

CVETJE NAJLEPŠE ZASIJE V PRIMERNI VAZI

Izbrali smo takšne, v katerih naši šopki delujejo kar najlepše. S tem smo še dodatno olajšali pošiljanje cvetja tistim osebam, ki niso prepričane, ali ima prejemnik primerno vazo. Ker pa je ponudba cvetja zelo raznolika, šopki pa po velikostih različni, vam glede na izbran šopek priložimo takšno, ki je glede na naročilo najbolj primerna.

  Bodite prvi obveščeni o akcijah

  prijavite se na e-novice

  Mia – Šopek iz vrtnic, lisianthusa, evkaliptusa in suhega cvetja