We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Loading...
Želite dostavo šopka že jutri? Ostalo vam je še ur

Megan – Šopek iz vrtnic paloma

Redna cena: 29,88

Šopek Megan je sestavljen iz vrtnic vrste paloma. Cvet je v osnovi bele barve, vrh krone pa je obarvan rdeče. Takšne vrtnice, spete v bogat šopek izražajo odlično barvno kombinacijo. Prelivanje bele ter rdeče barve da šopku živahno noto, vendar v zelo umirjenih ter oksusno izbranih odtenkih.

Uredi
SKU N/A
Category
Oznake ,

Opis

Vrtnice prav nikoli ne gredo iz mode. Sodijo med najbolj popularno cvetje, s katerim lepo presenetite vsako ljubitelico rož. Šopek Megan je spet na tak način, da vrtnicam ostanejo kar se da dolgi peclji. To naredi šopek še dodatno udaren ter velik. Visoke vrtnice z velikimi večbarvnimi glavami, poslane v lični embalaži bodo zagotovo narisale nasmeh na obrazu prav vsake prejemnice. Šopek poslan po pošti na delovno mesto ali domov je inovativno ter prisrčno darilo, ki opomni, da imate to osebo v mislih. Šopek Megan pa bo opravil odlično nalogo pri impresioniranju vsakega, ki ga bo videl. V kolikor pošiljate šopek na delovno mesto je priporočljivo, da cvetnemu paketu dodate vazo. Tako boste prejemnici olajšali iskanje tiste, v kateri bo šopek deloval najlepše. Seveda pa lahko na posvetilo, ki ga priložimo šopku napišete nekaj besed, s katerimi boste povedali, zakaj si jeprav ona zaslužila tako lepo presenečenje.

-Eleganten videz
-Prijeten vonj
-Enostavna nega

Dodatne informacije

velikost

KLASIK, PREMIUM, DELUXE, ROYAL