We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Loading...

Marry – Šopek iz ranunkul

Redna cena: 39,56

Šopek sestavlja kombinacija ranunkul te evkaliptusa. Kombinacija cvetja ter zelenja daje šopku občutek nežnosti, hkrati pa je šopek moderen ter izstopajoč. Če ste tista oseba, ki se želi izpostaviti s stilom ter ujeti pozornost radovednežev, je šopek MARRY vaša prava izbira.

Uredi
SKU N/A
Category
Oznake , , , ,

Opis

Ranunkule imajo podobno simboliko kot rdeče vrtnice. Z njimi povemo, da nas je nekdo naravnost očaral ter omamil. Takšni so tudi njihovi cvetovi. V njih se zaljubite na prvi pogled. Za razliko od vrtnic z njimi pokažete, da ste šopek pozorno izbrali, saj to cvetje ni pogosto. Vsi tisti, ki spremljajo modne smernice vedo, da je to cvetje pravi hit. Zaradi svoje nežnosti so odlično darilo za svoje najdražje. Šopek Marry vsebuje tudi liste eukaliptusa, kar ga še dodatno obogati. Da pa bo vaša izkušnja naročanja cvetja kar se da prijetna, smo razvili sistem pošiljanja cvetja na dom. Ob oddanem naročilu šopka se bomo potrudili, da ga dobite na izbran naslov v najkrajšem možnem času.

Dodatne informacije

Velikost

KLASIK, PREMIUM, DELUXE