Dostava svežih šopkov po celotni Sloveniji 👩💐 Poglej video

Maya - Šopek iz gerber

Maya - Šopek iz gerber

Šopek gerber deluje izredno živahno. Je odlična popestritev vsakega prostora, ki ga napolni s prijazno energijo. Z barvno kombinacijo pa smo dosegli, da v bogatem šopku pride do izraza prav vsak cvet posebej.

 


Velikost šopka
Tiskana kartica s posvetilom
Dodatki

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj odgovor

Podaj mnenje in pridobi dodaten popust!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

+ DODAJ KOMENTAR
SVEŽE ODREZANO, KVALITETNO CVETJE
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
HITRA DOSTAVA šopka na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
POSEBNA DARILA IN DODATKI
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.
OSEBNO POSVETILO
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
SAMI IZBERETE DATUM DOSTAVE
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
ESTETSKA EMBALAŽA
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Opis šopka

Simbol gerbere je spoštovanje, prijateljstvo ter pripadnost. Gerbera je primerna tudi kot dar osebam, ki prestajajo težke trenutke, saj simbolično odganja stres ter prinaša veselje. V slovenski kulturi je postala klasika podarjanja cvetja. Zaradi svoje tipične oblike rože je marsikomu najljubše cvetje. V kolikor naročite šopek z dvajsetimi ali petindvajsetimi stebli, vam pripravimo kombinacijo dveh barv cvetov, kar šopku doda še nekaj veselja ter barvitosti. Seveda pa že šopek s petnajstimi stebli deluje zelo bogat, saj zaradi velike količine stebel že v standardni izbiri sodi med večje v naši ponudbi. Šopek Maya je primeren za prav vse priložnosti. Podarite ga lahko prijatelju, sorodniku ali partnerju, lahko moškemu ali ženski. Šopek lično zapakiramo, ter ga pošljemo na vaš naslov ali naslov osebe, ki jo želite presenetiti. Šopku pa lahko priložimo tudi vizitko z vašim posvetilom. Zahvaljujoč našemu odličnemu sistemu pošiljanja, ga lahko prejmete kjerkoli v Sloveniji, mi pa se bomo potrudili, da bo naročilo poslano v najkrajšem možnem času.

  • Živahen ter pozitiven izgled
  • Velika količina stebel
  • Primeren za vse priložnosti

A JE RES TAKO ENOSTAVNO? SEVEDA!

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

CVETJE PREJMETE V LIČNI EMBALAŽI

Ker želimo, da je prejemanje cvetja ob prvem stiku lepa izkušnja, smo cvetje poslali v takšni embalaži, da bo že odpiranje paketa prijetno.

ŠOPKU PRILOŽIMO VIZITKO S POLJUBNIM PRIPISOM

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Izdelali smo vizitko, na katero bomo natisnili posvetilo. Željen tekst pripišete v okence ob naročilu, mi pa ga priložimo šopku. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo. Lahko ste brez skrbi, da bo prejemnik vedel, zakaj je prejel tako prijetno presenečenje.

TUDI NEGA CVETJA JE POMEMBNA

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku, ki ga dostavimo na željen naslov, dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi vrečko s hrano za vaš šopek. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja.

CVETJE NAJLEPŠE ZASIJE V PRIMERNI VAZI

Izbrali smo takšne, v katerih naši šopki delujejo kar najlepše. S tem smo še dodatno olajšali pošiljanje cvetja tistim osebam, ki niso prepričane, ali ima prejemnik primerno vazo. Ker pa je ponudba cvetja zelo raznolika, šopki pa po velikostih različni, vam glede na izbran šopek priložimo takšno, ki je glede na naročilo najbolj primerna.

    Bodite prvi obveščeni o akcijah

    prijavite se na e-novice

    Maya - Šopek iz gerber